-
28 Δεκεμβρίου 2023, 19:17
Αρθρογράφος
-
15 Φεβρουαρίου 2024, 22:31
Αρθρογράφος
-
8 Απριλίου 2024, 20:49
Αρθρογράφος
-
18 Αυγούστου 2024, 11:58
Moderator
Δεν βλέπω κάποιον να το παρακολουθεί.
Το ανακάλυψα πρόσφατα και μού άρεσε πάρα πολύ! Δεν μπορώ να αρχίσω να γράφω όλους τους λόγους που πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή σειρά....
Έχω φτάσει στο 04.12 ένα επεισόδιο πριν το τέλος και έχω να πω αυτό. Δύο μέρες μετά τη μετάδοση του, ο Τζεφ Μπέζος επισκέφθηκε τον Πάπα και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν "η επείγουσα ανάγκη για δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης". Αν κάποιος φτάσει εκεί, θα καταλάβει.
Το έκαναν συνεχώς στο Good Wife, οι Kings και πάντα με εντυπωσίαζε το πώς διάβαζαν ανάμεσα στις γραμμές. Μπορεί να μού συμβαίνει αυτό, βέβαια επειδή είμαι λίγο χαζούλα και αδυνατώ να πιάσω τη "μεγαλύτερη εικόνα".....
Το παράδειγμα είναι ενδεικτικό και δεν είναι το μοναδικό.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
18 Αυγούστου 2024, 13:28
Αρθρογράφος
^ εννοειται πως το βλεπουμε!
Απο τις πιο παραγνωρισμενες σειρες το Evil στην πανδιμικη εποχη.
Η μετακινηση δε απο το CBS στο Paramount εκτοξευσε την ποιοτητα. Τα πρωτα 2 επεισοδια της 4ης σεζον ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλα, επηλθε μια καθιζηση, αναμενουμε το μεγαλο φιναλε της σειρας.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
20 Αυγούστου 2024, 06:41
TV Guru!
Το παρακολουθω από την ΄΄πρώτη ημέρα΄΄. Από την στιγμή που έπαιζε ο Τιτανομέγιστος...
Στην αρχή δεν θα έλεγα ότι με ενθουσιασε, μέχρι να μπώ στο νόημα δηλαδή.
Πλησιάζουμε πλέον στο φινάλε και περιένω την κατάληξη των χαρακτήρων.
ΥΓ. Ειχα δηλώσει πριν καιρό τον έρωτα μου για την πολύ γλυκια μαμά των τεσσάρων κοριτσιών
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
20 Αυγούστου 2024, 14:37
Moderator
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
ΥΓ. Ειχα δηλώσει πριν καιρό τον έρωτα μου για την πολύ γλυκια μαμά των τεσσάρων κοριτσιών
Είναι όντως, πολύ γλυκιά.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
23 Αυγούστου 2024, 14:35
Moderator
(Fear of) The End
Πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο που έκλεισαν τη σειρά. Συγκινήθηκα πολύ από τη στιγμή που
Λυπάμαι που τελείωσε, ήταν από τις έξυπνες σειρές, αλλά πήραν όμορφα γυαλιά ηλίου και οι δύο.....
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
29 Αυγούστου 2024, 00:44
Αρθρογράφος
-
-
31 Αυγούστου 2024, 23:57
Αρθρογράφος
-