Απολαυστικό το επεισόδιο από το μέλλον. Πολύ bad ass η Μία και μαζί με την βοήθεια των άλλων σταμάτησαν τις βόμβες της Γκάλαξι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι σχέση έχει η Φελίσιτι, η οποία τελικά ζει, με την εταιρεία. Σε πολλές σκηνές άφηναν να εννοηθεί πως ο Όλιβερ έχει πεθάνει.
ωραιοτο επεισοδιο . στο τελος μαθαινουμε οτι για το προγραμμα εθυνεται η φελισιτυ.
αλλα ρε παιδια αντι να εκπαιδευσει ο ολιβερ την μια την εκπαιδευσε η νισσα; που την θυμηθηκαν;
και θα ηθελα μια σειρα για το μελλον με την νεα γενια ηρωων ωστε να νικησουν στο τελος την εταιρεια. λυπαμαι τον ρενε που εκανε αυτα στο τελος
Πολύ καλό το επεισόδιο, αφιερωμένο αποκλειστικά στο μέλλον και το 2040, δηλαδή 20 περίπου χρόνια από το σήμερα! Μου άρεσε ο τρόπος που ξεκίνησε όπου μας έδειξε τη Μία πολύ μικρή να την εκπαιδεύει η Νίσα και καθώς μεγάλωνε να γίνεται όλο και καλύτερη, αλλά ναι πραγματικά γιατί δεν την εκπαίδευσε ο πατέρας της, χαζό μου φάνηκε αυτό το κομμάτι! Είδαμε ότι για το πρόγραμμα Τοξότης ευθύνεται η Φελίσιτυ, η οποία 20 χρόνια πέρασαν και αυτή παραμένει σχεδόν ίδια!
Ο Ρενέ έχει αλλάξει τρομερά, μάλλον φταίει η ιδιότητα του ως Δήμαρχος, συμβαίνει αυτό συχνά!
Πολύ καλό το επεισόδιο, Νομίζω δεν την εκπαιδεύεσαι ο πατέρας της γιατί πολύ απλά ήταν νεκρός. Κάτι μου λέει ότι πέθανε όταν ήταν μικρή. Δεν μου φαίνεται τυχαίο που στο μέλλον δεν εμφανίζετε ποτέ ο Όλιβερ.
Ωραίο επεισόδιο απο το μέλλον με τα αδελφάκια σε δράση, μοιάζουν τους γονείς τους, εντάξει η Μια τα έσπασε όπως πάντα. Όσο για τον Ολι πιστεύω οτι δεν έχει πεθάνει, και κάπου θα σκάσει μύτη.
ετοιμο το spinoff αμα θελουν νομιζω.!!! κακως κατεληξε ετσι ο Ρενε...αλλα εχει τα θετικα του ως ιστορια.!! μου αρεσε που ηταν ολο στο μελλον και η Μια μου αρεσει στο ρολο της.!!!