Οσο ενδιαφερουσα ξεκινησε η σεζον, αλλο τοσο αδιαφορα εξελιχθηκε απο ενα σημειο και μετα. Ευτυχως αποφασιζουν να ολοκληρωσουν τη σειρα του χρονου και μαλιστα με λιγα επεισοδια. Μακαρι να ακολουθησει κατι αναλογο και με αλλες σειρες του συμπαντος.
Το σημαντικο κομματι του φιναλε ηταν η εμφανιση του The Monitor και το δευτερο tease για το Crisis On Infinite Earths. Το ερωτημα ειναι αν η τελευταια σεζον θα ασχοληθει γενικοτερα με αυτο το arc.
Με τη Felicity δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε. Αφησαν καπως ανοχτη την εξοδο της.
μαλιστα, εντωμεταξυ μου αρεσει η μουσικη οταν δειχνει σκηνες με το μελλον οταν μαχεται η μια. θα ηθελα σειρα με την νεα γενια. αλλα απορια η 8η σαιζον θα ειναι χωρις τον ολιβερ; δεν πολυκαταλαβα αφου δεν πεθανε τελικα. και μαλλον ο μονιτορ τους πηγε σε αλλο συμπαν να υποθεσω. ή μαλλον καταλαβα. η τελευταια σκηνη με τον ολιβερ μαλλον ειναι λιγο πριν το crossover , αφου περασαν μηνες μετα την γεννηση της μια. arrow χωρις τον ολιβερ , δεν ξερω τι να πω
Από ένα σημείο και μετά ,μέσα στη σεζόν ,τα σκηνικά από το μέλλον είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον .
Περισσότερο γιατί είχε νέες όμορφες φατσούλες ,οι οποίες και εμένα σε αυτό το επεισόδιο μου φάνηκαν ατάλαντες .
Δεν παρακολουθώ το τι γράφεται για το μέλλον της σειράς ,και το επεισόδιο μου δημιούργησε πολλές απορίες για το τι να περιμένω για τη συνέχεια .
Εξαιρετικό το φινάλε της σεζόν, ξαφνιάστηκε ευχάριστα που τέλειωσε γρήγορα η ιστορία με την Έμικο. Λογικά στην τελευταία σεζόν και με το crossover του Crisis On Infinite Earths θα δούμε που ο Όλιβερ θα είναι όλα αυτά χρόνια και βοήθησε τον The Monitor να κρατηθεί η ισορροπία στο πολυσύμπαν.
εξαιρετικο φιναλε για μια ακομη πολυ καλη σεζον, καλυτερο απο καποια αλλα πολυδιαφησμενα ας πουμε.. θα ηθελα spinoff στο μελλον..ακομη και αν ειναι για λιγα επεισοδια την σεζον..γενικα δεν θελω να σταματησει να υπαρχει το συμπαν και σιγουρα θα μου λειψει το Arrow...ερχεται το Batwoman...!! ελπιζω να το αντικαταστησει επαξια.!! και με το καλο να παρουμε και αλλες σειρες.!!
Ωραίο το επεισόδιο για φινάλε, άφησε βέβαια ανοιχτά μέτωπα με το θέμα του πολυσύμπαντος. Ε προφανώς σ αυτό το σύμπαν ο Όλι πέθανε, αλλά σε άλλα ζει, και σ αυτά ακολούθησε και η Φελίσιτι.
Θα συμφωνήσω πως οι νεαροί της σειράς ήταν λίγο ότι ναναι, τους λες ατάλαντους άνετα. Κρίμα για την Εμικο που τελικά μας τελείωσε σχετικά γρήγορα, περίμενα ότι θα δείξει λίγο περισσότερο. Οι σκηνές που εναλλάσονταν από το παρόν στο μέλλον ενδιαφέρουσες. Φυσικά η μουσική καταπληκτική. Να είμαστε καλά να τα λέμε και του χρόνου.
Λίγο λυπάμαι που η σειρά τελειώνει με τον 8ο κύκλο, αλλά κι απο την άλλη καλύτερα έτσι παρά "ξεχειλωμένη"
Ωραίο το επεισόδιο για φινάλε, άφησε βέβαια ανοιχτά μέτωπα με το θέμα του πολυσύμπαντος. Ε προφανώς σ αυτό το σύμπαν ο Όλι πέθανε, αλλά σε άλλα ζει, και σ αυτά ακολούθησε και η Φελίσιτι.
Θα συμφωνήσω πως οι νεαροί της σειράς ήταν λίγο ότι ναναι, τους λες ατάλαντους άνετα. Κρίμα για την Εμικο που τελικά μας τελείωσε σχετικά γρήγορα, περίμενα ότι θα δείξει λίγο περισσότερο. Οι σκηνές που εναλλάσονταν από το παρόν στο μέλλον ενδιαφέρουσες. Φυσικά η μουσική καταπληκτική. Να είμαστε καλά να τα λέμε και του χρόνου.
Λίγο λυπάμαι που η σειρά τελειώνει με τον 8ο κύκλο, αλλά κι απο την άλλη καλύτερα έτσι παρά "ξεχειλωμένη"