Ειχα προβλεψει πως το φιναλε θα ειναι αναλογο του Smallville και δεν επεσα και πολυ εξω.
Θεωρω πως ηταν αρκετα μικρο και βιαστικο. Θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον διπλο. Δυστυχως αν και μικρη η σεζον ειχαμε καποια αχρειαστα fillers τα οποια θα μπορουσαμε να ειχαμε γλυτωσει και να παρουμε περισσοτερες σκηνες απο το μελλον.
Εξαιρετικο το recast της Selina, κι ας γκρινιαζουν οι φανς. Η τελικη μορφη του Joker δεν μου αρεσε, περισσοτερο σαν κακη καρικατουρα του Saw ηταν. Διαβαζω πως βασιζεται σε διαφορετικο Joker απο αυτον που εχουμε συνηθησει, αλλα και παλι δεν ειμαι φαν. Ξενερωσα που ο Gordon ξυρισε γρηγορα το χαρακτηριστικο μουστακι, ενω για τη στολη του Batman εχω να πω συμπαθητικη.
Γενικα δεν μετανιωνω που αποφασισω να επιστρεψω στη σειρα και να την ολοκληρωσω.
Μια τιμια σειρα που αν ειχε καλυτερη διαχειριση θα μπορουσε να ειναι αξεχαστη. Τωρα θελω απεγνωσμενα live action σειρα για τον Batman, ευτυχως ομως ερχεται η δευτερη σεζον του Titans.
Αν και συμφωνω με την αποφαση να ολοκληρωθει φετος η σειρα, θα πω πως θα μου λειψει ο υπεροχος κοσμος της Gotham.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 26 Απριλίου 2019 στις 22:18
Αν και μικρό, το φινάλε ήταν εξαιρετικό.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μας κάνουν κακό που δείχνουν έστω και λίγο τον Μπάτμαν
στην τηλεόραση, γιατί μας κάνουν να θέλουμε απεγνωσμένα μία σειρά με τον νυχτερίδα απεγνωσμένα.
Η σειρά θα λείψει, μιας που το κλίμα σε αυτή ήταν ιδανικό και ήταν και καλογυρισμένη με εξαίρετο καστ.
μου αρεσε και μενα αλλα νιωθω και εγω οτι θα ηθελα και δευτερο μισο του επεισοδιου...μου αρεσε που ειδαμε χαρακτηρες που λογικα δνε θα δουμε κινηματογραφικα αλλα και που ειδαμε αναπτυξη χαρακτηρων που σε ταινιες θα εμεναν ρηχοι.!! γεενικα ελαχιστα παραπονα και για μενα θετικοτατο προσημο.!!!
Αρκετά ικανοποιητικό το φινάλε της σειράς, αν και θα ήθελα να βλέπαμε περισσότερο τον Μπρους Γουέιν με την στολή του Batman. Τέλεια επιλογή η Lili Simmons ως ενήλικη Σελίνα αλλά κρίμα που κάηκε ως υποψήφια για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά το στόρι με τον Τζόκερ.
Πάρα πολύ ωραίο το φινάλε της σειράς, μετά από 5 χρόνια κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο, η σειρά σεβάστηκε απόλυτα την ιστορία του Μπάτμαν, την ατμόσφαιρα των κόμικς, τους κακούς, τους καλούς και μας έδωσε μία τρομερά δυνατή σειρά που όσοι την είδαν ολόκληρη σίγουρα θα την θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη!
Το τελευταίο επεισόδιο πολύ καλό, μου άρεσε αρκετά, αν και θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια, σαν μία μικρή τηλεταινία ας πούμε, έτσι ώστε να δώσουν ένα πιο ολοκληρωμένο κλείσιμο και να μας δείξουν και περισσότερα πράγματα, τώρα κάποιες υποθέσεις και χαρακτήρες έμειναν λιγάκι ξεκρέμαστοι, δεν πειράζει όμως!
Ήθελα σίγουρα να δούμε τον Μπρους χωρίς την στολή, αυτό ήταν ένα μικρό φάουλ του φινάλε, οι υπόλοιποι χαρακτήρες 10 χρόνια μετά μου άρεσαν, ειδικά ο Πιγκουίνος ήταν πολύ καλός ακριβώς όπως στο κόμικς! Η Σελίνα πολύ όμορφη, όπως ήταν και μικρή, και οι δύο κοπελίτσες ήταν εξαιρετικές, ειδικά η πρώτη που την "ζήσαμε" τόσα χρόνια! Η Μπάρμπαρα αρκετά αλλαγμένη, της πάει περισσότερο αυτό το στυλ, η Λι νομίζω πως ήταν πιο όμορφη από πριν! Ωραίος και ο Τζιμ, αν και θα ήθελα να αφήσει το μουστάκι όπως το έχει και στις ταινίες, ο Μπούλοκ σταθερή αξία!
Δεν θα ήθελα κάποιο sequel, καλύτερα να μείνει ως έχει! Αυτά, φοβερή σειρά, ευχαριστούμε για όλα!