Αστεία, με την κακή έννοια, σειρά, αστείο και το φινάλε.
30 λεπτά ανούσιο κουβεντολοι για να μας πουν ποιος και τι. Φυσικά και θα έπαιρνε δεύτερη σεζόν η πιο παιδική και αδύναμη σειρά από τις τρεις του MCU αφού ταυτίζεται πλήρως με το κοινό της Disney.
Διαφωνω με greeky παρα πολύ
δεν το βρηκα καθόλου παιδικο, ειδικα στο τελος που πηραμε και εξηγησεις. Πολυ καλο φιναλε
Παμε για το multiverse με το super villain πλεον!
Spoiler
Παντως λιγο με τσαντισε αυτη, οπως το ειπε growup! δηλαδη κατστρεψε ολα τα συμπαντα επειδη καποιος την πηρε οταν επαιζε με τις κουκλες της. Και με την ιστορια του τυπου μας απεδειξε οτι τελικα δεν ηταν και κακο αυτο που εκανε, υπηρχε μια λογικη απλα ειχε ξεφυγει ο τροπος και για αυτο το ειπεξεκαθαρα οτι θελω να το κανετε εσεις για να γινει με τον σωστο τον τροπο, αλλα ρε φιλε ειχε δικιο, δεν υπηρχε επιλογη. Η αυτο ή The end of all times
νομιζω οτι το φιναλε το βλεπετε ολοι λαθος... οχι πως δεν εχει ο καθενας το δικαιώμα να πιστευει οτι θελει...
η Marvel δεν καταλαβαινει απο ανεξαρτητα projects..αφου πλεον ανελαβε την τηλεοραση και το κινηματογραφο πλεον κανει παιχνιδι οπου και οπως θελει...το επεισοδιο ηταν half bottle episode για να δωσει σε ολους να καταλαβουν ότι he is the new big bad of the MCU και με το τροπο που το κανει, ενημερωνει τους παντες ενα περιπου ποιος ειναι ο κυριος.!!
εγω προσωπικα δεν ηθελα το big battle...αυτο που ειδα μου αρκει..
νομιζω οτι το φιναλε το βλεπετε ολοι λαθος... οχι πως δεν εχει ο καθενας το δικαιώμα να πιστευει οτι θελει...
η Marvel δεν καταλαβαινει απο ανεξαρτητα projects..αφου πλεον ανελαβε την τηλεοραση και το κινηματογραφο πλεον κανει παιχνιδι οπου και οπως θελει...το επεισοδιο ηταν half bottle episode για να δωσει σε ολους να καταλαβουν ότι he is the new big bad of the MCU και με το τροπο που το κανει, ενημερωνει τους παντες ενα περιπου ποιος ειναι ο κυριος.!!
εγω προσωπικα δεν ηθελα το big battle...αυτο που ειδα μου αρκει..
Μόνο που εγώ που είμαι άσχετη με το αντικείμενο πέρα των ταινιών
Spoiler
δεν είχα την παραμικρή ιδέα ποιος κόρακας ήταν αυτός ο παρλαπίπας με τα φιλοσοφικά λογύδρια σε όλο το επεισόδιο για το «λιγότερο κακό».
Δεν ήθελα μάχη, ήθελα κάτι... οτιδήποτε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον.
Το ότι ήταν ένας εκεί κι έλεγε ότι οι παραλλαγές μου είναι πολύ χειρότερες κι ότι θα καταστραφεί ο κόσμος και τα timelines αν με σκοτώσετε, και το μυαλό σου είναι θολό, πω, πω, πω, πω...έπεσε φλατ σε μένα.
Και που έμαθα μετά ότι είναι ο μεγάλος και τρανός Kang (ποιος; ) πάλι δεν συγκλονίστηκε το είναι μου.
Άσε που έχω ένα θέμα με τα rewriting και επειδή από ό,τι κατάλαβα ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα ουσιαστικά παίζει να μην ισχύει πλέον και ξαναγράφεται η ιστορία πια, καλά κρασιά.
Δεν νομιζω να πανε με rewriting με κατι απο αυτα που ειδαμε για το MCU...απλα πλεον ανοιγουν διαπλατα οι δρομοι για το multiverse...ηδη τα Ant-Man 3, Spiderman 3 & Doctor Strange 2 θα έχουν άμεση επιρροη απο τα γεγονοτα του φιναλε μιας τηλεοπτικης σειρας..οταν ελεγαν για το it's all connected..αυτή ειναι η πρώτη φορά που μπορουν να το υποστηριξουν...το οτι τολμησαν να αλλάξουν δεδομενα ενός ολοκλήρου universe, του πιο επιτυχημένου οικονομικα και πιθανοτατα πιο διασημου αυτη τη στιγμη μεσα απο ενα σχεδόν bottle episode σειρας...it takes guts στα δικα μου ματια.!! τωρα αν δεν σου αρεσε η παρουσιαση του (...) ή η ερμηνεια του ηθοποιου...το δεχομαι..το ιδιο και οι διαλογοι...αυτα αλλωστε ειναι γουστα.!! εγω ενιωσα συνδεση με ολα οσα θα δουμε στο αμεσο μελλον και αυτο με εξιταρει προσωπικα.!! ακομη και το What If? που ειναι σειρά κινουμένων σχεδίων, πλέον ειναι κάτι που ανήκει στο σύμπαν απλα σε διαφορετικα multiverses και οχι απλες ιστοριουλες που ετοιμασαν.!! μονο και μονο για αυτο.!! τους βγαζω το καπελο.!!
Για κάποιον μη γνώστη των κόμικς ο τρόπος που το έδωσαν δεν προμήνυε ότι
Spoiler
αυτός είναι ο νέος big bad του MCU. O νέος villain της συγκεκριμένης σειράς ναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέρασε σε μένα το μήνυμα ότι αυτόν θα κυνηγάνε οι big ones που είπε και μια ψυχή.Όσον αφορά το rewriting το είδαμε ήδη που γύρισε ο Λοκι και δεν τον γνώρισαν και βρήκε το άγαλμα του Kang αντί για τους time keepers. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.
νομιζα για rewriting οτι μιλουσες για ολο το MCU...that's on me.!!!
Spoiler
ο χαρακτηρας ειναι ο πολυ μεγαλος για να μεινει απλα στο Λοκι ως κακος.!! έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα έχει ρόλο στο Ant-man 3 και η λογικη λεει οτι ως time travelling villain ειναι κυριολεκτικα ενας χαρακτηρας που δεν τελειωνει ποτε...μιλαμε για τουλαχιστον τρεις εκδοχες του που εχουν τρομερη επιρροη στα marvel comics
οπως και να έχει λογικο ειναι νομιζω να εχουμε διαφορετικα αναγνωσματα της σειρας και του φιναλε, ως ατομο που διαβαζει και ατομο που δεν διαβαζει.!!