Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234513 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 193

Θέμα: Game of Thrones 8x06 - The Iron Throne

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    52 Χρήστες
    4,6

για να ψηφήσετε
    8x06
    The Iron Throne

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    19/05/2019 - 20:00
    GMT -5
    20/05/2019 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Master Το Avatar του/της felix13
    Likes / Thanks
    Καποιοι μιλαγανε για το τελος του LOST οτι δεν τους αρεσε..
    Ε τωρα θα μιλανε για το GOT...
    Lostaholics Anonymous Member

TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    "Why do you think I came all this way?"

Γιατι παντα μου αρεσε το Game of Thrones για το στοιχειο της εκπληξης που ειχε.Γιατι το σημερινο ειχε το στοιχειο της θετικης εκπληξης ποσο μαλλον μετα την Υβρη που διεπραχθη απ'τη Νταινερης στο 5ο και που ηθελε να συνεχισει με βαση αυτα που ειδαμε και σημερα και με αυτα που ειπε στους Ασπιλους και τους Ντοθρακι.

Γιατι ο Τυριον που παντα τον πιστευα,ακομα κι οταν πολλοι τον λοιδωρουσαν,ηταν ο κυριος μοχλος για τη μεταστροφη του Τζον και τον θανατο της Νταινερης,οπως φυσικα και για την ανοδο του Μπραν στο Θρονο του Βασιλειου και για το νεο συστημα διακυβερνησης που συμφωνησαν ολοι.Ναι ρε Τυριον!Ναι ρε Γιγαντα,το αξιζεις γιατι εισαι ακριβοδικαιος και τολμηρος.
    Αλλωστε σε αυτο το σημειο πρεπει να θυμηθουμε οτι ειναι ο μονος που συγχρονως σκοτωνοντας τον πατερα του Ταιγουιν Λανιστερ τελειωσε τη κυριαρχια του,βοηθησε τη Νταινερης το Τζον και τους υπολοιπους να τελειωσουν την κυριαρχια της Σερσει και τελος βλεποντας πως κατεληξε η Νταινερης τολμησε να πει στο Τζον να κανει το καθηκον του να τη σκοτωσει πριν γινει τρεις χειροτερη η κατασταση,

Γιατι ο Τζον ακουσε τον Τυριον και με την αισθηση του καθηκοντος,της δικαιοσυνης και της ανθρωπιας που εχει για μια φορα μπορεσε να ειναι καλος ηθοποιος απεναντι στην ατεγκτη Νταινερης,που απειλουσε ακομα και τωρα ολους τους υπολοιπους, και να ριξει την αμυνα της σκοτωνοντας την οπως επρεπε.Γιατι ο θανατος της ηταν τοσο αδοξος οσο και η Υβρις που διεπραξε!Ναι ρε Τζον,εστω και τωρα οπως γιναν τα πραγματα εκανες το σωστο για τους ανθρωπους,το Βασιλειο,την οικογενεια σου.

Γιατι ετσι οπως τα εκαναν οι δυο δημιουργοι της σειρας με το 5ο επισοδειο και την καταβαραθρωση της Νταινερης και του Kings Landing αυτο που ειδαμε ηταν το μονο redemption τελος που θα μπορουσε να εχει η σειρα.

Γιατι ο Μπραν με το χαρακτηρα που εχει και τις ικανοτητες του ειναι τελικα ο μονος αξιος για να ειναι Βασιλιας οπως σωστα προτεινε ο Τυριον.Και θα ρωτησει καποιος γιατι αφου εβλεπε το μελλον δεν απετρεψε τη καταστροφη του Kings Landing?Γιατι πρωτον δεν ειναι superman να τα βαλει μονος του με Δρακους,Ασπιλους και Ντοθρακι και δευτερον γιατι μπορει να ειδε οτι αν προσπαθουσε να αποτρεψει αυτα που εγιναν να ειχαμε τρεις χειροτερες εξελιξεις.

Γιατι η Σανσα καταφερε το σκοπο της να ανεξαρτητοποιηθει ο Βορρας απ'το Γουεστερος και δικαιως ειναι Βασιλισα του Βορρα,χωρια που εχει τον αδερφο της το Μπραν Βασιλια των 6 Βασιλειων του Γουεστερος.Οχι πως θα τη χαλαγε να ειναι Βασιλισα των παντων για να τα λεμε ολα με βαση τις εκφρασεις της,ομως με βαση τα δεδομενα τα πηγε παρα πολυ καλα.

Καποιοι θα πουν τωρα γιατι οι Αρχοντες του Γουστερος υποταχθηκαν στη θεληση των Ασπιλων να καταδικαστει ο Τζον ενω τους απαλλαξε απ'την ακρως επικινδυνη Νταινερης?Η απαντηση ειναι απλη,γιατι ολοι οσοι φτασαν μεχρι το νημα του τελους καταλαβαν οτι τουλαχιστον για τωρα πρεπει να σπασει ο κυκλος της βιας,ποσο μαλλον σε ενα τοσο πληγωμενο Γουεστερος δεν ειχαν ουτε τη θεληση ουτε τη διαθεση να διακινδυνεψουν να τα κανουν λαμπογυαλο οι Ασπιλοι και οι Ντοθρακι που ηταν τοσο πιστοι στη Νταινερης.Ειναι αδικο για το Τζον? Ναι ειναι αλλα συνηθως ετσι πανε τα πραγματα συνηθως σε τετοιες καταστασεις.

Και το πιο βασικο στοιχειο που μου αρεσε το επισοδειο ηταν οτι τελικα δικαιωθηκαν οι Σταρκ!

Με το Μπραν Βασιλια του Γουεστερος,τη Σανσα Βασιλισα του Βορρα,το Τζον κλειδι για να σπασει ο κυκλος και ελευθερο,παρολη την τιμωρια να παει στη Νυχτερινη Φρουρα,να φευγει περα απ'το Τειχος με τον Τορμουντ,τον ανταρολυκο και τους δικους του για να ορισει αυτος τη ζωη του οπως παντα ηθελε,και την Αρυα, πρατωντας το ιδιο με το Τζον, να φευγει προς τη Δυση.
    Ο Νεντ απο 'κει ψηλα θα ειναι υπερηφανος για τα παιδια του!
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 20 Μαΐου 2019 στις 18:16
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

4. Thanks bill667, kKKK, evangeline thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της evangeline
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την johny f;

Και φυσικα το πιο βασικο στοιχειο που μου αρεσε το επισοδειο ηταν οτι τελικα δικαιωθηκαν οι Σταρκ![/B
    Με το Μπραν Βασιλια του Γουστερος,τη Σανσα Βασιλισα του Βορρα,το Τζον κλειδι για να σπασει ο κυκλος και ελευθερο,παρολη την τιμωρια να παει στη Νυχτερινη Φρουρα,να φευγει περα απ'το Τειχος με τον Τορμουντ,τον ανταρολυκο και τους δικους του για να ορισει αυτος τη ζωη του οπως παντα ηθελε,και την Αρυα πρατωντας το ιδιο με το Τζον να φευγει προς τη Δυση.
    Ο λογος που για εμας τους Σταρκικους απο την αρχη της σειρας το φινάλε αφηνει μια γλυκια γευση .......

Ασταμάτητο κλάμα περηφάνιας ειδικα για τα κοριτσια μου και ανακούφισης μετα απο sz ασταμάτητου κλάματος για αυτά που τράβηξαν και περηφάνια εκεί ψηλά απο Ned , Catelyn ,Robb & Rickon

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives"

MY STARKS
    ❤️

6. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes Jane1, iokasti13, vagonar, Reben, pelvino, johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της kKKK
    Likes / Thanks
    Προσωπικά το τέλος με ικανοποίησε. Δε μπορούσε να γίνει και κάτι καλύτερο. Το κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή κτλ. Ο θάνατος της Ντάνυ αναμενόμενος αλλά η σκηνή που την πήρε ο δράκος και έφυγε έγραψε πολύ όμορφα.

Γενικά η σειρά, μου άρεσε και με ικανοποίησε. Με τα καλά της και τα κακά της. Δε μπορώ να πώ ότι κάπου ξενέρωσα ιδιαίτερα. Αντίθετα έχω να θυμάμαι κάποιες γαμάτες στιγμές/σκηνές και κάποια γαμάτα (λίγα σε κάθε σεζόν αλλά γαμάτα) επεισόδια. Όπως έχω ξαναπεί στο GoT είδα μέρικές απο τις πιο επικές μάχες ever.

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τις συζητήσεις που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για τη σειρά. Σίγουρα αναβάθμισαν την εμπειρία της θέασης για μένα. Θα τα ξαναπούμε σε άλλες σειρές.
    Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ

TV Guru! Το Avatar του/της evangeline
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Reben Εμφάνιση Δημοσίευσης

Α ναι... και μη ξεχνιόμαστε:

Regal af
    Κορνιζα , ποστερ ,wallpaper TA ΠΑΝΤΑ

WE STAN
    Queen in the North

9. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes pelvino, vagonar, johny f, Reben liked this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    μια εβδομαδα μετα απο το 5ο, και λιγο γενικα πιο αδιαφορος προς στο τι θα δω στο φιναλε...μπορω να πω οτι ενα επεισοδιο, που εξελιξε λογικα το τραγικο γραψιμο του πεμπτου επεισοδιο, και σιγουρα κλεινει κεφαλαιο σειρας... μπορει γενικα να εδειξα οτι το 5ο το αντιπαθησα ως επεισοδιο επειδη η Ντανι εγινε κακος, αλλα δεν ηταν ακριβως αυτο το προβλημα μου...το θεμα μου ηταν οτι το γραψιμο του χαρακτηρα γενικα δεν ηταν αυτο που επρεπε για να οδηγησει σε εκεινο το σημειο...θα προτιμουσα να ειχαμε ενα εξτρα επεισοδιο, μονο με διαλογους και συζητησεις που θα εξηγουσε στο πως εφτασε στο πεμπτο επεισοδιο...πως εδωσε διαταγη η Ντανι αλλωστε στο να τους καθαρισουν ολους του Κινγς Λαντινγκ στο Worm αφου ηταν ακομη παανω στο δρακο και εκανε πτησεις? το ειχαν συμφωνημενο απο πριν? και αν ναι γιατι ελεγε τις παπαριες ο αλλος στο τελος του επεισοδιο οτι ηταν αποφαση της στιγμης...τεσπα..!!!

στα του σημερινου επεισοδιου ειχαμε μερικες αψογες σκηνες...η σκηνη με τα φτερα του δρακου πισω της ηταν απιστευτη...μιλαμε για επος.!! το ιδιο και με την αντιδραση του δρακου...αν και θα θελα να δω αν ειναι un-burnt o δικος μας.!!! και με το τελος της Ντανι, πλεον τελος εποχης...ηρθαν οσοι απεμειναν...η Σανσα πηρε το βασίλειο του Βορρα, η Αρυα θα ταξιδεψει να ανακαλυψει τι ειναι περα απο την δυση...το μονο spinoff που θα ηθελα..μου θυμιζει βικινγκσ και την ιστορια του Φλοκι με την Ισλανδια..!! ο Τζον στην Night Watch με τον λυκο του...ο τελευταιος Ταργκαρυεν στα χιονια δηλαδη.!! ο Τυριον χερι του βασιλια, και ο Μπραν βασιλιας.!!! νταξει μια χαρα...και καθε βασιλιας επιλεγμενος και οχι οικογενειοκρατια.!!! ολιγαρχισμος δηλαδη.?

Emilia Clarke εισαι η απολυτη θεα του GoT...ολο το μελλον πανω σου...το να πετας αρλουμπες λεξεις και να με καθηλωνεις στη σκηνη...you are doing something right.!!!

και να το πω και αυτο...ενω θεωρω το GoT ως ένα απο τα σπουδαιοτερα τηλεοπτικα διαμαντια, δεν μπορω να πω οτι ανήκει στο πανθεον με τις καλυτερες σειρες...μπορει να ηταν οτι πιο κινηματογραφικο ειδα στη μικρη οθονη, απο κοντα και το Star Trek Discovery, αλλα υστερει σε πολλα αλλα για να ειναι στις καλυτερες τηλεοπτικες σειρες... αλλα σιγουρα ειναι εκ των πιο σημαντικων κεφαλαιων της αμερικανικης τηλεορασης.!!!

thanks for the journey, thanks for the memories, and thanks for introducing Emilia Clarke to us...θα ειμαστε για παντα ευγνωμων

11. Thanks vagonar, sircrocodile, kKKK thanked for this post
    Likes DamnFineCherryPie, iokasti13 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Ακομα και αν δεν υπήρχε η απαίτηση των Ασπιλων (δεν το χωραει ο νους μου) ο Γιαννακης θα έφευγε για τον ΒΟρρά.
    Και με συγχωρείτε αλλά ετσι όπως παρουσιάστηκε ο Μπραν στο τέλος η μόνη λύση, εμένα μου τον κάνει αντιπαθή απο την άποψη του ότι τα ήξερες όλα και μας έλεγες "αχ όχι κυρα Ρούλα μου, εγώ είμαι ταπεινός άνθρωπος, δεν θέλω μεγαλεία".
    Χώρια που θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει τους Σταρκ οτι είχαν σχέδιο μιας και πλέον είναι οι μόνοι στα 7 βασίλεια.
    Και θα πω και κάτι άλλο που το κάνανε για comic relief αλλα ρε φίλε ήταν χοντρό: Σηκώνεται ο τύπος και ξεκινάει τον προεκλογικό του λόγο (όπου ΔΕΝ θυμάμαι ποιος είναι, οπως και οι μισοί του συμβουλίου του ΟΗΕ που πήρανε αεροπλάνα για να φτάκουνε στην πρωτεύουσα) και η Σανσα τον γειώνει με ατάκα σχεδόν βγαλμένη από εδώ. Περίμενα να ακούσω κάποια στιγμή και το Σκασμός Αντωνάκη μου.

Η ιστορία σε κάποια σημεία έκλεισε σχεδόν όπως άνοιξε. Αλλά για να φτάσουμε εκεί, γίνανε βλακείες.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

13. Likes DamnFineCherryPie liked this post
    TV Master Το Avatar του/της NikBG
    Likes / Thanks
    Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από το επεισόδιο. (είχα βέβαια απωλεσει τις ελπίδες για κάτι εξαιρετικό και απρόσμενο εδώ και καιρό).
    Έτσι όπως είχε εξελιχθεί η σειρά δε ξέρω τι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε. Αντίθετα, εγώ περίμενα πολύ χειρότερο τέλος και ήμουν έτοιμος για κράξιμο.
    Τουλάχιστον αυτό είχε και σε επίπεδο διαλόγων να πει κάτι.
    Στην αρχή ξυνισα πολύ όταν ο τυριον πρότεινε Μπραν, αλλά όταν είπε "Why do you think I came all this way" με ψάρωσε και πείστηκα.

Γενικά καλό το τέλος, αλλά σε αυτή τη σειρά δε πιστεύω ότι άξιζε ένα απλά καλό τέλος.

15. Likes t0ny3 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την johny f Εμφάνιση Δημοσίευσης
    "Why do you think I came all this way?"

Γιατι παντα μου αρεσε το Game of Thrones για το στοιχειο της εκπληξης που ειχε.Γιατι το σημερινο ειχε το στοιχειο της θετικης εκπληξης ποσο μαλλον μετα την Υβρη που διεπραχθη απ'τη Νταινερης στο 5ο και που ηθελε να συνεχισει με βαση αυτα που ειδαμε και σημερα και με αυτα που ειπε στους Ασπιλους και τους Ντοθρακι.

Γιατι ο Τυριον που παντα τον πιστευα,ακομα κι οταν πολλοι τον λοιδωρουσαν,ηταν ο κυριος μοχλος για τη μεταστροφη του Τζον και τον θανατο της Νταινερης,οπως φυσικα και για την ανοδο του Μπραν στο Θρονο του Βασιλειου και για το νεο συστημα διακυβερνησης που συμφωνησαν ολοι.Ναι ρε Τυριον!Ναι ρε Γιγαντα,το αξιζεις γιατι εισαι ακριβοδικαιος και τολμηρος.
    Αλλωστε σε αυτο το σημειο πρεπει να θυμηθουμε οτι ειναι ο μονος που συγχρονως σκοτωνοντας τον πατερα του Ταιγουιν Λανιστερ τελειωσε τη κυριαρχια του,βοηθησε τη Νταινερης το Τζον και τους υπολοιπους να τελειωσουν την κυριαρχια της Σερσει και τελος βλεποντας πως κατεληξε η Νταινερης τολμησε να πει στο Τζον να κανει το καθηκον του να τη σκοτωσει πριν γινει τρεις χειροτερη η κατασταση,

Γιατι ο Τζον ακουσε τον Τυριον και με την αισθηση του καθηκοντος,της δικαιοσυνης και της ανθρωπιας που εχει για μια φορα μπορεσε να ειναι καλος ηθοποιος απεναντι στην ατεγκτη Νταινερης,που απειλουσε ακομα και τωρα ολους τους υπολοιπους, και να ριξει την αμυνα της σκοτωνοντας την οπως επρεπε.Γιατι ο θανατος της ηταν τοσο αδοξος οσο και η Υβρις που διεπραξε!Ναι ρε Τζον,εστω και τωρα οπως γιναν τα πραγματα εκανες το σωστο για τους ανθρωπους,το Βασιλειο,την οικογενεια σου.

Γιατι ετσι οπως τα εκαναν οι δυο δημιουργοι της σειρας με το 5ο επισοδειο και την καταβαραθρωση της Νταινερης και του Kings Landing αυτο που ειδαμε ηταν το μονο redemption τελος που θα μπορουσε να εχει η σειρα.

Γιατι ο Μπραν με το χαρακτηρα που εχει και τις ικανοτητες του ειναι τελικα ο μονος αξιος για να ειναι Βασιλιας οπως σωστα προτεινε ο Τυριον.Και θα ρωτησει καποιος γιατι αφου εβλεπε το μελλον δεν απετρεψε τη καταστροφη του Kings Landing?Γιατι πρωτον δεν ειναι superman να τα βαλει μονος του με Δρακους,Ασπιλους και Ντοθρακι και δευτερον γιατι μπορει να ειδε οτι αν προσπαθουσε να αποτρεψει αυτα που εγιναν να ειχαμε τρεις χειροτερες εξελιξεις.

Γιατι η Σανσα καταφερε το σκοπο της να ανεξαρτητοποιηθει ο Βορρας απ'το Γουεστερος και δικαιως ειναι Βασιλισα του Βορρα,χωρια που εχει τον αδερφο της το Μπραν Βασιλια των 6 Βασιλειων του Γουεστερος.Οχι πως θα τη χαλαγε να ειναι Βασιλισα των παντων για να τα λεμε ολα με βαση τις εκφρασεις της,ομως με βαση τα δεδομενα τα πηγε παρα πολυ καλα.

Καποιοι θα πουν τωρα γιατι οι Αρχοντες του Γουστερος υποταχθηκαν στη θεληση των Ασπιλων να καταδικαστει ο Τζον ενω τους απαλλαξε απ'την ακρως επικινδυνη Νταινερης?Η απαντηση ειναι απλη,γιατι ολοι οσοι φτασαν μεχρι το νημα του τελους καταλαβαν οτι τουλαχιστον για τωρα πρεπει να σπασει ο κυκλος της βιας,ποσο μαλλον σε ενα τοσο πληγωμενο Γουεστερος δεν ειχαν ουτε τη θεληση ουτε τη διαθεση να διακινδυνεψουν να τα κανουν λαμπογυαλο οι Ασπιλοι και οι Ντοθρακι που ηταν τοσο πιστοι στη Νταινερης.Ειναι αδικο για το Τζον? Ναι ειναι αλλα συνηθως ετσι πανε τα πραγματα συνηθως σε τετοιες καταστασεις.

Και το πιο βασικο στοιχειο που μου αρεσε το επισοδειο ηταν οτι τελικα δικαιωθηκαν οι Σταρκ!

Με το Μπραν Βασιλια του Γουεστερος,τη Σανσα Βασιλισα του Βορρα,το Τζον κλειδι για να σπασει ο κυκλος και ελευθερο,παρολη την τιμωρια να παει στη Νυχτερινη Φρουρα,να φευγει περα απ'το Τειχος με τον Τορμουντ,τον ανταρολυκο και τους δικους του για να ορισει αυτος τη ζωη του οπως παντα ηθελε,και την Αρυα, πρατωντας το ιδιο με το Τζον, να φευγει προς τη Δυση.
    Ακριβώς αυτό ! Συμφωνώ απόλυτα ! Απόλυτα Ικανοποιημένος με το κλείσιμο της σειράς Και με όλες τις ανατροπές και ας ήταν στενάχωρές . Το πιο σωστό σχόλια που διάβασα εδώ. βαθμός 10/10
    spiros#27

17. Likes vagonar, johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Reben
    Likes / Thanks

Queen in the North

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την johny f Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Οχι πως θα τη χαλαγε να ειναι Βασιλισα των παντων για να τα λεμε ολα με βαση τις εκφρασεις της,ομως με βαση τα δεδομενα τα πηγε παρα πολυ καλα.
    Ναι, θα την χάλαγε.

Η Σάνσα έχει πάει εκεί για ένα και μόνο στόχο. Ο στρατός απ' έξω είναι δικός της. Και φροντίζει απο την πρώτη στιγμή να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Εμφανίζεται ο Γκρέιγουορμ, δεν μιλάει κανείς, βγαίνει εκείνη μπροστά και παίρνει το λόγο. "Που είναι ο Τζον;". Κατευθείαν στο ψητό. Η απάντηση οτι είναι κρατούμενος δεν την ικανοποιεί και φροντίζει αμέσως να το δείξει: "Το ίδιο και ο Τύριον". Άκου σκουλήκι, με τη Σάνσα μιλάς. Αν αρχίσεις τις δικαιολογίες θα σε δέσει κόμπο. Το οτι είναι κρατούμενος δεν είναι λόγος να μην είναι εδώ, αφού μόλις έφερες έναν κρατούμενο. Άσε τα παιχνίδια και μίλα καθαρά. "Εμείς θα αποφασίσουμε τι θα τον κάνουμε". Η Σάνσα απαντάει στο power play με power counter play. "Έχω ένα στρατό απέξω". Τα πνεύματα ανάβουν, χώνεται η Γιάρα, τρώει και αυτή την τάπα της απο τη Σάνσα, η Άρυα ακονίζει μαχαίρι, ο Ντάβος γίνεται πυροσβέστης.

Η Σάνσα έχει μπει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Στη σκηνή βλέπεις ξεκάθαρα οτι λέει ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό της χωρίς αναστολές, είτε παίρνοντας πολιτική θέση, είτε αποκρούοντας και επιστρέφοντας απειλές. Ακόμα και το θείο της βάζει στη θέση του (νταξ, θεούλης). Μετά απο όλα όσα έχει περάσει και τον κύκλο που έχει κάνει ο χαρακτήρας, αυτό το συμβούλιο για τη Σάνσα ισοδυναμεί με νηπιαγωγείο. Κοίταξέ τους ένα έναν με τη σειρά. Όχι αλήθεια, κοίταξέ τους. Πες μου, ποιος; Ποιος; Αν η Σάνσα ήθελε να γίνει βασίλισσα των πάντων βλέπεις κάποιον που θα μπορούσε να σταθεί μπροστά της; Άσε που δεν θα είχε κανένα δισταγμό να αρπάξει την ευκαιρία, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι εκεί θα ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της. Δεν είναι αυτό που θέλει όμως, άλλο έχει στο μυαλό της και οι αντιδράσεις της δείχνουν οτι απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Και η αντίδρασή της όταν ακούγεται το όνομα του Μπραν είναι καθαρά απορίας και έκπληξης, όπως ακριβώς και της Άρυα. Και μάλιστα το μόνο που λέει είναι οτι ο Μπραν δεν μπορεί να κάνει απογόνους, κάτι που μας δίνει μια ιδέα για αυτό που την απασχολεί και τι έχει στο μυαλό της. Μια αναφορά του Τύριον στο πόσο σκληρός και ηλίθιος μπορεί να είναι ο γιος ενός βασιλιά και η Σάνσα δεν χρειάζεται να ακούσει κάτι άλλο. Μπραν, κανένα πρόβλημα, άλλο είναι που την απασχολεί. Και αυτό που έχει τόση ώρα στο μυαλό της,. αυτό που θέλει πραγματικά, όταν έρχεται η στιγμή το λέει, χωρίς κανέναν δισταγμό, χωρίς καμία αναστολή. Και πρόσεξε, δεν το ζητάει, το ανακοινώνει!

Η Σάνσα δεν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στο Κινγκς Λάντινγκ. Ένα πράγμα έχει στο μυαλό της απο τότε που έφυγε, να επιστρέψει σπίτι της, τίποτε δεν θα έβαζε πια πάνω απο αυτό. Πέρασε πολλά, αλλά βγήκε δυνατή και απο τη στιγμή που κατάφερε να το πάρει πίσω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το παραδώσει. Σε κανέναν, ούτε στη Νταινέρυς (dah) ούτε στον Μπραν, ούτε στον ίδιο τον Τζον αν γινόταν τελικά βασιλιάς. Το Γουίντεφερλ ανήκει στο βορρά και ο βορράς ανήκει στο λαό του που ορκίστηκε οτι ποτέ πια δεν θα γονατίσει σε κανέναν. Έχουν θυσιάσει τα πάντα, το αξίζουν όσο κανείς. Και η Σάνσα αυτή τη θυσία θέλει να την τιμήσει. Όπως θέλει να τιμήσει και τον πατέρα της, την ιστορία του οίκου του, την κληρονομιά του, το όνομά του, που είναι η μονή που μπορεί πια να συνεχίσει. Η λιγότερο Σταρκ απο τους Σταρκ, που πήγε στο νότο, πέρασε απο 40 κύματα και επέστρεψε πίσω δυνατότερη απο ποτέ. Και πιο Σταρκ απο ποτέ. Δεν θα τα πέταγε όλα για να γίνει βασίλισσα στο ΚΛ, νομίζω πως έχει κερδίσει με το σπαθί της την αναγνώριση οτι εκείνο το κορίτσι που έκανε τέτοια όνειρα δεν υπάρχει πια. Home... δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό στον κόσμο, εκεί είναι η θέση της, το θέλει όσο τίποτα, μας το λέει με τα λόγια και τις πράξεις της ξανά και ξανά. Δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Αντιθέτως έχω λόγους να πιστεύω οτι θα απέρριπτε το ΚΛ ακόμη κι αν το πετούσαν στα πόδια της.

Το φινάλε της Σάνσα μόνο ένα θα μπορούσε να είναι. Και δεν ήρθε με φόβο, ήρθε με αγάπη.

The Queen in the North.

Ένα σεντονάκι για πάρτη της στο φινάλε επιβάλλεται. Proud af. Όπως ο Νεντ.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Reben; 20 Μαΐου 2019 στις 18:57

Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234513 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία