Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6

Θέμα: The 100 6x03 - The Children of Gabriel

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    6 Χρήστες
    5,3
    για να ψηφήσετε
    6x03
    The Children of Gabriel

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    14/05/2019 - 20:00
    GMT -5
    15/05/2019 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Άρχισαν τα όργανα ... και δεν το λέω για καλό . Δεν μου άρεσε η εξέλιξη της ιστορίας σε αυτό το επεισόδιο, δεν συνεχίζει όπως φανταζόμουν η σειρά στον νέο πλανήτη. Πολύ το μπερδεύουν το στορι. Θα ξανά αναφερθώ στην Οκταβια που τελικά κατάφερε να την σιχαθεί και ο αδερφός της, ο αδερφός της που θα προτιμούσε να πεθάνει αυτός στην θέση της,φαντάσου !
    spiros#27

TV Maniac
    Likes / Thanks
    εντωμεταξυ υποψιαζομαι κατι αλλο, θα βγουν κακοι αυτοι που ειναι η κλαρκ και οι αλλοι, διοτι ειναι κλωνοι του λαιτφγουντ πουσκοτωσε την κορη του λογω του σμηνους, και η οκταβια που αιχμαλωτιστηκε απο τους αλλους θα ειναι οι καλοι δηλαδη ο γκομενος της κορης, ε ρε γελια αν τους σωσει η οκταβια και μετα της ζητησουν συγνωμη

4. Likes spiross27 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την lapo Εμφάνιση Δημοσίευσης
    εντωμεταξυ υποψιαζομαι κατι αλλο, θα βγουν κακοι αυτοι που ειναι η κλαρκ και οι αλλοι, διοτι ειναι κλωνοι του λαιτφγουντ πουσκοτωσε την κορη του λογω του σμηνους, και η οκταβια που αιχμαλωτιστηκε απο τους αλλους θα ειναι οι καλοι δηλαδη ο γκομενος της κορης, ε ρε γελια αν τους σωσει η οκταβια και μετα της ζητησουν συγνωμη
    δεν νομίζω ότι είναι κλώνοι αφού δεν είναι ίδιοι ηθοποιοί . Αλλά αυτό να βγουν τελικά κακοί αυτοί που είναι στην πόλη με την Κλάρκ δλδ είναι ενδιαφέρουσα θεωρία που μπορεί και να στέκει !
    spiros#27

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Έχω λιγουλάκι μπερδευτεί με το τι ακριβώς ρόλο βαράνε οι Γιοι του Γαβριήλ, αν κι εγώ σκέφτηκα ότι η αναμενόμενη ανατροπή θα είναι να βγουν αυτοί οι "ήρωες" της υπόθεσης και οι τερατώδεις μάσκες τους να είναι απλά για το ξεκάρφωμα. Η αλήθεια είναι ότι, προς το παρόν, χρησιμοποιούν κυρίως παραλυτικά βελάκια και δεν πάνε κατευθείαν για να σκοτώσουν, αλλά ίσως αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν ακόμα αρκετά όπλα. Άσε που, αν κάτι μας έχει μάθει η σειρά, είναι ότι απόλυτα καλοί και απόλυτα κακοί δεν υπάρχουν.

Και επίσης ότι οι άνθρωποι, ακόμα κι αν μια χούφτα από αυτούς βρεθούν σε άλλο μέρος του σύμπαντος και είναι υπεύθυνοι για την αναγέννηση του ανθρώπινου είδους, πολύ γρήγορα θα βρουν λόγο να διχαστούν και να αλληλοσκοτωθούν. Για πουθενά δεν είμαστε. Κυριολεκτικά, όμως.

Γρήγορες σκέψεις:
    - Τόσα χρόνια σ' αυτόν τον πλανήτη, αναγκαστική επιμειξία, πώς και δεν κάνουν πάρτυ οι γενετικές ανωμαλίες;
    - Προφανώς δεν ψάχνω να βρω λογικό νόημα, αλλά μου φαίνεται περίεργο η φύση σε αυτόν τον πλανήτη να έχει αναπτύξει μηχανισμούς εξόντωσης των ανθρώπων, δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν μόλις καμιά 200αριά χρόνια που ζουν εκεί. Πότε πρόλαβαν τα δέντρα να γίνουν θανατηφόρα εναντίον τους;
    - Ο Μέρφι είχε μια μεταθανάτια εμπειρία, για την οποία ελπίζω να μάθουμε περισσότερα. Επίσης ελπίζω να μη μου τον κάνουν θρησκόληπτο Γκάιους στο BSG.
    - H Ντιλάιλα ούτε μισή μέρα δεν τον ήξερε τον άβγαλτο τον Τζόρνταν, αμέσως να τον ξεπαρθενιάσει. Και φυσικά δεν ήταν η πρώτη της φορά.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    καλο και αυτο το επεισοδιο..ειχε εξελιξεις...αυτο για το περιβαλλον, δεν σημαινει οτι προχωρησε σε αυτη τη κατασταση μετα τους ανθρωπους...μπορει απλα να ηταν παντα ετσι και να υπαρχει επιρροη στον ανθρωπινο οργανισμο

προφανως πηγανε 10 μαλακες και καταφεραν να εχουν εμφυλιο μεταξυ τους...human race, they spread like a virus, they destory and move on...

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us