Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 21011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 111 έως 120 από 193

Θέμα: Game of Thrones 8x06 - The Iron Throne

1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της Reben
    Likes / Thanks

King Beyond the Wall

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Με απλά λόγια, πιστεύω ότι ο λαός χαλάστηκε με τον τρόπο που χειριστήκανε τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς.
    Η Ταργάρυεν πέθανε, ο τελευταίος Ταργκάρυεν απαρνείται και επίσημα τα πάντα. Η δυναστεία που τα ξεκίνησε όλα τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα εδώ. Ο κύκλος σπάει, όχι με λόγια, αλλά και στην πράξη. Η απόφαση για τον Τζον στο τείχος ταιριάζει απόλυτα με τη νέα τάξη πραγμάτων που αφήνει πίσω της τα παλιά και επισφραγίζει το τέλος της εποχής των claim, των rightful heir κλπ. Είναι και ένα πολύ ωραίο call back στον Μέιστερ Αέμον που επίσης πήγε στο τείχος ακριβώς για τους ίδιους λόγους σε μια εποχή που το βασίλειο περνούσε τρομερή κρίση με ζητήματα διαδοχής κλπ. Ολοκληρώνει δηλαδή έτσι και έναν θεματικό κύκλο ενώνοντας όλα τα νήματα μαζί σε κάτι που έχει βάση, έχει χτιστεί, συμπληρώνει το παζλ και εναρμονίζεται με την γενικότερη αφήγηση. Και μέσα σε όλα, είναι και μια έξυπνη "τιμωρία" που λύνει αναίμακτα το ζήτημα απελευθέρωσης-δικαιοσύνης που έχει προκύψει. Κάτι που υπογραμμίζει θεματικά και το σπάσιμο του κύκλου αίματος, βίας, εκδίκησης, αλλά και το γεγονός οτι ο νέος βασιλιάς, πράος και σοφός, βρίσκει την καλύτερη δυνατή λύση για να ικανοποιήσει τους πάντες, χωρίς ουσιαστικά να τιμωρήσει τον Τζον στον οποίο δίνει ακριβώς αυτό που θέλει, να αφήσει τα πάντα και να πάει στο τείχος, να βρει το λύκο του, τον φίλο του, να τους μαζέψει και να πάνε ακόμα πιο βόρεια κλείνοντας πίσω τους τη μαύρη πόρτα και ξεκινώντας μια καινούργια αρχή. Δεν σου έδειξε γέλια και πανηγύρια. Σου έδειξε ένα πράσινο βλασταράκι που φυτρώνει στο παγωμένο έδαφος, σου έδειξε παιδιά να περπατούν ανάμεσα στα δέντρα, στο τοπίο με το οποίο μας συστήθηκε η σειρά. Ελπίδα.

Όποιος δεν ικανοποιήθηκε επειδή δεν άντεξε να δει τον Τζον με χειροπέδες και αισθάνεται όπως αισθάνεται είναι δικαίωμά του να το εκφράσει. Εμπίπτει όμως και πάλι στην κατηγορία "δεν είναι αυτό που ήθελα". Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις γελοιότητες με τα petition για να γυριστεί ξανά η σειρά και κάτι παρόμοια. Από εκεί και πέρα όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα social media αυτές τις ημέρες είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο ορισμός της γκρίνιας.

Τώρα όποιος δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που βρήκε τον Τζον ας βρει παρηγοριά στη σκέψη οτι έγινε King Beyond the Wall. Και όποιος έχει ακόμα όρεξη για θεωρίες ας αρχίσει να βασανίζει το μυαλό του με την ιδέα οτι ένας Undead Βασιλιάς κυκλοφορεί και πάλι στο βορρά.

3. Thanks johny f thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός?
    Αυτο ακριβως σκεφτηκαν και οι Γουστεριανοι Δημογεροντες στο αμην που τους εφτασαν το Ντουετο της Τρεχαλας D&D, με τη Σερσει κι οσα ειχαν κανει τοσα χρονια οι Λανιστερ,τη Ντενερης των Ταργκαριεν που την ειδε Emperor απ'το Star Wars μετα το θριαμβο της κι αντι να παρει ωραια και καλα το Θρονο πηγε και τους εκαψε και τους υπολοιπους με το Ντρογκον ως αλλο Death Star να καιει σχεδον ολη τη πρωτευουσα και τους απλους κατοικους της,χωρια που μετα ηθελε να καψει και την υπολοιπη "Αυτοκρατορια" αν ακουγε το παραμικρο γκιχ.Ε μετα κι απ' αυτο ακομα κι ο εχων ιωβεια υπομονη Αγιος Ιωαννης ο Σνοου καταλαβε πως πηρε δρομο χωρις επιστροφη και την εστειλε στα θυμαρακια.Κι οχι τιποτα αλλα μετα απο τοσα κακα να εχεις και τους Ασπιλους με τους Ντοθρακι να σε απειλουν...Ποια διαδοχη,ποιος τελευταιος Ταργκαριεν και ποιοι Οικοι να εχουμε τα ιδια σκεφτηκαν οι Γουστεριανοι Δημογεροντες που λεγαμε και συμφωνησαν με τον Τυριον.
    Μπραν παιδια,Μπραν με νερο και παγακια να εχουμε την ησυχια μας.

Αλλωστε αυτων η γουνα καηκε και κατεληξαν στο Μπραν κι ας θελαμε εμεις δικαιως απ'την ασφαλεια της οθονης μας κατι πιο ηρωικο για φιναλε.

Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

5. Likes tasoskratos, Reben liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    reben φίλε μου τα γράφεις και τα αναλύεις υπέροχα, αλλά σιγά μην κάτσει ο καθένας να ΄΄ακούσει΄΄ τέτοιες ιστορίες.

κατά καιρούς έχουν γίνει σπουδαίες αναλύσεις εδώ μέσα για κάποιες εκ των κουφαίων σειρώ στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά πλέον μιλάμε για μάζα που δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
    Ούτε εγώ συμφωνώ με τις ακραίες απόψεις τύπου ξαναγυρίστε την σεζόν, διότι απλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί
    Εκείνο πάντως που σίγουρα θα συμβεί έιναι η κατακόρυδη αύξηση των πωλήσεων των ήδη υφιστάμενων βιβλίων του κ.Μάρτιν, που κατά την ταπεινή μου άποψη τρολλάρει όποιον βρει μπροστά του.

Τι σημαίνει <<όταν βρέθηκα με τους παραγωγούς τους ρώτησα έαν ξέρουν ποιά είναι η μητέρα του Σνόου>>.
    Γιατί ρε φίλε να το ξέρουν? Αφησες τίποτα υπονούμενα στα βιβλία σου? ΟΧΙ. Αντιθέτως κάπου αναφέρεσαι ότι Ο Νεντ άφησε την κόρη ενός βαρκάρη με ένα μωρό στην αγκαλιά.
    Ο μόνος τρόπος ήταν να το διαβάσουν ως μια θεωρία που όπως και πολλές άλλες τέτοιου τύπου, πολύ θα ήθελα να ξέρω πως βγαίνουν. Δε μπορεί κάποιος να βγήκε ξαφνικά και να είπε <<πιστεύω ότι μπλα μπλα μπλα.>>
    Φυσικά και δεν είχε Θεία επιφώτηση. Διεύρευσε γιατί έτσι γούσταρες, ή εσύ ο ίδιος, ή φυσικά κάποιος από τους συνεργάτες σου.

τη Ντενερης των Ταργκαριεν που την ειδε Emperor απ'το Star Wars
    ήδη οι φαν του Star wars τους ψάχνουν και τους απειλούν μη τυχόν και πάρουν πένα στα χερια τους
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

7. Likes johny f liked this post
    TV Master Το Avatar του/της thapostol
    Likes / Thanks
    Μιας και δεν έχω αντοχές να αναπτύξω σκέψεις για αυτό που είδαμε θα παραθέσω ένα βίντεο (με τον οποίο δε συμφωνώ πάντα, μιας και θεωρώ ότι γεννήθηκε αρνητικός )

https://www.youtube.com/watch?v=QyewCoMXVkk

Dan and Dave απλά για μένα οδήγησαν τη σειρά στο μαρασμό και σε μια απίστευτη κατηφόρα μόνο και μόνον διότι δεν είχαν διάθεση(??) να συνεχίσουν να δημιουργούν. Αυτοί επέλεξαν να φύγουν νωρίτερα με λιγότερα επεισόδια από όσα η σειρά χρειαζόταν. Αυτοί επέλεξαν το πως θα κλείσει η σειρά (με υποσημείωση ότι ο Μπραν Βασιλιάς είναι μια από τις υποδείξεις που έκανε ο ίδιος ο Μάρτιν για το τέλος).

Αυτοί επέλεξαν να μας πλασάρουν τελικά μια νερόβραστη, ανάλατη πατάτα από πλευράς πλοκής που καταστρέφει μια από τις μεγαλύτερες σειρές της τηλεόρασης.

Άριστα για φωτογραφία, μουσική, κουστούμια, πλειονότητα ηθοποιών.

Κάτω από τη βάση για πλοκή μετά το πέρας του υλικού των βιβλίων.

Ένα τεράστιο κρίμα.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε στο παιχνίδι του θρόνου, δεν ήμουν με κάποιον από τους Οίκους για να πω ότι είμαι εκνευρισμένος που ο αγαπημένος χαρακτήρας μου δεν κέρδισε. Ποσώς με ενδιαφέρει. Απλά ήθελα κάτι που να έχει νόημα και όχι κάτι τραβηγμένο από τα μαλλιά διότι δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να μας το παρουσιάσουν.

Που είναι η ιστορία του Night King.

Πολλά έγραψα ακόμα και έτσι

Από το επεισόδιο της 7ης που πάνε πέρα από το τείχος για να απαγάγουν το ζόμπι και να πείσουν τη Σέρσεϊ έκανα τα στραβά μάτια. Έλεγα θα ανταμείψουν την υπομονή μου για τις ανοησίες που μου παρουσιάζουν...
    Απίθανα δομημένοι χαρακτήρες που τους άκουγες να μιλάνε και να δολοπλοκούν είχαν καταντήσει να γυρνάνε με ένα ποτήρι κρaσί στο χέρι και να λένε ατάκες. Αλλά πάντα ήμουν με τη σκέψη "ένα καλύτερο αύριο". Τώρα πάει και αυτό, το αύριο ήρθε και δυστυχώς δεν ήταν καλύτερο...

Ένα μεγάλο γιατί θα ακολουθεί την πιο επική σειρά φαντασίας που έχει γυριστεί μέχρι σήμερα.

Θα την αναπολώ για τις απίστευτες στιγμές που μας έδωσε. Θα την προτείνω σε κόσμο να τη δει. Θα ξαναδώ σίγουρα στο μέλλον κομμάτια της. Αλλά για πάντα θα είμαι απογοητευμένος με το πως έκλεισε.

9. Likes greekie liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός?

Χιούμορ κάνω!
    Εάν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα γκάλοπ στο οποίο όμως θα συμμετείχαν κάτι χιλιαδίτσες τηλεθεατών και τους ρωτούσαμε:
    Βλέπουμε ότι ΔΕΝ σας άρεσε το φινάλε. Μέσα από όλα αυτά που κράζετε ποιό θεωρείτε ότι το σημαντικότερο στοιχείο που σας χάλασε?

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έλεγε για τον Τζον Σνόου.
    Θυμίζω λοιπόν,
    στην μία σκηνή ο Γιαννάκης μπαίνει στο κελί που κρατάνε τον Τύριον με διάθεση να τον σώσει. Ασε με λέέι να μιλήσω στην ντάνυ να σε συγχωρέσει κλπ κλπ.
    Πάμε τώρα σε επόμενη σκηνή όπου οι ρόλοι αντιστρέφονται και τι κάνει ο Τύριον? Αντί να του πει:
    Κάνε λίγο υπομονή, να ΄΄καθαρίσουμε΄΄ με τους Άσπιλους να τους παραμυθιάσω και μετά όταν θα φύγουν σε βγάζω ατσκλάκωτο, ο Τύριον αρχίζει το παραμύθι για την Νυχτερινή φρουρά και μάλιστα επαναλαμβάνει τις προυποθέσεις, περί αγαμίας κλπ κλπ κλπ, σε ποιόν????? Στον άνθρωπο που διετέλεσε για κάτι χρονάκια αρχηγός εκεί.
    Γιατί ρε παιδιά?
    Κάποιος πρόλαβε και έγραψε ότι ο Τύριον έπρεπε να χορεύει ζεμπέκικα στα ερείπια του Kings landing. Άμα πρόλαβε και τα έκανε οικόπεδα προς πώληση, φυσικά!!!
    Αυτό προφανώς ήταν και το μόνο Bittersweet
    Βέβαια εάν εμβαθύνουμε την ανάλυση του πράγματος μπορεί να ακουστεί και η άποψη ότι οι προύχοντες δεν θα θέλανε με κανένα τρόπο να βάλουν στο κεφάλι τους ξανά, μετά από τόσα χρόνια, έναν τραγκάρυεν στον όποιο τέλος πάντων θρόνο θα φτιάχνανε. Είπαν λοιπόν, αφού θρόνος δεν υπάρχει, δε βάζουμε τον Μπραν που έτσι κι αλλιώς δεν τον χρειάζεται?

Με απλά λόγια, πιστεύω ότι ο λαός χαλάστηκε με τον τρόπο που χειριστήκανε τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς.
    Εκεί που σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν που μαχαίρωσε την Queen, τον ξαναβλέπουν με χειροπέδες στα χέρια.
    Εεεεεεεεεεεεεεεεεε, αυτό δεν αντέχεται!

01. Δεν θυμόμουν τον ΓΚεντρι γιατι προσπαθούσα να καταλάβω τι και κυρίως ΓΙΑΤΙ βλέπω αυτό που βλέπω.
    02. Εγώ προσωπικά αυτό το τέλος ήθελα για τον Γιαννάκη. Αλλά ήθελα να είναι αυτοεξορισμός και όχι απαίτηση ενός στρατού.
    Αυτο που με χάλασε είναι οι απαιτήσεις του ΓΚριζοσκώληκα, οι εκτός λογικής αντιδράσεις του ίδιου (απαιτήσεις, ξαφνικά αποφασίζει ποιος τι που) και η υπόνοια πλέον που έχω ότι τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα των ενεργειών του ΜΠραν. Συγγνώμη αλλά έτσι όπως το έφερε, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν είχε επέμβει.
    03. Προσωπικά το τέλος το βρήκα happy end, όχι στο μέγιστο βαθμό, γιατι θα μπορούσαν να κάνουν χειρότερα τέρατα.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

11. Likes tasoskratos liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την thapostol Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μιας και δεν έχω αντοχές να αναπτύξω σκέψεις για αυτό που είδαμε θα παραθέσω ένα βίντεο (με τον οποίο δε συμφωνώ πάντα, μιας και θεωρώ ότι γεννήθηκε αρνητικός )

https://www.youtube.com/watch?v=QyewCoMXVkk
    Νομίζω ότι το βίντεο αυτό είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά του μέρους του fandom που αντέδρασε εντελώς αρνητικά στο φινάλε. Ανέλυσε το ζουμί των αντιδράσεων, χωρίς κλάψα για οίκους ή γιατί πέθανε αυτός κι όχι αυτός ή γιατί δεν ανέβηκε ο τάδε στον θρόνο.

13. Thanks thapostol thanked for this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Νομίζω ότι το βίντεο αυτό είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά του μέρους του fandom που αντέδρασε εντελώς αρνητικά στο φινάλε. Ανέλυσε το ζουμί των αντιδράσεων, χωρίς κλάψα για οίκους ή γιατί πέθανε αυτός κι όχι αυτός ή γιατί δεν ανέβηκε ο τάδε στον θρόνο.
    O άνθρωπος ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ. Λέει αυτά που λέμε (όντως, λίγα μέτρα πιο εκεί που πέθαναν τα δίδυμα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΚΟΝΗ. ΤΟΣΟ ΚΕΝΟ.) και δείχνει ότι δεν ήταν το τέλος που μας ενόχλησε αλλά η ξεπέτα.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

15. Thanks thapostol thanked for this post
    Likes greekie liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Megatron Εμφάνιση Δημοσίευσης
    να ανηκουν καπου αλλα να κανουν τι
    δεν βγαζει λογικη

ο ρολος της φρουρας ηταν να προστατευει απο τους wildlings και τους walkers
    χωρις αυτους τι ακριβως θα κανουν δεν εχει νοημα υπαρξης
    η λογικη υπαρξης για μενα ειναι στο να υπαρχει καποια διαχειριση των ανθρωπων αυτων, καποιος να τους συντονιζει και να τους εξασφαλιζει καποια πραγματα...δε θα ειναι αερα πατερα...τουλαχιστον το δικο μου μυαλο εκει παει....αν ειμαι τοσο λαθος τοτε οκευ

Newbie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Όταν ο Μπραν διόρισε τον Τύριον ως Χέρι, ο νάνος είπε ότι δε θέλει. "Ούτε εγώ θέλω", απάντησε ο Μπραν. Αφού, λοιπόν, Βασιλιάς έγινε κάποιος που δε θέλει, ας βάζαμε κάποιον άλλο που επίσης δε θέλει: τον Τζον. Και να μείνει ο παντογνώστης Μπραν ως Σύμβουλός του.

Το ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά είναι άνευ ουσίας. Έτσι κι αλλιώς, όπως αποφάσισε το συμβούλιο των αρχόντων, κάθε νέος Βασιλιάς θα εκλέγεται εκ νέου όταν μας αφήνει χρόνους ο προηγούμενος, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν απόγονοι ή όχι.

Ο Μπραν δεν είναι η πλέον "έξυπνη" επιλογή. Είναι η πιο "σας τη σκάσαμε, δεν το περιμένατε, ε;" σεναριακή επιλογή. Εξάλλου, η ίδια η σειρά μας έδειξε ότι τη διακυβέρνηση την ασκεί ουσιαστικά το Συμβούλιο, ο Μπραν wargάρει ψάχνοντας το δράκο.

Αν εξαιρέσεις το warging, την ίδια δουλειά θα μπορούσε να κάνει και ο Τζέντρι. Όχι;
    Ο Ταγουιν Λανιστερ ειπε καποτε οτι ο καλυτερος βασιλιας ειναι ο σοφος βασιλιας. Πιο σοφος απο τον Μπραν δεν υπαρχει, λειτουργει καθαρα ως συμβολο οτι ακομα και ενας σακατης μπορει να ειναι βασιλιας, δεν μπορει να κανει παιδια οποτε δινετε εμφαση στην αποφαση να μην υπαρχει διαδοχη. Ναι ο Τυριον θα κανει κουμαντο στα διαχειριστικα, γιατι κι αυτος εχει ζησει πολλα πλεον και ξερει καταστασεις.
    Εμενα προσωπικα αυτα με καλυπτουν. Το φτωχο μου το μυαλο ετσι τα αντιλαμβανεται.Μπορει να ειμαι η μειοψηφια βεβαια

Newbie
    Likes / Thanks
    Με ρώτησες προηγουμένως

και για το θέμα της διαδοχής σου απάντησε η HristinaB
    Για μένα ο ρόλος του Μπραν στην σειρά είναι άλλος. Πόσο μάλλον όταν του δίνουν να πει την ατάκα <<και γιατί νομίζεις ότι βρίσκομαι εδώ?>>
    Εκείνο που έψαχνε το βρήκε, μας το έδειξαν, και φυσικά δεν ήταν μόνο και μόνο για να δει ποιός είναι ο Τζον Σνόου.
    Βόλεψε όμως να τον ΄΄παρκάρουν΄΄ διότι αφού τον έβγαλαν σεναρικά από την φυσιολογική του θέση (ειναι το κοράκι με τα 3 μάτια), κάπως έπρεπε να χρησιμοποιηθεί.
    όταν λοιπόν άρχισε η κολοκυθιά, το πιο λογικό θα ήταν να χρίσουν τον Τζον, αφού βεβαίως γράφανε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έναν άσπιλο. Περί άσπιλων όμως μπορούμε να μιλήσουμε άλλη φορά.
    Δεν θέλει ο Τζον? οκ, ο επόμενος νόμιμος είναι Τζέντρυ, μη σου πω ακόμη ότι ουδείς έπερεε να χριστεί βασιλιά με την έννοια που ξέραμε έως τώρα. Ο Σιδερένιος θρόνος ΔΕΝ υπάρχει. Η κυρά Σάνσα ξεκαθάρισε την θέση της, γιατί έπρεπε να κάνει το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα. Αφού λοιπόν υπάρχει Βασίλισσα του Βορρά βάλτε και ένα Βασιλιά του Νότου και τελειώνει εκεί το θέμα. Όλοι τα έχουν καλά με όλους και ζήσαν καλά και εμείς καλύτερα. Έτσι ουδείς δεν θα φώναζε σήμερα, ούτε βέβαια θα έπαιρνε το φινάλε την χαμηλότερη βαθμολογία ever 4,4.
    Δεν είμαστε μόνο κάποιοι εδώ που φωνάζουμε. προφανώς υπάρχουν πολλοί περισ΄σοτεροι στον πλανήτη!
    Θες κι άλλα?
    Λέει ο Ντέιβος στους ευνούχους πάτε να φτιάξετε τον Οίκο σας. Μεγαλύτερο τρολάρισμα δεν υπάρχει και εάν θέλεις να σοβαρευτούμε οι Άσπιλοι έιναι στρατός μισθοφόρων που έχουν μάθει να υπακούν από μικρά παιδιά στο εκάστοτε αφεντικό τους και πλέον αφεντικά τα αφεντικά τους κάθονται μπροστά τους. Ξαφνικά ο σκώληκας έγινε και Μέγας Αλεξανδρος. Που να, σορρυ κορίτσια, γαμούσε κιολας δηλαδή, θα τρέχαμε...
    Όταν μίλησε δηλαδή η Σανσα είδες τι ωραία που το βούλωσε?
    Φάγαμε τόσα χρόνια, έγινε η θεωρία πραγματικότητα, βρήκαν έναν Τραγκάρυεςν και τον έστειλαν για αγριόχορτα. ΗΜΑΡΤΟΝ.

edit: Για να μην το ξεχάσω. Η Αρυα βρήκε νέα περιοχή Δυτικά. Σας στέλνει και τις ευχές της. Λιγο αίμα τρέχει βέβαια από τη μύτη της αλλά θα είνα λέει οκ. Συνάντησε και έναν συμπαθητικό κυριούλη που της είπε we are the good guys

Επισυναπτόμενο 18355
    Τον Τζον και να ηθελε να γινει δε θα τον αποδεχοντουσαν ολα τα βασιλεια πχ η Γιαρα. Πανε σε μια λυση που θα εχει την αποδοχη ολων.Ο Μπραν πλεον δεν ειναι ενας Σταρκ, εχει τη σοφια που απαιτειται επειδη ειναι raven, ειναι το συμβολο που χρειαζονται για τη διαλυση της οικογενειοκρατιας στη διαδοχη. Εμενα αυτα με καλυπτουν στην επιλογη. Το να μπει ο Γκεντρυ, να παρει μια βασιλισσα και να κανουν παιδια και μετα να απαιτουν τα παιδια τη βασιλεια και να αντιμαχονται και να ξεκινανε πολεμοι...γτ ποτε δε ξερεις τι σοι παιδια θα βγουν(το ειπε και ο Τυριον) ,οποτε σου λεει ας κανουμε μια αρχη με εναν που δεν θα κανει παιδια ετσι ωστε να μπορεσει να θεμελιωθει αυτος ο νεος κανονας. Γνωμη μου ολα αυτα, Μπορει να τα βλεπω και τελειως λαθος...τι να πω

Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 21011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας