- Eξαιρετικό το 2ο tribal!
- Δε ξέρω αν προσέξατε τη σκηνή στο τέλος (στο Edge of Extinction). H Kέλι τους είπε ψέματα ότι ο Wardog έχει το idol από τη μπλε φυλή.
το ξαναειδα τωρα. Κανονικα τα λεει. I had a fucking idol. I'm so pissed. Lauren has the manu one.
Έκανε διακοπή στον ήχο η έκδοση μου.. άκουσα War(dog) όχι Λόρ(εν). Έχεις δίκιο... κι ο David ρώτησε "She does?" Kαι πάλι χαζομάρα που το ξεφούρνισε έτσι!!! Αν κάποιος επιστρέψει στο παιχνίδι και χαλάσει το παιχνίδι της Λόρεν, θα είναι κρίμα.
Επίσης ελπίζω το "Holy fuck, Wardog" που είπε η Αubrey στο tribal council δίνοντας του τα εύσημα για το blindside, να μην το πρόσεξε ο Ρον.
Τέλος, μου λείπει πολύ το κλείσιμο του Tribal Counsil και το "Get back to camp" από τον Probst. Kατάντησε βαρετό το το σταυροδρόμι με τον πυρσό. Δε θα ήταν πιο εύκολο να πάει η Kέλυ κατ'ευθείαν απέναντι;
Τελευταία επεξεργασία από τον/την nwosu; 18 Απριλίου 2019 στις 19:46
Το χα πει από το φινάλε του προηγούμενου πόσο δεν με ψήνει το συγκεκριμένο concept αλλά μέχρι και το 5ο επεισόδιο με είχε σχεδόν κερδίσει. Οι returnings είναι αναμενόμενα παντού σε κάθε επεισόδιο και υπάρχουν αρκετοί αόρατοι αλλά υπάρχουν και κάποιοι ενδιαφέροντες από τους καινούριους. Δεν είναι ένα ασταμάτητο Kelley/Joe/David/Aubrey show και στρατηγικά έχει γίνει δουλίτσα από τους καινούριους. Ακόμα και το ίδιο το extinction island μου άρεσε που δεν τρώγαμε 10 λεπτά σε duel και θεωρούσα ότι θα είναι απλά ένα πιο δίκαιο outcast twist μόνο για το πρώτο μισό του παιχνιδιού.
Και μετά ήρθε η ένωση και ξενέρωσε το είναι μου με το έκτρωμα που είναι το φετινό concept
38x06-07
-Να συνεχίζεται το extinction μετά την ένωση απλά δεν το χωράει το μυαλό μου. Και σαν να μην έφτανε αυτό δώρο idols και παρακολούθηση του συμβουλίου, γιατί όχι και μια πίτσα να μασουλάνε στην εξέδρα;
-Το Outcast/Redemption Island είναι τόσο μισητά concept γιατί σπάνε το σημαντικότερο κανόνα του Survivor, αυτόν πάνω στον όποιο έχει χτιστεί το dna του παιχνιδιού από τη στιγμή που το κέρδισε τότε ο Richard Hatch αναγκάζοντας όσους έδιωξε να τον ψηφίσουν για νικητή. Ότι το tribal council είναι αυτό που μετράει και ότι όταν σβήσει ο πυρσός σου έφυγες bye bye καπουτ. Όλα τα advantages και τα idols και τα fire challenges παρόλο που αρκετοί τα μισούν και τα θεωρούν gamebreaking για μένα είναι fair game. Όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι φυσικά κάνε ότι μπορείς, άρπαξε ότι twist βρεθεί μπροστά σου αλλά άμα δεν τα καταφέρεις και βγεις εκτός, τότε το μπουλο.
-Μέχρι τώρα σε όλες τις προηγούμενες σεζόν με ανάλογο twist πάντα έβλεπα με την αγωνία να μην κερδίσει στο τέλος κάποιος που έχει ήδη ψηφιστεί εκτός. Και εδώ το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Αφαιρώντας και το challenge κομμάτι από τη διαδικασία, στην ουσία τους λες ότι αν ψηφιστείς εκτός απλά θα μετακομίσεις σε ένα άλλο νησί που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μέχρι το final 5-6 που θα έχεις άλλη μια ευκαιρία να ξαναμπεις στο παιχνίδι εις βάρος όλων αυτών που σκοτώνονται παίζοντας survivor όσο εσύ αράζεις στον κώλο σου. Ήθελε πολύ προσπάθεια από την παραγωγή να κάνουν το tribal council να μη σημαίνει απολύτως τίποτα αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες το κατάφεραν.
Η σεζόν είχε κάποιες στιγμούλες και είμαι σίγουρος ότι θα έχει και άλλες παρακάτω, αλλά μέχρι να διαβαστεί η τελική ψήφος και να ξέρουμε ότι ο νικητής είναι όντως κάποιος που έπαιξε survivor και τις 39 μέρες, όλα τα blindside που θα συμβούν δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα.
Τι έχει να κερδίσει ακουλουθώντας ένα blindside για το οποίο οι γυναίκες θα πάρουν τα εύσημα κι όχι εκείνος; Και μάλιστα εναντίον του Ρον που τον επέλεξε στο reward; Όχι πως πίστευα ότι είχε ελπίδες να κερδίσει... αλλά τώρα το τερμάτισε!
Δε θα ήταν πιο σωστή κίνηση να πει στον Ρον τι συμβαίνει, δίχνοντάς του το extra vote... και να ψηφίσουν την Aurora; Θα έχανε την ψήφο της στο jury αλλά θα κέρδιζε respect από άτομα που δεν την χωνεύουν. Και στη συνέχεια θα μπορούσε να ψηφίσει Ντέβινς & Ρον με δική του πρωτοβουλία.
Aπογοητεύομαι όταν βλέπω τόσο κακή στρατηγική από δήθεν superfans.
----------------
Και τώρα έμεινε η σάρα κι η μάρα. Αν κερδίσει ο Ντέβινς θα είναι θαύμα. Φανταστείτε ότι άρχισε να μου αρέσει ακόμα και το ενδεχόμενο να κερδίσει κάποιος από το edge. Ήταν που ήταν χάλια η σεζόν... τουλάχιστον ας έχει ενδιαφέρον το φινάλε.
εντωμεταξυ διαβασα το θεμα για την επομενη σεζον και εφριξα. Δεν ειχα ποτε θεμα ουτε με redemption, ουτε με ghost island, ουτε με το φετινο αλλα αυτο ειναι για πολλα facepalms
Spoiler
θεμα και τιτλος για τη σεζον 39
Spoiler
island of idols που εχει διπλη σημασια
α) θα υπαρχουν πολλα idols και advantages
β) boston rob και sandra επιστρεφουν σαν συμβουλατορες. Δεν θα ειναι ενεργοι παικτες αλλα θα δινουν συμβουλες οπως ο cochran στο game changers
οχι μονο ειναι ηλιθιο το θεμα απο μονο του, ακομα χειροτερο ειναι το οτι θα παιξει πριν την σεζον 40 που φημολογειται οτι θα ειναι all winners (ή κατι παραπλησιο με καλο καστ απο returnees) και ή θα στερηθουμε boston rob/sandra ή θα μας κανουν να τους σιχαθουμε
εντωμεταξυ διαβασα το θεμα για την επομενη σεζον και εφριξα.
Spoiler
Tώρα το έμαθα από 'σένα. Δε πιστεύω ότι ο Ρομπ κι η Σάντρα θα φάνε τόσες μέρες εκεί πέρα για να είναι απλά advisers και να πληρωθούν ψωροδεκάρες. Ίσως διαλέξουν τις ομάδες τους και κερδίσουν μεγάλο χρηματικό έπαθλο αν κάποιος παίχτης απ'την ομάδα τους κερδίσει το Survivor. Mε αυτό το τρόπο όχι μόνο θα συμβουλεύουν, αλλά ουσιαστικά θα επηρεάζουν ευθέως το παιχνίδι.
Μιας που βγήκαμε λίγο off-topic... βλέπει κανείς φέτος Amazing Race Season 31;
και ενταξει καταλαβαινω αρκετες απο τις ψηφους που πηρε ο Chris. Ειναι συμπαθης τυπος και ειχε καλες απαντησεις (o Gavin καλυτερες)
αλλα Victoria! wtf καλη μου; Πως γινεται ψηφισεις και εσυ Chris;