-
17 Μαρτίου 2022, 13:05
TV Guru!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες. Έπρεπε να φτάσουμε στα 2-3 τελευταία επεισόδια για να αρχίσω να καταλαβαίνω κάποια πράγματα, αλλά και πάλι βρίσκω τη σειρά πολύ ΄΄προχω΄΄και δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής Ridley!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
24 Μαρτίου 2022, 22:05
TV Guru!
Πλέον όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα και είμαι κατενθουσιασμένος! Ναι είναι προχω το σενάριο και πρέπει να έχεις διαβάσει αρκετή σύγχρονη διηγηματογραφία Ε.Φ. για να καταλάβεις που το πάει ο Ρίντλει αλλά στα τελευταία 2 επεισόδια φάνηκε που το πάει και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί την μεταφορά των συγκεκριμένων ιδεών ούτε στην TV ούτε στο πανί! Επιπλέον το όλο σενάριο είναι σε πολύ ποιο ολοκληρωμένη μορφή από αυτήν που βρίσκουμε στο διήγημα την πρωτόλεια ιδέα γύρω από την δράση της "Grandmother" ενώ είναι σαφές ότι έχει συνδυαστεί και με άλλες σχετικές ιδέες καθώς και μια εναλλακτική ανάγνωση της Γεννέσεως. Ελπίζω μόνο να μην κοπεί η σειρά πριν ολοκληρωθεί το όραμα του Ρίντλει. Sorry που δεν θα γράψω περισσότερες εξηγήσεις αλλά θα χρειαζόταν σεντόνι για αυτό και επιπλέον κάτι τέτοιο θα ήταν spoiler για ολόκληρη την τρίτη σεζόν.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
-
25 Μαρτίου 2022, 20:37
TV Guru!
Αρκετα ενδιαφερουσα αλλα συγχρονως και δυσκολη η 2η σεζον
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
25 Μαρτίου 2022, 21:06
TV Guru!
Βλέποντας και τις 2 τελευταίες ταινίες του Σκοτ, τον Προμηθέα και το προηγούμενο κάτι ψιλά τα καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα υποθέσεις κάνω.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
-
27 Μαρτίου 2022, 13:09
Οκ, ειπαμε να δουμε λιγο μια πιο ψαγμενη sci-fi σειρα αλλα φτανουμε στο σημειο που δεν καταλαβαίνεις τιποτα απο αυτα που βλεπεις. Ειπαμε να το κρατησουμε σε ενα υψηλο και καλα επίπεδο αλλα χωρις να κουραζει και να αφηνει τον θεατη παντα βλακα να απορεί γιατι ειμαι τοσο χαζος και δεν καταλαβαίνω. Πολυ δυσκολία στην κατανόηση το τι ακριβως γίνεται εχω χασει την μπάλα!
Και ολο αυτο δεν ειναι υπέρ της....πολύ δυσκολα την προτείνεις σε κάποιον.
-
30 Μαρτίου 2022, 14:33
Moderator
Εμενα με μπερδεψε υπερβολικα η δευτερη σεζον σε βαθμο να μην καταλαβαινω τι βλεπω και τι θελουν να μας πουν.
Δεν εχω τις ιδιες εντυπωσεις σε σχεση με την πρωτη σεζον.
-
-
5 Απριλίου 2022, 18:30
TV Guru!
Δεν θα έλεγα όχι σε αυτό που πίνουν οι σεναριογράφοι μπας κ πάρουμε χαμπάρι τι παίζει σε ολη τη δεύτερη σαιζόν
-
-
6 Απριλίου 2022, 10:42
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
green lantern
Δεν θα έλεγα όχι σε αυτό που πίνουν οι σεναριογράφοι μπας κ πάρουμε χαμπάρι τι παίζει σε ολη τη δεύτερη σαιζόν
ωωωωωωωω ναι! ειναι πολύ αλλού
-
12 Απριλίου 2022, 09:47
παει και η 2η σεζον
εξακολουθω να μην εχω καταλαβει τιποτα
παμε για την 3η και ο Θεος να φωτησει αυτους που την γράφουν
-
-
12 Απριλίου 2022, 16:15
TV Guru!
Τελικά μάλλον δεν είμαι χαζός.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes