-
3 Δεκεμβρίου 2018, 19:53
Αρθρογράφος
Les Miserables 2019 (Mini-Series) - Official Discussion Thread
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Το Les Miserables είναι η νέα μίνι σειρά έξι επεισοδίων του BBC One που θα έχει ως βάση το ομώνυμο βιβλίο του Victor Hugo. Ο Andrew Davies έχει γράψει το σενάριο και ο Tom Shankland έχει κάνει την σκηνοθεσία. Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2019.
Υπόθεση: Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Γιάννη Αγιάννη καθώς αποφεύγει τη σύλληψη από τον ανυποχώρητο επιθεωρητή Ιαβέρη.
Cast: Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Adeel Akhtar, Olivia Colman, Erin Kellyman, Ellie Bamber και Josh O'Connor.
Trailer:
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 4 Likes
-
31 Δεκεμβρίου 2018, 06:58
Moderator
Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
31 Δεκεμβρίου 2018, 16:18
Moderator
1.01 - "Episode 1"
Εδω εχουμε μια απο τις βρετανικες περιπτωσεις που δεν πρεπει να χασεις.
Ο Andrew Davies ειναι ο ανθρωπος που μετεφερε το War & Peace στην τηλεοραση, οποτε δεν περιμενα κατι λιγοτερο καλο απο αυτο που παρακολουθησα στο εναρκτηριο επεισοδιο. Εννοειται θρυλικη η νουβελα του Victor Hugo, οποτε αναμενω με πολυ ορεξη τα υπολοιπα επεισοδια.
-
15 Ιανουαρίου 2019, 01:13
Moderator
1.02-1.03
Προς το παρόν έχω βρει την καλύτερη σειρά του 2019.
Εδώ και τρεις εβδομάδες με συγκλονίζει και με καθηλώνει. Πραγματικά σπουδαία τηλεόραση.
-
15 Ιανουαρίου 2019, 23:03
Αρχισυντάκτης
δυνατο το πρωτο επεισοδιο...εξαιρετικη παραγωγη και σε κρατα παρα το γεγονος οτι εχει 1 ωρα διαρκεια.!! ελπιζω να βγει καλυτερο απο το War & Peace.!!!!
-
17 Ιανουαρίου 2019, 21:23
Αρχισυντάκτης
μου γ@μ##$ την ψυχολογία το επεισοδιο και η ιστορια της Fontaine, η αληθεια δεν εχω ξαναδει την ιστορια....ή την ειδα σε πολυ μικροτερη ηλικια και τωρα ειναι διαφορετικο το αναγνωσμα.!!! εξαιρετικο το 2ο επεισοδιο..!!! εξαιρετικη και η Λιλι Κολινς ενω ο Γουεστ ερμηνευτικα εχει ωριμασει απιστευτα.!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
20 Ιανουαρίου 2019, 08:16
Newbie
Θα την ξεκινήσω άμεσα.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
2 Φεβρουαρίου 2019, 23:47
Αρθρογράφος
-
3 Φεβρουαρίου 2019, 22:57
Αρχισυντάκτης
3-4, εξαιρετικα τα επεισοδια...και αφηνουν πολλες υποσχεσεις για το επομενο...εξαιρετικη η δουλεια του BBC με το συγκεκριμενο.!!
-
5 Φεβρουαρίου 2019, 00:11
Moderator
1.04-1.06
Εκπληκτικη σειρα και σιγουρα απο τις πιο αξιολογες που εχει βγαλει το BBC τα τελευταια χρονια.