Καταρχήν όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. Πόσο μας έλειψες ρε μπαμπά. Πόσο πολύ.
Πολύ πολυ πολυ ωραίο επεισόδιο. Δεν κατάλαβα πότε περασαν 42 λεπτά.
Τελικά την αγαπάω πολύ περισσότερο αυτή τη σειρά, απ΄ οτι νόμιζα. 300 επεισόδια, 14 χρόνια. Με τα πάνω της, με τα κάτω της αυτή η σειρά αλλά εδώ. Και μπορεί να γκρίνιαξα στο παρελθόν αλλά κατάφερε και με ξανακέρδισε.
Δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατι πραγματικά είμαι συγκινημένη. Και στεναχωρημένη γιατί η χημεία των 4αρων ήταν καταπληκτική. Και θα ήταν ωραίο να τους βλέπαμε όλους μαζί για αρκετά επεισόδια.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Τρομερό επεισόδιο, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως μια σειρά μετά από 300 επεισόδια, 14 ολόκληρες σεζόν, να μας δίνει τέτοια επεισόδια, ενώ άλλες δεν μπορούν να το κάνουν ούτε καν στην αρχή τους! Πολλά μα πολλά μπράβο στους δημιουργούς και στους πρωταγωνιστές, το επεισόδιο ήταν αρκετά συγκινητικά φορτισμένο αφού επέστρεψε ο πατέρας της οικογένειας και ενώθηκαν για άλλη μια φορά όλοι τους!
Ένα μικρό παράπονο έχω, θα ήθελα ως επετειακό επεισόδιο να ήταν μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια ή να ήταν και διπλό ακόμη. Αυτό μόνο, τίποτε άλλο!
Δεν περίμενα να ανανεωθεί η σειρά αλλά χάρηκα που θα έχουμε και 15η σεζόν!
Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 7 Μαρτίου.
Βαθμολογία: 9/10.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την GeorgeCR7; 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 08:36
Ρε τι επεισοδιάρα; Μας συγκίνησαν οι άτιμοι.
Ο πατέρας Τζον γύρισε, αλλά περισσότερο ανατρίχιασα στην αντίδρασή του όταν άκουσε τη φωνή της Μαίρης.
Μακάρι να τους ξαναβλέπαμε κάποια στιγμή πάλι μαζί.
Ενταξει τι να λεμε υπεροχο επεισοδιο.Θα ηθελα να παιξει σε περισσοτερα επεισοδια ο Τζον αλλα και αυτο που εκαναν με τον τροπο που το εκαναν ηταν υπεροχο.Δεν καταλαβα ποτε περασαν 40 λεπτα.Ηταν σαν να βλεπαμε εναν παλιο αγαπημενο γνωριμο που μας ειχε λειψει τοσο μα τοσο πολυ.Ο καθενας εχει μια προσωπικη ιστορια που πιστευω ηρθε στο μυαλο του καθως εβλεπε το επεισοδιο.Εγω δακρυσα καποια στιγμη χωρις καν να το καταλαβω.11/10
Από τότε που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ είχα κατενθουσιαστεί με την επιστροφή του Τζον και την ένωση της οικογένειας Γουίντσεστερ. Συγκινήθηκα κατά την διάρκεια του επεισοδίου και μου φάνηκε πολύ λίγη η εμφάνισή του, ήθελα περισσότερο. Πάντως τύφλα να 'χει το "I will remember you" από Angel, τώρα τελευταία πολλές επιρροές έχει η σειρά από εκεί.