Ειχα προβλεψει πως το φιναλε θα ειναι αναλογο του Smallville και δεν επεσα και πολυ εξω.
Θεωρω πως ηταν αρκετα μικρο και βιαστικο. Θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον διπλο. Δυστυχως αν και μικρη η σεζον ειχαμε καποια αχρειαστα fillers τα οποια θα μπορουσαμε να ειχαμε γλυτωσει και να παρουμε περισσοτερες σκηνες απο το μελλον.
Εξαιρετικο το recast της Selina, κι ας γκρινιαζουν οι φανς. Η τελικη μορφη του Joker δεν μου αρεσε, περισσοτερο σαν κακη καρικατουρα του Saw ηταν. Διαβαζω πως βασιζεται σε διαφορετικο Joker απο αυτον που εχουμε συνηθησει, αλλα και παλι δεν ειμαι φαν. Ξενερωσα που ο Gordon ξυρισε γρηγορα το χαρακτηριστικο μουστακι, ενω για τη στολη του Batman εχω να πω συμπαθητικη.
Γενικα δεν μετανιωνω που αποφασισω να επιστρεψω στη σειρα και να την ολοκληρωσω.
Μια τιμια σειρα που αν ειχε καλυτερη διαχειριση θα μπορουσε να ειναι αξεχαστη. Τωρα θελω απεγνωσμενα live action σειρα για τον Batman, ευτυχως ομως ερχεται η δευτερη σεζον του Titans.
Αν και συμφωνω με την αποφαση να ολοκληρωθει φετος η σειρα, θα πω πως θα μου λειψει ο υπεροχος κοσμος της Gotham.