Εξαιρετικό το φινάλε της σεζόν. Ο Καστλ έριξε την χαριστική βολή στον Ρούσο και ξέκανε τους Σουλτζ. Για δεύτερη φορά η Μαντάνι δεν πέθανε από τα χέρια του Μπίλι και στην συνέχεια άλλαξε υπηρεσία. Μου άρεσε η σεζόν, την βρήκα στο ίδιο επίπεδο με την πρώτη. Πάλι δεν κατάλαβα γιατί πήρε μέτριες κριτικές. Το επόμενο διάστημα περιμένω το Netflix να ανακοινώσει την ακύρωση της σειράς, το να ανανεωθεί συνιστά έκπληξη τεραστίων διαστάσεων.
αλλά:
δεν ειχε κανενα (μα κανενα ομως) λογο υπαρξης ο μπιλι,
επρεπε να πεθανει στην προηγουμενη σεζον και
αυτη να ειναι αποκλειστικα η σεζον του τζον,
το στυλακι του οποιου μου εφερε λιγο σε προκτορ απ το banshee ενα πραγμα,
πολυ ωραιο στησιμο χαρακτηρα και ωραιο παιξιμο
ισως γι αυτο οι μετριες κριτικες
για ολοκληρωτικη ακυρωση παει λογικα, γιατι δεν μπορει να παιξει στο ντισνεϋ τετοια σειρα
Ο Frank Castle ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το συμπαν της Marvel στο Netflix, πισω απο το Matt Murdock. Η πρωτη σεζον ηταν πραγματικα εξαιρετικη και μου ειχε επαναφερει την ορεξη στο καπως πεσμενο συμπαν εκεινη την περιοδο. Τωρα πλεον το σκηνικο εχει αλλαξει και το συμπαν αργοπεθαινει, αλλα η σεζον ηταν κατωτερη απο την προηγουμενη.
Το βασικο προβλημα ηταν οτι προσπαθησαν να σπασουν τη σεζον με δυο villain σε σημειο να χαθει χρονος απο τον νεο και να σπαταληθει στον Russo. Απολυτο let down η παρουσια του χαρακτηρα σε ολη τη σεζον, ενω δεν εφτασε σε κανενα σημειο τις προσδοκιες του Jigsaw.
Σχετικα με τον χαρακτηρα της Amy Bendix ειναι πολυ αλλαγμενος με τα comic books, ενω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι την κυνηγουσαν.
Η ακυρωση απο το Netflix ειναι δεδομενη, ενω το ολο θολο σκηνικο με την νεα streaming υπηρεσια της Disney δεν με βρισκει αισιοδοξο.
Πολύ καλή σεζόν δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Αλύπητο ξύλο κι ενας Φρανκ να δίνει ρέστα απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο. Μεγάλη χαρά που δεν χαρίστηκε στον Ρούσο και τους Σουλτς.
Δυο σημεία με χάλασαν ελαφρώς.
Το ότι η μικρή με την καμία δε παίρναγε για 16 παρόλο που είναι μικρούλα 20αρα και το γεγονός ότι οι τρελοί του χωριού, Ρούσο και Κρίστα ερωτεύτηκαν τόσο σφόδρα. Μέχρι τέλους νόμιζα ότι δουλευόντουσαν μεταξύ τους.
Δυστυχώς άλλη μια πολύ ωραία σεζόν έφτασε στο τέλος της και μαζί της άλλη μια φανταστική σειρά! Το φινάλε μου άρεσε πάρα πολύ, έκλεισε με ωραίο τρόπο πολλές ανοικτές εκκρεμότητες που είχαν αφήσει οι πρωταγωνιστές! Ο Ρούσο τελικά μας άφησε, η αλήθεια είναι πως περίμενα ο Φρανκ να τον αφήσει να πεθάνει αλλά ήθελε ο ίδιος να δώσει το τελικό χτύπημα,η Έιμι έφυγε πλέον ελεύθερη, συγκινητική η στιγμή αποχεραιτισμού με τον Φρανκ στο σταθμό των λεωφορείων! Η Μαντάνι βρήκε νέα καλύτερη δουλειά, ο Τζον πήρε τα παιδιά του και έφυγε, δεν μας έδειξαν μόνο τι απέγινε η Κρίστα!
Η τελευταία σκηνή και πολύ bad-ass λέμε!
Η σειρά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα ανανεωθεί επειδή η συνεργασία MARVEL - Netflix τελείωσε, τώρα σειρά έχει το νέο συνδρομητικό κανάλι που ετοιμάζει η Disney. Για να δούμε αν εκεί γίνει κάτι, αλλά καλύτερα να μείνουν ως έχουν γιατί το να αλλάζεις κανάλι δεν έκανε ποτέ καλό σε καμία σειρά, ας τις θυμόμαστε έτσι!
Πανικος και στα δυο τελευταια με πεταμενες απ'τον 3ο ψυχολογους,ντου απ'τα ντουβαρια,νεκραναστασεις και ποιητικη δικαιοσυνη με τον Ρουσο στα σκουπιδια,τη ψυχολογο να το παθαινει 2η φορα απ'τη Μαντανι μετα τον πατερα της και τους δυο γερους να βρισκουν εναν ωραιοτατο ψοφο!