Προφανώς φύλαγαν το καλό για το τέλος . Πολύ καλό το επεισόδιο Επιτέλους είχαμε πολλές εξελίξεις ελπίζω να μη χάσουμε και την Αμπη Οριστικά , Ποιος θα μείνει στο τέλος από τους μεγάλους χαρακτήρισες για την τελευταία σεζόν;
Συνολικά Ψήφησαν
3 Χρήστες9Συνδεθείτε για να ψηφήσετε6x12Adjustment ProtocolΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δεν Διατίθεται
Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα 30/07/2019 - 20:00
GMT -531/07/2019 - 04:00
GMT +3ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΗ αναφορά σε επόμενα επεισόδια.Tο chatting και το spamming.Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.ΠΡΟΣΟΧΗΤο παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Προφανώς φύλαγαν το καλό για το τέλος . Πολύ καλό το επεισόδιο Επιτέλους είχαμε πολλές εξελίξεις ελπίζω να μη χάσουμε και την Αμπη Οριστικά , Ποιος θα μείνει στο τέλος από τους μεγάλους χαρακτήρισες για την τελευταία σεζόν;
spiros#27
Φυσικά και δε γλυτώσαμε τη σφαγή... Τι σόι The 100 θα ήταν χωρίς ένα τουλάχιστον βαρβάτο αιματοκύλισμα ανά σεζόν;
Η δακρύβρεχτη συμφιλίωση με τη Ρέιβεν και οι αναμνήσεις της ζωής της για μένα είναι ατράνταχτες αποδείξεις ότι η Άμπι μας χαιρέτησε οριστικά. Καλά ξεκουμπίδια, έχω να πω, δε θα μου λείψει καθόλου.
Παρακαλώ πολύ, όχι άλλο διακοσμητικό ρόλο στην Οκτάβια, μην τη χαντακώνετε έτσι.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
|