-
30 Οκτωβρίου 2019, 12:55
Αρχισυντάκτης
War of the Worlds (France-USA) - Official Discussion Thread
War of the Worlds (France-USA)
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Το War of the Worlds είναι μια νέα συνεργασία των Fox Networks Group και StudioCanal, με την Urban Myth Films στη παραγωγή, που έγραψε ο Howard Overman και σκηνοθετούν οι Gilles Coulier και Richard Clark. Η σειρά είναι μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του H.G. Wells και είναι η τρίτη συνολικά που έρχεται στη μικρή οθόνη. Η συγκεκριμένο θα αποτελείται από 8 επεισόδια θα διαδραματίζεται στο σήμερα με τη πρεμιέρα να έρχεται στις 30 Οκτωβρίου του 2019. Στο καστ θα έχουν ρόλο οι Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Daisy Edgar Jones και Bayo Gbadamosi
Τελευταία επεξεργασία από τον/την blackys88b; 30 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
30 Οκτωβρίου 2019, 13:57
Thanks!
λοιπόν η ερώτηση μου μετά το μπέρδεμα είναι η εξής. Η παράγωγη λέει ειναι απο το CANAL+ και θα παιχτει απο το FOX σε USA και όπου αλλού έχει παρουσία.
ΟΜΩΣ: Βλέποντας λίγο το πρώτα, μιλάνε γαλλικά και δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αν είναι dubbed. Λίγο δεν μου συγχρονίζουν τα χείλια αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Τελικά η γλώσσα ειναι Γαλλική και θα μείνει έτσι, ή είναι Egnlish και υπάρχει μεταγλώττιση λόγω Γάλλων και απο το FOX θα έχουν Αγγλικά;
Posters: https://www.thetvdb.com/series/war-of-the-worlds-2019
-
30 Οκτωβρίου 2019, 14:00
Αρχισυντάκτης
αγγλοφωνο ειναι...λογικα εχεις dubbed.!!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
30 Οκτωβρίου 2019, 16:49
ναι σου λέω δεν μου ταίριαζαν. Λόγω του CANAL+ είναι σίγουρα. Όταν βγει στο FOX θα είναι κανονικά
-
30 Οκτωβρίου 2019, 18:20
Αρθρογράφος
Στο FOX Greece θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.
ΠΗΓΗ
War Of The Worlds - Trailer
-
-
29 Νοεμβρίου 2019, 11:49
Moderator
1.01-1.08
Ανώτερο φυσικά από την τηλεοπτική μεταφορά του BBC. Το γεγονός ότι τοποθετείται στο παρόν το έκανε πιο ελκυστικό.
Νομίζω ότι δεν παίρνω τις τελευταίες σεζόν από το The Waking Dead, το πήρα από τη συγκεκριμένη σειρά. Πολύ καλό post apocalyptic σκηνικό με αρκετό μυστήριο και ακριβή international παραγωγή.
Προς έκπληξη μου δεν έκλεισε η ιστορία και πιθανότατα έχουν πλάνα για συνέχεια.
-
-
22 Δεκεμβρίου 2019, 19:24
Εντάξει τι την είχα και καθόταν 2 μήνες!
Φανταστική σειρά, ναι πραγματικά ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.
Εξαιρετική παραγωγή, υπεροχη μουσική κάλυψη, κάθε επεισόδιο και μια αγωνια για το επόμενο, δεν βαριόσουν ούτε στιγμή.
Δεμένο και ποιότητας το σενάριο και φυσικά το ΤΈΛΟΣ Ω ΤΟ ΤΈΛΟΣ !
Αναμένω, μην τυχόν και δεν.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
9 Ιανουαρίου 2020, 04:08
Αρχισυντάκτης
Ανανεώθηκε για 2η σεζόν. 16 Φεβρουαρίου του 2020 θα κάνει πρεμιέρα η 1η σεζόν στις ΗΠΑ στο Epix.
ΠΗΓΗ
-
-
9 Ιανουαρίου 2020, 09:07
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
blackys88b
Ανανεώθηκε για 2η σεζόν. 16 Φεβρουαρίου του 2020 θα κάνει πρεμιέρα η 1η σεζόν στις ΗΠΑ στο Epix.
ΠΗΓΗ
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος !!!!!!
-
9 Φεβρουαρίου 2021, 15:06
Αρθρογράφος
-