- Οι δεύτερες ευκαιρίες έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Είτε οι παίχτες στοχοποιούνται λόγω physical threat (πχ Οzzy, Laura), είτε σέρνονται στον τελικό σαν goats (πχ Lil). Χαλάει και το παιχνίδι από άποψης στρατηγικής... γιατί όλη η στρατηγική αφορά εκείνους.
- Ο Κρις θέλει πολλές σφαλιάρες. Κι όπως ανέφερα πριν... γιατί να έχει το δικαίωμα να επιστρέψει να πάρει εκδίκηση; Για ποιο λόγο επιβραβεύεται το κακό gameplay?
- Aν ήμουν στο νησί με τη Γουέντι, αρχικά θα έκαιγα τα παπούτσια της όπως έκαψε ο Russell τις κάλτσες του Jaison. Στη συνέχεια θα έψαχνα ευκαιρία στα επόμενα challenges να σακατέχω και το άλλο της το πόδι. Ειλικρινά μιλάω! Δε μπορώ να καταλάβω τη ψυχραιμία του Ρικ όταν του είπε ότι θα ελευθερώσει τις κότες. Μα καλά... δεν πεινάνε εκεί πέρα;
- Δε μου άρεσε που βρήκε η Aubrey το idol. Τουλάχιστον ευτυχώς δεν το βρήκε ο Τζο.
ΥΓ: Φέτος θα απέχω από την ανάγνωση σχολίων μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε βλέπω trailers, secret scenes, ούτε καν το "Previously on Survivor" που προδιαθέτει το επεισόδιο. Πέρυσι πχ ούτε καν έδινα σημασία στην Κάρα και την Αντζελίνα, μέχρι που αναφέρθηκε ότι παίρνουν αρκετό airtime.
- Aρχίζω να υποστηρίζω Έρικ και Βικτόρια, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να πιάσουν σκοτώσουν τις κότες. Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο. Και θα πρέπει να δέσουν την Γουέντι σε κάνα δέντρο γιατί είναι ικανή να πετάξει την κατσαρόλα στη θάλασσα.
- Στη Lesu πόσο δύσκολο ήταν να μαζευτούν οι 3 newbies και να διώξουν τους veterans; Κι άντε ας το δεχτώ ότι ο Wardog θέλει την Κέλι για "ασπίδα" κι ότι η Λόρεν έχει έρθει κοντά με την Κέλι. Και πάλι, γιατί να ψηφίσουν τον Ρικ και όχι τον Ντέιβιντ; Ευτυχώς που στο άλλο tribe, ο δάσκαλος δουλεύει τον Τζο ψιλό γαζί!
- Προς στιγμήν νόμιζα ότι η Λόρεν θα έφευγε με το idol. Mε ξεγέλασε το editing.
- Το edge of extinction είναι το χειρότερο twist στα χρονικά του Survivor. Περίμενα duels σε κάθε επεισόδιο (χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά οι υπόλοιπο συμμετέχοντες), όπως στο αυθεντικό ελληνικό Survivor 2. Δηλαδή πια ήταν η λογική της παραγωγής; Πως αν ο Τζο αποχωρούσε 1ος... θα τον βάζανε να σκαρφαλώνει τα βράχια για 15 μέρες να βρει ρύζι και μετά θα επέστρεφε στο παιχνίδι με μία μόνο μονομαχία;
- Ίσως παρακολουθούμε μια από τις χειρότερες σεζόν ever;
- Η σκηνές στο edge of disaster... ουδέν σχόλιο.
- Η Βικτόρια είναι φοβερή παίχτρια... ελπίζω να μη καταστραφεί το παιχνίδι της από την Aubrey (αν επιστρέψει) ή από τις πληροφορίες που πιθανόν έδωσε στους υπόλοιπους. Θα είναι κρίμα.
- Επιτέλους έφυγε η μουρλή και δε θα καταστρέψει gameplay μετά την ένωση. Αν επιστρέψει θα τρελαθώ.
Την απολαμβάνω τη σεζόν. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετοί χαρακτήρες που είναι underedited, δεν έχω κάποιον που υποστηρίζω αλλά σαν ιστορία μου αρέσει πολύ εφόσον όλο αυτό συμβαίνει μία φορά και δεν πρόκειται να το ξαναδούμε.
6
Spoiler
Δεν θυμάμαι να εχω ξαναδει τοσο κακο gameplay από τοσους παικτες. Kelley με διαφορα η χειροτερη. Αντι να προσπαθησει να κρατησει τους Lesu 5 μαζι και να ψαρεψει Joe+Aurora, πηγε να κανει Boston Rob. Δεν εχει κανεναν λογο να διαμαρτυρεται γιατι βρισκεται συνεχεια στην μειοψηφία.
Μονο Julie/Victoria ειχαν σωστο στοχο αλλα τελικα υπέκυψαν να ψηφισουν Joe.
Μπορουμε να δουμε 6vs6 στο επομενο επεισοδιο αλλα πιο πιθανο εχω ενα 10-2 (kelly, lauren), 9-3 (+wardog) και idol play.
- Kατ'αρχάς respect στη Wendy για την προσπάθεια της!
- Mε το edge of extinction έχω πάρει ανάποδες. Επιβράβευση του κακού gameplay με δεύτερες & τρίτες ευκαιρίες, δυνατότητα παρακολούθησης των Tribal Councils και δώρο Immunity idols; Και θα έχουμε και μονομαχία φωτιάς στο F4; Το outwit, outplay πάει μας τέλειωσε δηλαδή.
- Αν η Reem κέρδιζε τη μονομαχία σιγά μην έβρισκε idol στην τσάντα της.
- Η Wentworth απέδιξε πόσο κακή παίχτρια είναι.
- H Lauren θα τα πήγαινε εξαιρετικά μόνη της, αν δεν είχε fangirl syndrome.
- Ελπίζω η 5άδα Lesu να σταματήσουν να τρώγονται μεταξύ τους.
- Οι Survivors άρχισαν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα... και τα κοτόπουλα ακόμα ελεύθερα.
- Respect στον Wardog που εξάντλησε όλες τις επιλογές του και στην Τζούλια που ψάρωσε τον Έρικ.
- Με τόσα tribals που έχουν γλυτώσει Κέλυ και Λόρεν.. κανείς δεν υποψιάζεται ότι έχουν idols.
- H φάτσα του Ρικ στο τέλος όλα τα λεφτά!
Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις της Wentworth και του David... και η στιγμή που ο Ρον πέταξε το όνομα της Βικτόρια η οποία στεκόταν δίπλα του. Γίνεται όλα τα tribals να είναι έτσι απο δω και πέρα;