Ολοκλήρωσα και εγώ την σεζόν της Ms. Marvel, θα συμφωνήσω ότι το ύφος της σειράς ήταν αρκετά παιδικό/εφηβικό και δυστυχώς εγώ δεν βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία πλέον, αλλά σε γενικές γραμμές η σειρά ήταν καλή, εμένα προσωπικά μού άρεσε και την είδα ευχάριστα!
Ωραίοι ήταν (σχεδόν) όλοι οι χαρακτήρες, έδεναν αρμονικά μεταξύ τους, ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές, όπως γίνεται πάντα, στον κόσμο των Εκδικητών, από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα, σε αυτό το σύμπαν πού έχει δημιουργήσει το κανάλι.
Μού άρεσε επίσης πού είδαμε και μία διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, παραδόσεις, ήθη και έθιμα σε σχέση με άλλους ήρωες της Marvel, πού τυχαίνει να είναι όλοι τους, από την Αμερική!
Αυτά είχα να πω για την σειρά, από ότι είδαμε στο τέλος, η Ms. Marvel θα επιστρέψει!
Μου άρεσε η σεζόν, δεν το περίμενα να μου αρέσει. Είχε όμως πολύ καλό στορι , άσχετα από το ανάλαφρο στιλ της αλλά από το Λόκι και το moon knight που είναι σοβαρές κ δεν μου άρεσαν καθόλου χίλιες φορές ανάλαφρες κ διασκεδαστικές σειρές να περνάει ευχάριστα η ώρα !