Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 61415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 151 έως 160 από 193

Θέμα: Game of Thrones 8x06 - The Iron Throne

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    52 Χρήστες
    4,6

για να ψηφήσετε
    8x06
    The Iron Throne

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    19/05/2019 - 20:00
    GMT -5
    20/05/2019 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της Reben
    Likes / Thanks

table read

3. Thanks hakinen, johny f thanked for this post
    Likes evangeline liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της evangeline
    Likes / Thanks
    Είπα να δω ενα ντοκυμαντερ και εγινα κομμάτια τα ξημερώματα

Αξίζει να το δείτε και ας είστε αρκετοί pissed δικαιολογημένα

Αξίζει για τον κόπο και το πόσο δουλεια σε καθε λεπτομέρεια έγινε απο το γνωστό μας και λατρεμένο cast μέχρι τον τελευταιο κομπαρσο , μεγαλη ατραξιον του doc o κομπαρσος απο το στρατο του Stark , μεσω αυτου ειδαμε ολη τη προετοιμασια απο τους αφανεις ηρωες που κανουν τοσο σημαντικη δουλεια ,

Andy McClay

Τεραστια μορφη (τωρα θα ξαναδω τις σκηνες σου Andy,) ο οποιος ακομα και τωρα που τελειωσε τo ονειρο του τον φανταζομαι να ψαχνει τον βασιλια του Jon Snow , τοσο πορωση με τη φαμιλια

Απο την Εμιλια το περιμενα που φυσικα με πηραν τα ζουμιά

ΤΟ αγορι μου το όμορφο ο Kit με εκανε κομματια
    Η αντίδραση του εδω οταν πρωτοδιαβασε για ΣΚΗΝΗ . οπως ποσταρε και ο Reben

υ.γ τρελα νευρα ο "Βαρυς"

και μετα ο αποχαιρετιστήριες λογος του με μαζευανε τα ξημερώματα
    Ο Andy ζει το ονειρο του εδω...

Ι LOVE YOU JON SNOW
    ALWAYS

5. Thanks hakinen thanked for this post
    Likes HristinaB, t0ny3, Reben liked this post
    Likes / Thanks

My mvps

Μια απο τις πιο συγκινητικές στιγμές του ντοκιμαντέρ αφορά το παρασκήνιο πίσω απο την παραπάνω σκηνή του 4ου με τη Σάνσα που αποχαιρετά τον Θήον. Λίγο πριν το γύρισμα ο σκηνοθέτης εξηγεί στην Σόφι Τέρνερ τι χρειάζεται να κάνει κι εκείνη ζητά 1 λεπτό για να "get into it". Λίγο αργότερα και ενώ το γύρισμα έχει τελειώσει η κάμερα πιάνει την Τέρνερ να κλαίει με λυγμούς και να μη μπορεί να σταματήσει.

Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό που βλέπουμε στο στιγμιότυπο είναι πριν το γύρισμα η διαδικασία του "get into it" ή αν όντως είναι μετά και η Σόφι έχει μπει τόσο βαθιά στο ρόλο που δυσκολεύεται να βγει. Σε κάθε περίπτωση μας δίνει μια ιδέα του πόσο δύσκολο είναι να ανταποκριθεί κανείς στις απαιτήσεις μιας τέτοιας σκηνής όπου η ικανότητα του ηθοποιού να μεταδώσει στον θεατή αυθεντικό συναίσθημα είναι τόσο σημαντική. Και ήταν πράγματι πολύ δυνατή στιγμή, από τις πιο συγκινητικές ολόκληρης της σεζόν και μια απο τις κορυφαίες της Τέρνερ σε ολόκληρη τη σειρά. Ήταν έντονα φορτισμένη και πολύ αληθινή η ερμηνεία της και βλέποντας πόσο έντονα το βίωσε κι εκείνη καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η στιγμή είχε τόσο δυνατό αντίκτυπο και άγγιξε εξίσου δυνατά και το κοινό.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την evangeline Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Απο την Εμιλια το περιμενα που φυσικα με πηραν τα ζουμιά

Τελευταία επεξεργασία από τον/την Reben; 27 Μαΐου 2019 στις 19:27

7. Likes evangeline liked this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Reben Εμφάνιση Δημοσίευσης

Μια απο τις πιο συγκινητικές στιγμές του ντοκιμαντέρ αφορά το παρασκήνιο πίσω απο την παραπάνω σκηνή του 4ου με τη Σάνσα που αποχαιρετά τον Θήον. Λίγο πριν το γύρισμα ο σκηνοθέτης εξηγεί στην Σόφι Τέρνερ τι χρειάζεται να κάνει κι εκείνη ζητά 1 λεπτό για να "get into it". Λίγο αργότερα και ενώ το γύρισμα έχει τελειώσει η κάμερα πιάνει την Τέρνερ να κλαίει με λυγμούς και να μη μπορεί να σταματήσει.

Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό που βλέπουμε στο στιγμιότυπο είναι πριν το γύρισμα η διαδικασία του "get into it" ή αν όντως είναι μετά και η Σόφι έχει μπει τόσο βαθιά στο ρόλο που δυσκολεύεται να βγει. Σε κάθε περίπτωση μας δίνει μια ιδέα του πόσο δύσκολο είναι να ανταποκριθεί κανείς στις απαιτήσεις μιας τέτοιας σκηνής όπου η ικανότητα του ηθοποιού να μεταδώσει στον θεατή αυθεντικό συναίσθημα είναι τόσο σημαντική. Και ήταν πράγματι πολύ δυνατή στιγμή, από τις πιο συγκινητικές ολόκληρης της σεζόν και μια απο τις κορυφαίες της Τέρνερ σε ολόκληρη τη σειρά. Ήταν έντονα φορτισμένη και πολύ αληθινή η ερμηνεία της και βλέποντας πόσο έντονα το βίωσε κι εκείνη καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η στιγμή είχε τόσο δυνατό αντίκτυπο και άγγιξε εξίσου δυνατά και το κοινό.

ΝΑΙ , φοβερη στιγμη , ειναι μετα το γυρισμα
    Γενικα οι 2 σκηνες της με Theon ηταν υπεροχες και VERY emotional, στα καλυτερα της ηταν φετος η Σοφι

Αυτη η στιγμη του Miguel Sapochnik λατρεύτηκε χθες δικαιολογημενα

Απιστευτα κουρασμενος απο τα συνεχη νυχτερινα γυρισματα για το The Long Night
    οπου ολοι φτασανε στα ορια τους λογω της ιδεας των παρακατω

ΒΤW ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ

Εχει περασει μια εβδομαδα που τελειωσε η εδω και μια δεκαετια δημοφιλεστερη σειρα !
    Inside episode δεν ειδαμε , Game revealed δεν ειδαμε ,το χθεσινο δεν το υπολογιζω ηταν ντοκ για σεζον

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙΑ ,να ακουσουμε και τη δικη τους πλευρα αραγε?

Δεν δαγκωνουμε καλέ ,
    Come out, come out, wherever you are.

9. Likes Reben liked this post
    Likes / Thanks

Farewell

ΝΑΙ , φοβερη στιγμη , ειναι μετα το γυρισμα
    Γενικα οι 2 σκηνες της με Theon ηταν υπεροχες και VERY emotional, στα καλυτερα της ηταν φετος η Σοφι
    Της λέει ο σκηνοθέτης: "you'll take the pin out. And you're reaching down here, as you put it in his chest, you look at his eyes like "you're a Stark now", right? Then you stand up... [exhales]... and then you go." Και με το "gο" προφανώς εννοεί το κλάμα που είδαμε.

Και η Σόφι τον ακούσει προσεκτικά και είναι σε φάση: "Ok cool. Just give me a couple of minutes to get into it."

Και γω είμαι σε φάση: WHAT???? Πως κάθεσαι εκεί με τ' ακουστικά στ' αυτιά και μέσα σε δυο λεπτά περνάς απο το "ok cool" σ' αυτήν την ερμηνεία;

Απίστευτη!

Εχει περασει μια εβδομαδα που τελειωσε η εδω και μια δεκαετια δημοφιλεστερη σειρα !
    Inside episode δεν ειδαμε , Game revealed δεν ειδαμε ,το χθεσινο δεν το υπολογιζω ηταν ντοκ για σεζον

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙΑ ,να ακουσουμε και τη δικη τους πλευρα αραγε?
    Να πω την αλήθεια περίμενα οτι θα έχει συνεντεύξεις του καστ, όπως αυτή της Κλαρκ που πόσταρες προχθές. Μάλλον τα έχουν κρατήσει για το BR. ϊσως γι αυτό δεν είδαμε και τα inside episode (καλύτερα γιατί οι εξηγήσεις των D&D μερικές φορές με εκνευρίζουν περισσότερο και απο τα επεισόδια )

anyway,

Κάπου εδώ μάλλον πρέπει να πω το δικό μου αντίο. Δεν θέλω να πω πολλά, απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό το όμορφο ταξίδι, γι' αυτήν την απίθανη τηλεοπτική εμπειρία, που με τα πάνω και τα κάτω της για εμένα ήταν κάτι παραπάνω απο απλή τηλεόραση. Με τους χαρακτήρες έχουμε ραντεβού στο χαρτί. Με το καστ, αυτό το υπέροχο καστ που αγάπησα τόσο πολύ, οι δρόμο μας χωρίζουν εδώ. Ειλικρινά τους ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για τις αξέχαστες στιγμές που μου χάρισαν. Ευχαριστώ και όλο το υπόλοιπο team σε κάθε κομμάτι της παραγωγής που έκαναν απίστευτη δουλειά ξεπερνώντας κατά πολύ τα τηλεοπτικά δεδομένα, απο σκηνικά και μακιγιάζ μέχρι φωτογραφία και την εξαιρετική μουσική του Djawadi. Τους ευχαριστώ όλους, ανεξαιρέτως. Ναι, ακόμα και αυτούς τους δυο.

11. Likes evangeline liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Δεν το είδα γιατί έχω νεύρα ακόμα, κάποια στιγμή θα μου φύγουν τι θα κάνουν, αλλά ήθελα να αναφερθώ κι εγώ στη μικρή.

Φάνηκε κι από το επεισόδιο χωρίς τα bts ότι ήταν αληθινός ο σπαραγμός της πάνω από τον Θηον. Δεν ξέρω πού ταξίδεψε το μυαλό της εκείνη τη στιγμή ή αν μπόρεσε να μπει 100% στον ρόλο αλλά η όλη σκηνή ήταν η Σάνσα που θρηνούσε τον αδερφό της, κι όχι μια ηθοποιός που υποδύεται έναν ρόλο και κλαίει «πιστευτά». Μπράβο πραγματικά στο κορίτσι γιατί τις τελευταίες ειδικά χρονιές έδωσε ρέστα σε εξαιρετικά δύσκολες κι απαιτητικές καταστάσεις.
    Δεν είναι τυχαίο που τα πιο heartfelt reunions της σειράς είναι Σάνσα/Τζον, Σάνσα/Θήον.

13. Likes Reben liked this post
    Likes / Thanks

The ship has sailed

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν είναι τυχαίο που τα πιο heartfelt reunions της σειράς είναι Σάνσα/Τζον, Σάνσα/Θήον.
    Τζον, Θήον, Τύριον, Σάντορ... σκέφτομαι τις σκηνές της και συνειδητοποιώ οτι η χημεία που έχει η μικρή με οποιονδήποτε μπαίνει σε σκηνή μαζί της είναι απίστευτη. Shippers παντού!

Ακόμα και με τη Νταινέρυς σε εκείνο το τετ α τετ, παρότι καταλάβαινα τι συμβαίνει πίσω απο τις λέξεις, τη βλέπω να χαμογελά και να μαλακώνει και καταφέρνει έστω για λίγο να μου βάλει στο μυαλό την ιδέα οτι αν αυτές οι δυο αναπτύξουν μια ισχυρή φιλία δεν τις σταματάει τίποτα. Και έχοντας πάρει μια ιδέα απο το πονηρό μυαλό του Μάρτιν, ίσως και παραπάνω απο φιλία...

Likes / Thanks
    Δεν το είδα γιατί έχω νεύρα ακόμα, κάποια στιγμή θα μου φύγουν τι θα κάνουν,

"Υ.Σ We will always have 8x02"

16. Thanks greekie thanked for this post
    Likes vagonar, geon565, Reben liked this post
    Likes / Thanks

Headcanon

Ποτέ δεν ήμουν φαν του rewrite. Μ'αρέσει περισσότερο να αναλύω ό,τι έχω στα χέρια μου και να συμπληρώνω όπου χρειάζεται τα κενά παραμένοντας στα πλαίσια αυτού που μου δόθηκε. Απο την τοξικότητα και τη γκρίνια που έχει κατακλύσει αυτές τις ημέρες τα social media προσωπικά δεν βρήκα απολύτως τίποτα χρήσιμο να κρατήσω. Και πιστέψτε με, έχω δει και διαβάσει αμέτρητα. Μοναδική εξαίρεση τα βίντεο που ακολουθούν. Ούτε γκρίνια, ούτε κράξιμο, ούτε κλάψα που όλα ήταν βιαστικά και δεν είχαμε παραπάνω σεζόν. Απλώς ένας άνθρωπος που όπως όλοι μας δεν ικανοποιήθηκε απόλυτα και αντί να φορτώνει το ένα rant μετά το άλλο προτίμησε να αφιερώσει το χρόνο του σε κάτι θετικό.

Ναι, είναι rewrite, οι δικές μου πάγιες ενστάσεις πάνω σε αυτό παραμένουν, υπάρχουν και σημεία που δεν με βρίσκουν σύμφωνο και επίσης θεωρώ πως σε ορισμένα θέματα η λύση του δημιουργεί καινούργια προβλήματα και ελλείψεις. Επιπλέον, όλες τις σκηνές της Εμίλια Κλαρκ στο 5ο και στο 6ο προσωπικά δεν θα τις άλλαζα με τίποτα. Οφείλω πάντως να αναγνωρίσω οτι οι προτάσεις του έχουν τρομερό ενδιαφέρον και σε ορισμένες περιπτώσεις οι σκηνές και οι διάλογοι που περιγράφει είναι εξαιρετικής έμπνευσης και απόλυτα ταιριαστές με την ιστορία και τους χαρακτήρες. Και το σημαντικότερο, δέχεται ως δεδομένο ό,τι έχει συμβεί μέχρι το 4ο και ξαναγράφει μόνο τα δυο τελευταία.

Προτείνω να ρίξετε μια ματιά, αξίζει τον κόπο. Αν μη τι άλλο ως ερέθισμα για να δει κανείς τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Part 1 - Rewriting Daenerys (episode 5)

Part 2 - Rewriting Jon (episode 6)

Τελευταία επεξεργασία από τον/την Reben; 29 Μαΐου 2019 στις 02:30

18. Thanks johny f thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Δεν το είδα γιατί έχω νεύρα ακόμα, κάποια στιγμή θα μου φύγουν τι θα κάνουν, αλλά ήθελα να αναφερθώ κι εγώ στη μικρή.

Φάνηκε κι από το επεισόδιο χωρίς τα bts ότι ήταν αληθινός ο σπαραγμός της πάνω από τον Θηον. Δεν ξέρω πού ταξίδεψε το μυαλό της εκείνη τη στιγμή ή αν μπόρεσε να μπει 100% στον ρόλο αλλά η όλη σκηνή ήταν η Σάνσα που θρηνούσε τον αδερφό της, κι όχι μια ηθοποιός που υποδύεται έναν ρόλο και κλαίει «πιστευτά». Μπράβο πραγματικά στο κορίτσι γιατί τις τελευταίες ειδικά χρονιές έδωσε ρέστα σε εξαιρετικά δύσκολες κι απαιτητικές καταστάσεις.
    Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στους ηθοποιούς είτε να συνδέονται τελείως με τον ρόλο που υποδύονται είτε να χρησιμοποιούν προσωπικές εμπειρίες για να μπουν καλύτερα στο πετσί του ρόλου.
    Πχ θυμάμαι συνέντευξη του Cranston στην σκηνή που έχει να επιλέξει ανάμεσα στο να σώσει την Τζέην ή να την αφήσει να πεθάνει από υπερβολική δόση να λέει ότι παίζοντας την σκηνή και βλέποντας την ηθοποιό να πνίγεται του ήρθε το πρόσωπο της κόρης του πάνω στο πρόσωπο της συναδέλφου του, και φαντάστηκε ότι έβλεπε την κόρη του να πεθαίνει, στην συνέντευξη σχεδόν έκλαψε όταν το έλεγε αυτό. Ή τον Aaron Paul να λέει ότι έχει εφιάλτες ότι είναι ο Τζέσι, ξυπνάει και βρίσκει νεκρή την κοπέλα του, τον κυνηγάνε με όπλα, κτλ, όπως εμείς ονειρευόμαστε ότι είμαστε ακόμα σχολείο, κάνουμε κάποια δουλειά που μισούμε, κτλ

PS
    O Kit Harington είναι σε κλινική αποτοξίνωσης λόγω αλκοολισμού και στρες και προσωπικών προβλημάτων. Από χθες κυκλοφόρησε παντού η είδηση.
    Τον είδα στο Λονδίνο στο Dr Faustus πριν μερικά χρόνια, τον ξαναείδα φέτος στο True West. Την δεύτερη φορά ενώ υποσχόταν να βγει για αυτόγραφα, στο τέλος της παράστασης απλά έφευγε και δεν άντεχε να καθίσει άλλο και οι υπεύθυνοι του θεάτρου μιλούσαν για πονοκέφαλό του. Καμία σχέση το πως ήταν μερικά χρόνια πριν στην προηγούμενη παράσταση. Δεν ξέρω τι παίζεται στην προσωπική του ζωή, αλλά φαντάσου να πρέπει να μπεις μέσα σε έναν ρόλο που να πρέπει να σκοτώσεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι ερωτευμένος, το πόσο μπορεί να σε επηρεάσει αυτό ψυχολογικά και στην πραγματική σου ζωή.

Οπότε το να αρχίζει να κλαίει η Σόφι και να μην μπορεί να σταματήσει μετά είναι φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που υποδύεται κάποιον που χάνει και αποχαιρετά για πάντα τον αδελφό του. Μπράβο στην κοπέλα για την σκηνή που κατάφερε να δώσει. Αλλά το τίμημα για κάποιους είναι μεγάλο, γι’αυτό βλέπουμε και φαινόμενα αλκοολισμού, ναρκωτικών, προσωπικών προβλημάτων, διαζυγίων κτλ σε επώνυμους που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν χρήμα δυσκολεύει την κατάστασή τους (ευκολότερη πρόσβαση σε ναρκωτικά πχ σε σχέση με κάποιον που δεν έχει δουλειά πχ).

PS Νο2, περαστικά στον Κιτ...
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την gigi; 29 Μαΐου 2019 στις 12:31

20. Thanks johny f thanked for this post
Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 61415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία