Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 917181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 181 έως 190 από 193

Θέμα: Game of Thrones 8x06 - The Iron Throne

1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της MCAK
    Likes / Thanks
    Μερικές, ok αρκετές, σκέψεις μου για το φινάλε & κυρίως για τον μεγαλύτερο λόγο γιατί η πλειοψηφία των πικραμένων είναι...πικραμένη (=Daenerys' death):

Έτσι όπως τα έκαναν, ο θάνατος της Daenerys ήταν η μόνη "ok" επιλογή. Προσωπικά δεν ήθελα να γίνει αυτή βασίλισσα, βλέποντας πόσο εμμονική έγινε με την καρέκλα, ούτε τον Jon ήθελα & σίγουρα δεν τους ήθελα ως ζευγάρι (yikes) να κυβερνούν μαζί.

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος του φινάλε ήταν ότι ήταν πολύ κοντά. Δηλαδή αυτοί είχαν έναν στόχο να φτάσουν, πήγαιναν αργά-αργά & μετά βλέποντας ότι τους τελείωναν τα επεισόδια, έκαναν τα τεράστια άλματα που χρειάζονταν για να φτάσουν εκεί.

Βλέπω πολλούς στο ίντερνετ να λένε για το "I'm not here to be the Queen of ashes", αλλά ούτε έναν να λέει ότι αυτά ήταν λόγια του Tyrion, όχι δικά της. Αυτός την έκανε να υιοθετήσει αυτήν την άποψη, δεν ήταν δική της εξ αρχής. Δεν αναφέρει κανείς ότι άκουγε το συμβούλιό της & έπαιρνε σωστές αποφάσεις. Από τότε που σταμάτησε να το ακούει (ποιος τότε ο λόγος που το είχε; Ειδικά από την στιγμή που είχε μαζέψει τόσους ικανούς & πιστούς σ'αυτήν & το όραμά της; ), τότε άρχισε κ η κατρακύλα. "I'm done doing nothing", είπε στον Tyrion & πήγε να σώσει τον Jon & τους άλλους. Όλοι το θεωρούμε καλό, επειδή έσωσε πρωταγωνιστές/τους καλούς/αγαπημένους μας χαρακτήρες. Δεν σκεφτόμαστε ότι έχασε έναν δράκο, έναν δράκο που α) γκρέμισε το τείχος β) σκότωσε πόσους και γ) εφόσον ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο & όχι με την Daenerys, δεν έσωσε όσους ήταν να σώσει, εάν δεν τον σκότωναν. Άξιζαν να χαθούν όλα αυτά για να σωθούν 5 νωματαίοι; Ξεκάθαρα όχι, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε καν διότι "yay, Jon was saved".

Μετά πάλι ζορίζεται για να ακούσει τον Tyrion για να δοθεί μια ευκαιρία να αποφευχθεί η αιματοχυσία & αυτό για τα μάτια του κόσμου, "να δουν όλοι ότι η Daenerys Targaryen έκανε μια προσπάθεια & δεν φταίει αυτή που θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια τους". Μετάφραση: δεν νοιάζομαι για τις ζωές σας, αλλά για την εικόνα μου & γι'αυτό το κάνω, ενώ θεωρώ & στάνταρ ότι θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια σας, δεν είναι ότι πραγματικά θέλω να το αποφύγω. Η γυναίκα το έχει σύνθημα & το δήλωνε από νωρίς ότι "θα πάρει ό,τι της ανήκει, with fire and blood". She's a dragon & she went to be a dragon. Tης παρέδωσαν την πόλη, αλλά πήρε ανάποδες στροφές, η δίψα της δεν ικανοποιήθηκε & ξέσπασε πάνω στην πόλη. Αργότερα, οι εναπoμείναντες πιο κοντινοί της άνθρωποι τής είπαν ότι κατέκριναν το κάψιμο της πόλης & ότι δεν ήταν σωστό & αυτή αντέδρασε φυλακίζοντας τον έναν & προσπαθώντας να φέρει τον άλλον στα δικά της νερά, αντί να ακούσει τι της λέει. Όλα για τον θρόνο, γι'αυτό κ τον έκαψε κ ο Drogon όταν είδε ότι έχασε την "μητέρα" του λόγω αυτού. Αν της έλεγαν της Daenerys ότι "ξέρεις, αύριο όλοι θα είναι ελεύθεροι & ευτυχισμένοι, αλλά εσύ θα πρέπει να μην είσαι βασίλισσα, είσαι ελεύθερη να πας να ζήσεις την ζωή σου όπως αλλιώς επιθυμείς", δεν θα το δεχόταν. Διότι ήθελε να "ελευθερώσει" τον κόσμο (μάλλον όπως "ελευθέρωσε" το King's Landing), αλλά ΜΟΝΟ "under their rightful Queen" aka Daenerys Targaryen. Για να μην πω ότι κόντεψε να βγάλει καπνούς από τα ρουθούνια της στην ιδέα & μόνο ότι ο Βορράς ήθελε να είναι ανεξάρτητος.

2ος αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν μέχρι το ξεκίνημα της s8 (μετά ανέβηκε πολύ η Sansa, τι να κάνω; ), αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι πλέον διψούσε για πολέμους (είδαμε & τον λόγο της όταν πήρε τον θρόνο: αντί να πει ότι επιτέλους τα καταφέραμε & ξεκουραζόμαστε, ήταν "ο πόλεμος δεν τελείωσε"). Wars are bad & power corrupts, κυρίως αυτούς που την θέλουν/επιζητούν.

Δεν λέω ότι του άξιζε του χαρακτήρα αυτό το τέλος, αλλά από την άλλη, συμβαίνουν & αυτά, παρόλο που η TV μάς έχει κάνει να δεχόμαστε μόνο την μια οδό "bad boy turns hero (συνήθως λόγω γυναίκας/instant lust, κ με no redemption arc ξαφνικά γίνεται αποδεκτός από τους καλούς)" & όχι το αντίστροφο: "καλός χαρακτήρας με καλές προθέσεις χάνει τον εαυτό του". Όπως είπα, έγινε πολύ απότομα & γι'αυτό ξένισε πολύ, αλλά λογικά έφταιγε & το ότι τελείωναν τα επεισόδια (θα μου πείτε "ας προγραμμάτιζαν καλύτερα" & θα συμφωνήσω). Μην ξεχνάμε ότι σε κοντινό χρονικό διάστημα έχασε & τα άτομα που είχε πιο κοντά της & σχεδόν σε όλο το ταξίδι της: Jorah & Missandei. Όλη αυτή η θλίψη & οργή κάπου/κάπως θα διοχετευόταν...

Δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό φινάλε, φταίει λίγο κ το γεγονός ότι παρόλο που η σειρά λέγεται "Game of Thrones" δεν είχα (πλέον) κανένα ενδιαφέρον γι'αυτό, η μάχη των νεκρών με τους ζωντανούς ήταν για μένα το μόνο που ήθελα να δω (συν όλα τα Starks reunions).

Αrya & Sansa, οι μόνες που με ένοιαζαν να είναι καλά, είχαν τα happy endings που θα μπορούσαν να έχουν σε μια τέτοια σειρά. Ο Jon έφυγε να ζήσει ελεύθερος με τους Free folk (btw, αυτοί πώς ήξεραν & τον περίμεναν στο Castle Black; ), κ έτσι έβγαλε νόημα το σχόλιο του Tormund "you have the North in you, the true North" που τότε μου είχε ακουστεί λίγο άκυρο. Επιτέλους ο άχρηστος έδωσε σημασία & τον Ghost (εμ, βλέπετε όσο το έπαιζε dragon-rider & Targaryen τον έγραφε, μόλις τα έχασε, ξαναθυμήθηκε τον πιο πιστό του σύντροφο. Ναι, ρε, είμαι bitter για τον άθλιο -ο Θεός να τον κάνει- αποχαιρετισμό του Jon πριν φύγει για King's Landing ).

Την ακυρότητα με τον Bran δεν μπορώ να καταλάβω. Κ δεν εννοώ το ότι έγινε βασιλιάς (που είναι άκυρο, μιας & είπε ότι δεν είναι lord στο τίποτα & πλέον είναι μόνο το 3 eyed raven), είμαι διατεθειμένη να το παραβλέψω/δεχτώ με την λογική ότι ένας τέτοιος άνθρωπος που δεν διψά για εξουσία & δεν έχει προσωπικά agenda θα μπορέσει να κυβερνήσει καλύτερα, αλλά το "why do you think I came all this way here?" που είπε στον Tyrion. Συγνώμη, αυτός το παρελθόν δεν βλέπει;

Υγ.: Θα ήθελα να αναφερθώ & σ'ένα άλλο που είδα να λένε στα sites, στο ότι η Daenerys πήγε να βοηθήσει τον Βορρά. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, για το δικό της καλό πήγε: αν δεν πήγαινε, ή που θα κέρδιζε ο Βορράς, άρα θα έδειχνε αδύναμη/ανίκανη/ανάξια να την ακολουθήσουν & ότι δεν την χρειάζονται, ή που θα έχανε & μετά θα αντιμετώπιζε the army of the dead μόνη της, χωρίς αναβάτη για Rhaegal, χωρίς τον στρατό του Βορρά & με μικρότερο δικό της στρατό, μιας κ σίγουρα θα έχανε μέρος της πολεμώντας την Cersei, ακόμα κ να την νικούσε. Συν του ότι ήθελε εκδίκηση που της "έφαγε" τον δράκο ο Νight King. Επίσης, πήγε να βοηθήσει ζητώντας ανταλλάγματα: την δική τους βοήθεια στον πόλεμο κατά της Cersei. Εδώ πήρε ανάποδες στροφές μόνο & μόνο επειδή η Sansa είπε να ξεκουραστούν οι στρατιώτες πριν κινήσουν για τον επόμενο πόλεμο; (Που πολύ σωστά μίλησε η Sansa, διότι κουρασμένοι τι κάνουν; ) Κατευθείαν να πει "εγώ ήρθα να σας βοηθήσω, σειρά σας τώρα να κάνετε αυτό που μου υποσχεθήκατε".
    Υγ2: Μην άγχεστε, it's GoT: αν την πεθάνει & ο Martin στα βιβλία, θα την αναστήσει & όλη αυτή η εμπειρία θα την συνετίσει & θα την φέρει στον σωστό δρόμο.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την MCAK; 4 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Αιτία: Τυπογραφικό λάθος.
    Reshop, Heda.

3. Likes vagonar, Reben liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Reben
    Likes / Thanks

Over and out

Αρχίζουν να ξυπνάνε μνήμες απο τα παλιά και δεν έχω καμία όρεξη...

Ετσι και αλλιώς απο ότι βλεπω δεν εχει μείνει κάποιος άλλος που δεν εχει χαλαστεί τόσο πολύ και δεν τα βρίσκει ολα τόσο χάλια ώστε να υπάρχει κάποια βάση για σοβαρή κουβέντα.

Και μόνος μου δε λεει, κουράστηκα.

Επαναλαμβάνομαι, αλλα δεν πειράζει. Ας ειναι αυτο το τελευταίο μου μήνυμα:

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Reben Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Θα ξεκινήσω απο την Κλαρκ. Από καιρό έχω διαπιστώσει κάτι που κάνει και δεν μου αρέσει καθόλου, κάτι που φέτος δεν το κάνει απλά, το παρακάνει και με απογοητεύει ακόμη περισσότερο. Αναφέρομαι σε αυτό το υφάκι:

Δεν ξέρω γιατί με χαλάει τόσο, ίσως το ψειρίζω, με χαλάει πάντως γιατί θεωρώ πως φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επιδιώκει. Έτσι τουλάχιστον το εισπράττω εγώ προσωπικά, που αντί σε αυτές τις στιγμές να σκέφτομαι πόσο badass είναι η Ντάνυ σκέφτομαι πόσο αστεία μου φαίνεται η Κλαρκ και βγαίνω εκτός κλίματος. Και αυτό που με απογοητεύει περισσότερο είναι το γεγονός οτι η Κλαρκ έχει αποδείξει οτι μπορεί να βγάλει την badass πλευρά του χαρακτήρα με πολύ πιο πετυχημένο και απόλυτα πειστικό τρόπο. Για παράδειγμα στην εναρκτήρια σκηνή του επεισοδίου όπου στα δικά μου μάτια φαίνεται 10 φορές πιο badass. Δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, το πρόσωπό της είναι σχεδόν ανέκφραστο, το βλέμμα της σοβαρό, αυστηρό, επιβλητικό, αλλά είναι subtle και ακριβώς γι' αυτό καταφέρνει και γίνεται τόσο πειστικό. Χρησιμοποιεί με λεπτεπίλεπτο τρόπο τη γλώσσα του σώματος, τη στάση της, ακόμα και τη φωνή της, καταφέρνοντας να κάνει τον Τύριον να μοιάζει με παιδάκι που πιάστηκε με το χέρι στο βάζο με το μέλι. Βέβαια στη σκηνή προσφέρει τα μέγιστα και ο κοντός που μας θυμίζει οτι πέρα απο το acting είναι πολύ σημαντικό σε μια ερμηνεία και το reacting. Αλλά βλέπω και την Κλαρκ σε αυτή τη σκηνή και με πείθει, χωρίς να φαίνεται οτι προσπαθεί, απλά στέκεται εκεί και τον κοιτάζει και υπάρχει και κάτι στη φωνή της όταν λέει εκείνο το "The city is on the rise?", αυτός ο ήρεμος τόνος που δεν ξέρεις πως θα ξεσπάσει. Θα τον ταΐσει στους δράκους; Θα τον πετάξει κάτω απο την πυραμίδα; Με έκανε να αισθάνομαι όπως ο Τύριον, που είναι έτοιμος να τα κάνει πάνω του και ξεστομίζει δικαιολογίες περιμένοντας την τιμωρία του. Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνή. Αντίθετα, στην σκηνή της παραπάνω εικόνας με τις διαπραγματεύσεις, το ύφος της... απλά δεν... μου φαίνεται επιτηδευμένο, μου φαίνεται οτι προσπαθεί πολύ. Και η Μητέρα των Δράκων, η Νταινέρυς Ταργκάρυεν, δεν θα έπρεπε να προσπαθεί. Όπως δεν προσπαθεί για παράδειγμα η Turner και λατρεύω όλες τις εκφράσεις με τις οποίες δουλεύει τη Σάνσα ακριβώς γιατί είναι μετρημένες και λεπτεπίλεπτες. Το βλέμμα της, το ανεπαίσθητο χαμόγελό της, βγάζουν στην οθόνη απίστευτη ενέργεια και δύναμη. Το ίδιο που κάνει και η Λένα με την Σέρσεϊ, έχοντας αναγάγει το subtlety σε πραγματική τέχνη παραδίδοντας εκπληκτικές ερμηνείες. Less is more λοιπόν και πράγματι σε αυτές τις περιπτώσεις τα λίγα λένε πάρα πολλά. Το ίδιο θα ήθελα να δω και απο τη Ντάνυ, που με αυτό το ύφος και βλέμμα δεν μου θυμίζει Νταινέρυς, αλλά Λυάννα Μορμοντ. Όταν βλέπω τη μικρή αρκούδα να κοιτάζει έτσι τον Ράμσεϊ την βρίσκω χαριτωμένη. Απο την Βασίλισσα Νταινέρυς περιμένω άλλα πράγματα.

That said, ίσως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η Κλαρκ επιλέγει να αποδώσει έτσι τις συγκεκριμένες στιγμές. Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαίο, είμαι πεπεισμένος οτι πρόκειται για ξεκάθαρη επιλογή, ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνεις οτι ο σκηνοθέτης του BoB γύριζε για 10 ολόκληρες ώρες τη σκηνή του Τζον να σπάει τα μούτρα του Ράμσεϊ μέχρι να πετύχει ακριβώς αυτό που ήθελε. Το ίδιο έκανε και με τη Σάνσα στο φινάλε, με γυρίσματα ξανά και ξανά μέχρι να βγει το κατάλληλο χαμόγελο, όχι πολύ, ούτε λίγο, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Ίσως λοιπόν το συγκεκριμένο βλέμμα της Κλαρκ που εμένα με χαλάει αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα, μια οπτική υπενθύμιση του Fire and Blood και της Νταινέρυς Ταργκάρυεν που φοράει τη μάσκα της Mad Queen, βγάζοντας την εικόνα που περιμένουν να δουν όσοι σκέφτονται οτι είναι ικανή για όλα. Και ίσως αυτό το βλέμμα πρέπει να είναι χοντροκομμένο και υπερβολικό, μιας και δεν περιμένει κανείς λεπτεπίλεπτες εκφράσεις απο την Ντάνυ που μπαίνει σε "Mad Mode". Παρότι συνεχίζει να με χαλάει η έκφραση, μου αρέσει αυτή η σκέψη και χάρηκα πολύ για΄τι στο επεισόδιο πήραμε επιτέλους σαφέστατες απαντήσεις. Η πορεία του χαρακτήρα είχε προκαλέσει προβληματισμό και όλοι περιμέναμε να δούμε που θα καταλήξει. Η γνωστή τρέλα των Ταργκάρυεν, οι συνεχείς αναφορές στον πατέρα της, το κάψιμο των Καλ, οι αγριοφωνάρες της στους Ντοθράκι όταν τους έκανε όλους "αίμα του αίματός της". Κάθε άλλο παρά θεωρίες είναι αυτά που λέει ο κόσμος και αναρωτιέται αν η Ντάνυ θα γίνει Mad Queen. Δεν είναι θεωρίες, είναι εύλογες απορίες που προκύπτουν άμεσα απο τις παρατηρήσεις. Όταν πχ φωνάζει στους Ντοθράκι οτι θα πάνε απέναντι να κατακτήσουν τα πάντα και να κατατροπώσουν τους εχθρούς της, όταν τους θυμίζει τους όρκους του Καλ Ντρόγκο σε εκείνον τον συγκλονιστικό μονόλογο που κατέβασε θεούς και δαίμονες, τι ακριβώς πρέπει να περιμένει να δει κανείς; Για τους Ντοθράκι μιλάμε, ένα βάρβαρο λαό που σκοτώνει, βιάζει, λεηλατεί. Για τους όρκους του Ντρόγκο μιλάμε, που ορκίστηκε να σκοτώσει τα παιδιά των εχθρών του και να βιάσει τις γυναίκες τους. Όταν λοιπόν πας με αυτά τα δεδομένα να κατακτήσεις το Γουέστερος, δεν είσαι η Ντάνυ η απελευθερώτρια που κάποιοι είχαν φανταστεί. Δεν είσαι "Ruler", είσαι "Conqueror". Και σίγουρα μπορείς να θεωρηθείς μια χαρά "τρελή", δίχως ίχνος υπερβολής. Περιμέναμε λοιπόν δικαιολογημένα να πάρουμε απαντήσεις και στο συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η αρχή.

Η Ντάνυ στην αρχική σκηνή αποκαλύπτει στον Τύριον το σχέδιο της: Θα τους κάψει όλους ζωντανούς και θα κάνει στάχτη τις πόλεις τους. Ο Τύριον, όσο κωμικός κι αν είναι ο τρόπος που προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ξέρει οτι έχει δίκιο, απλώς δεν είναι καθόλου σίγουρος οτι αυτή τη φορά θα καταφέρει να την πείσει. Κι όμως, η Ντάνυ προς έκπληξη του (και όλων μας) ακούει τη συμβουλή του. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον χαρακτήρα, που σε συνδυασμό και με την συμμαχία με τη Γιάρα αργότερα νομίζω πως δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της και τον τρόπο που σκέφτεται. Η Ντάνυ τα έκανε θάλασσα στην πολιτική, απέτυχε παταγωδώς στην διακυβέρνηση του Μηρήν και των λαών που απελευθέρωσε. Και βρίσκοντας την πόλη σε πολιορκία επιστρέφοντας, η πρώτη της ενστικτώδης αντίδραση είναι και πάλι να απαντήσει με βια, με καθαρά στρατιωτική επέμβαση και όχι με ψύχραιμη σκέψη. ο Τύριον που έχει δει μπόλικη βία στη ζωή του και έχει μπουχτίσει (εξαιρετική λεπτομέρεια η στιμγή που γυρίζει το κεφάλι και δεν κοιτάζει όταν ο Γκρίζος εκτελεί τους δυο αφέντες) της προτείνει μια άλλη λύση. Της παρουσιάζει και πάλι το πολιτικό σκηνικό, της εξηγεί τους λόγους που επιτίθενται οι Άρχοντες και φροντίζει ώστε να την ενημερώσει πλήρως για τους εχθρούς της, για το τι ακριβώς θέλουν, για τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, της μιλά για τη σύγκρουση του παλιού και του νέου τρόπου ζωής, της μιλά για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας πραγματικός ηγέτης πριν πάρει τις αποφάσεις του. Και η Ντάνυ δέχεται τις συμβουλές του, τον ακούει, λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους και καταλαβαίνει οτι το παιχνίδι δεν θα μπορέσει ποτέ να το κερδίσει μόνο με τα όπλα. Αντί λοιπόν να πέσει στην παγίδα της "τρέλας" και να απαντήσει με βία, στήνει παγίδα στους εχθρούς της και τελειώνει την ιστορία στο άψε σβήσε. Πάνω λοιπόν που περιμέναμε να δούμε αν θα πέσει θύμα του τρελού εαυτού της, εκείνη έδειξε ανέλπιστη σοφία και σύνεση και απέδειξε οτι πράγματι μπορεί να γίνει άξια Βασίλισσα και να κυβερνήσει, αρκεί να έχει δίπλα της τους κατάλληλους ανθρώπους για να την βοηθούν και να την συμβουλεύουν. Μεγάλη αρετη το γεγονός οτι κρατάει μάτια και αυτιά ανοιχτά και δέχεται συμβουλές. Και στη συνέχεια, λέγοντας στη Γιάρα οτι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τους παλιούς τρόπους ζωής δείχνει και οτι οι προθέσεις της απομακρύνονται απο την "Conqueror" που την ενδιαφέρει απλά και μόνο να κατακτήσει. Θέλει να γίνει "Ruler", θέλει να κυβερνήσει, θέλει να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο απο αυτόν που άφησαν πίσω οι πατεράδες τους και θέλει να το κάνει διατηρώντας αναλλοίωτη την ανθρωπιά, την κατανόηση, τη συμπόνια για κάθε ανθρώπινη δυστυχία και πόνο που προκάλεσαν όλοι αυτοί οι πόλεμοι. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν και πως θα καταφέρει να ελέγξει τους Ντοθράκι, αφού αυτό που ζητάει απο την Γιάρα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να το πετύχει και η ίδια με το βάρβαρο στρατό της.
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!

I rest my case.

Edit: Αγαπητή MCAK ξεκίνησα να γράφω πριν ποστάρεις.Που είσαι τόσες μέρες; Δεν πειράζει, καλοδεχούμενο το μήνυμα έστω και αργά. το χρειαζόμουν για να φύγω με θετικές εντυπώσεις. Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Reben; 3 Ιουνίου 2019 στις 03:25

5. Likes vagonar liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της MCAK
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Reben Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Edit: Αγαπητή MCAK ξεκίνησα να γράφω πριν ποστάρεις.Που είσαι τόσες μέρες; Δεν πειράζει, καλοδεχούμενο το μήνυμα έστω και αργά. το χρειαζόμουν για να φύγω με θετικές εντυπώσεις. Ευχαριστώ.
    Ήμουν πάνω σε έναν δράκο & δεν έβλεπα τα σήματα με την δάδα που έκανες (παρόλο που ως ~δια μαγείας~ ο Jon προφανώς ξεχωρίζει ανετότατα από τα wights μέσα στους καπνούς & τον σώζεις καίγοντας μόνο τα wights που πολεμούσε ). "Εξημέρωνα" τα πνεύματα σε παγκόσμιο επίπεδο, πριν περάσω εδώ στα δικά μας. Κ αυτό δεν το σκόπευα, σαν σφήνα μου ήρθε η ιδέα "άντε, γράψε", επειδή έτυχε & είδα το thread.
    Χαίρομαι που βοήθησα, να 'σαι καλά.

Υγ.: Thanks για το "αγαπητή", δεν θα άντεχα κανά ακόμα "φίλε".
    Reshop, Heda.

7. Likes Reben liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της geon565
    Likes / Thanks
    Παιδια μην σταματατε τα posts, εχουμε ακομα ενα χρονο μεχρι να ξαναδουμε Westeros

Series addicted since: Friday the 13th
    and Tales of the Gold Monkey

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Παιδια μην σταματατε τα posts, εχουμε ακομα ενα χρονο μεχρι να ξαναδουμε Westeros
    Σας τρώει ο απαυτούλης σας
    τελευταίο επεισόδιο (οκ διπλό) Lost. Post 1399
    τελευταίο επεισόδιο Game Of Thrones. Post 186

Προσωπικά δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να δω και αυτό το 2ωρο ντοκυμαντέρ. Είδα αποσπάσματα και σχολιασμούς διαφόρων ΄΄σκηνών΄΄, όπως ας πούμε τον Βάρυς που πέταξε ένα σενάριο στο τραπέζι.
    Κατά γενική ομολογία υπήρξε απογοήτευση, οπότε ελπίζουμε σε καλύτερες σεζόν όταν αρχίσει το prequel. Βέβαια έως τότε το καλύτερο φάρμακο θα ήταν να κυκλοφορούσε το βιβλίο του ο χοντρός για να δούμε/διαβάσουμε δηλαδή το πως θα προχωρούσε την ιστορία, διότι μετά από ένα χρόνο άντε να θυμάσαι...
    Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Δηλαδή μια πολυσυζητημένη σειρά να προσγειώνεται τόσο απότομα στην συνείδηση του απλού κοσμάκη.
    προσωπικά ότιδήποτε και να δω να κυκλοφορεί ως είδηση, σχόλιο κλπ κλπ δεν μπαίνω καν στον κόπο να το κλικάρω, όσο κι αν κάποια δημοσεύματα προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι.
    Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος πιστεύω ότι το ΗΒΟ σώθηκε στην κυριολεξία με την άμμεση κυκλοφορία του Τσέρνομπιλ που έσκισε!
    Το Παιχνίδι του θρόνου θα μείνει πλέον ως ανάμνηση με τον κλισέ τίτλο <<φοβερή σειρά αλλά με απαράδεκτο φινάλε>>.
    Ήδη άρχισε να φθείρει στο δικό μου μυαλουδάκι.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

10. Thanks johny f thanked for this post
    Likes spyretospap, blackys88b, ATHENA1971, NikBG liked this post
    Moderator Το Avatar του/της ATHENA1971
    Likes / Thanks
    Αγάπησα πολύ τη σειρά στις 3 πρώτες σεζόν, αλλά μετά το 'χασα. Οπότε δεν νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω άποψη.
    Απλά, ο Τύριον ήταν ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος του τελευταίου κύκλου και έκλεψε την παράσταση. Ο Τζον, αδύναμος παίκτης εξαρχής όσο και να θέλαμε το αντίθετο όλοι, αποδείχτηκε πολύ λίγος.
    Σάνσα, κουκλάρα. Μού αρέσει πάρα πολύ και η διαδρομή που διένυσε έως εδώ, από σκ...μαθημένη ηλίθια να γίνει αξιοσέβαστη queen of the north.... είναι αξιοσημείωτη. Η Άρυα.... απογοήτευση.... πάει να ανακαλύψει την Αμερική....
    Τεράστιο μπράβο για τα κοστούμια και τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ....
    Εντάξει, μία συγκίνηση τη νιώθεις.....

12. Thanks johny f thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της geon565
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Σας τρώει ο απαυτούλης σας
    τελευταίο επεισόδιο (οκ διπλό) Lost. Post 1399
    τελευταίο επεισόδιο Game Of Thrones. Post 186
    Τι συγκρινεις και εσυ....τοτε το σαιτ ειχε απειρο κοσμο εξαιτιας και των subs...

Series addicted since: Friday the 13th
    and Tales of the Gold Monkey

TV Master
    Likes / Thanks

Δυο από τα πιο δυνατα κομμάτια της σειράς "Rains of Castamere" και "Light of the Seven" ενωνονται και γίνονται "For Cersei"

Και τα 2 κομμάτια είναι στο τοπ5 μου (1,2) απο τη σειρά μαζί με το Night King (3), Children (4) και Mysha (5).

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Οι (πολλές!) οντισιόν του Άντριου Γκάρφιλντ και του Τζέιμς Κόρντεν για το GoT.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

TV Guru! Το Avatar του/της alexandra16
    Likes / Thanks
    Δεκτά όλα αυτά, και δεν με ενοχλέι το γεγονός ότι κατέληξε η Ντενέρις mad queen. Τις θεωρίες τις είχα διαβάσει κι εγώ. Το θέμα ήταν πως έγινε. Σε 8 σαιζόν, ότι είχε κάνει το είχε κάνει με κάποιο σκοπό και κάποιο στόχο. Να πάρει το θρόνο. Ο καθένας στη θέση της που θα ήθελε τον θρόνο θα έκανε το ίδια. Οπότε για μένα αυτά τα foreshadowing δεν στέκουν.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι στο τέλος ξέσπασε χωρίς λόγο. Δεν έβγαζε νόημα.
    Δεν είχε τίποτα να κερδίσει από αυτή την πράξη, ο θρόνος ήταν πλέον δικός της.Δεν υπήρχε σκοπός πίσω από αυτό.
    Αν θέλανε να την κάνανε mad queen, ας το κάνανε αλλά σωστά.Πως είναι δυνατόν ο τηλεθεατής να αποδεχτεί κάτι τέτοιο στα τελευταία 2 επεισόδια, μετά από τόσα χρόνια που υποστήριζε αυτόν τον χαρακτήρα?
    Κι επίσης οι φιλοδοξίες της για παγκόσμια κυριαρχία που ήρθαν από το πουθενά??.Αλλά είπαν στο τέλος να το προσθέσουν κι αυτό για να την κάνουν ακόμα πιο "επικίνδυνη".

Τελοσπάντων, καμία εξήγηση δε θα με ικανοποιήσει γιατί δεν υπάρχει. Απλά θέλανε να το πάνε έτσι, κι ήταν σαν να το ξεχάσανε μέχρι τον τελευταίο κύκλο, που το ξεπετεξάνε στα τελευταία επεισόδια.

Για την Άρυα όμως, μόνο σ'εμένα άρεσε το τέλος της??
    Η καημένη κουράστηκε από τον κόσμο που "γνώριζε" οπότε αποφάσισε να φύγει. Να ανακλύψει άλλα μέρη. Την καλύτερη απόφαση για μένα, μακρυά από θρόνους και ίντριγκες.

17. Likes DamnFineCherryPie, hakinen liked this post
Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 917181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία