-
4 Δεκεμβρίου 2021, 18:44
Αρθρογράφος
Season 2 - Official Teaser
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
13 Ιανουαρίου 2022, 20:15
Αρθρογράφος
Season 2 - Official Trailer
-
4 Φεβρουαρίου 2022, 01:25
TV Guru!
2.01
Αρκετα καλη η πρεμιερα της 2ης σεζον,αρχισε να αναπτυσει και να παρουσιαζει διαφορα θεματα στο νεο πλαισιο της σειρας που δειχνουν οτι θα εχουμε μια ενδιαφερουσα σεζον.
-
5 Φεβρουαρίου 2022, 04:30
TV Guru!
2.02
Αρκετα καλο και αυτο,
-
-
6 Φεβρουαρίου 2022, 08:26
TV Guru!
Η 2η σεζόν μας έβαλε σε ένα ΄΄δρόμο΄΄. Οι από εκεί και οι από εδώ. Στη μέση ο Διαμαντής που έχει και μαμά!-.gif)
Το θέμα είναι ποιός είναι ο μπαμπάς!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
-
6 Φεβρουαρίου 2022, 17:57
TV Guru!
Δεν θυμάμαι πως είχε τελειώσει η 1η σαιζόν και μετά απο 1,5 επεισόδιο δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-
6 Φεβρουαρίου 2022, 19:37

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
hakinen
Δεν θυμάμαι πως είχε τελειώσει η 1η σαιζόν και μετά απο 1,5 επεισόδιο δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα.
και στην πρωτη καπως ετσι ηταν. και εγω δεν θυμαμαι και πολλα να ειχα/εχω ακομα καταλαβει. Πολυ σε γενικες γραμμες.
-
-
18 Φεβρουαρίου 2022, 12:48
TV Guru!
Καταπληκτική η δεύτερη σεζόν! Ότι καλύτερο σε Επιστημονική Φαντασία υπάρχει αυτή την στιγμή στην TV. O Scott υλοποιεί επιτέλους το όραμα που ξεκίνησε με την πρώτη ταινία του "Προμηθέα" και που λόγω των πιέσεων του studio κατέστρεψε στο Alien:Covenant. Εδώ κάνει ότι γουστάρει πλέον χωρίς περιορισμούς.
Έχω ξαναγράψει πως η καλή Ε.Φ. δεν έχει να κάνει μόνο με την τεχνολογική πρόοδο αλλά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στα αιώνια ηθικοθρησκευτικά και κοινωνικά ερωτήματά της. Η σύγκρουση πίστης λογικής, το ερώτημα από που προερχόμαστε, το πως ορίζεται το καλό και το κακό, το αν υπάρχουν άλλοι σαν και μας, οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης, όλα αυτά θίγονται και αναπτύσσονται στο Raised by Wolves. Έχουμε να δούμε κάτι ανάλογο από την εποχή του BSG. Απολαμβάνω το κάθε επεισόδιο όσο τίποτε άλλο. Ελπίζω μόνο το τέλος της σειράς να είναι ισάξιο των προσδοκιών που μου έχει δημιουργήσει.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
18 Φεβρουαρίου 2022, 17:04
TV Guru!
2.04
Πολυ καλο και το 4ο,
-
20 Φεβρουαρίου 2022, 23:04
Moderator
Δεν με έχει εντυπωσιάσει η νέα σεζόν όσο η rookie σεζόν. Εννοείται πως συνεχίζει να με ενδιαφέρει η σειρά, αλλά προχωράει πολύ μπερδεμένα. Θα περιμένω να κλείσει η σεζόν για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα.