Θεωρω πολυ κακο τον προγραμματισμο να δινουν backdoor pilot ενα επεισοδιο μετα το φιναλε της σειρας και ενα επεισοδιο μετα το crossover, οπου ο πρωταγωνιστης πεθανε.
Γενικα πολυ κακη σεζον για μενα. Δεν ξερω τι θα δουμε στο τελευταιο.
καλα...logistics δεν μπορουσε να δοθει σε καποιο αλλο χρονικο σημειο το επεισοδιο...και αφου εκμεταλλευεται το Crisis...πολυ καλα εκανε που το τοποθετει εδω.!! ετσι και αλλιως η ιστορια του Ολι ολοκληρωθηκε με το Crisis...ειδαμε το backdoor pilot...θα δουμε και ενα κλεισιμο που ισως να μην ειναι ακριβως τελος για τους χαρακτηρες.!! προσωπικα θελω να δω περισσοτερα απο αυτο το μελλον αν και θα ηθελα λιγο περισσοτερο φουτουρισμο.! θελει και σωστο σχεδιασμο γιατι καποιες σειρες παιζουν συχνα με το μελλον.!! αλλα νομιζω θα τα καταφερουν.!!
Αρκετά καλός ο backdoor πιλότος για την πιθανή spinoff σειρά του Arrow. Με την Κρίση να αλλάζει τα δεδομένα αν προχωρήσει το spinoff μπορούμε να δούμε ωραία πράγματα.
Μέτριο το βρήκα το επεισόδιο και στο σημείο που βρίσκεται η σειρά, μία ανάσα πριν το τέλος δηλαδή, μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα πάρα μα πάρα πολύ! Δεν το ήξερα αλλά από τα σχόλια σας είδα ότι μπορεί να έχουμε μία πιθανή spin-off σειρά με τα Καναρίνια, δύσκολο να την ακολουθήσω, βαρετή θα είναι! Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ελπίζω να κλείσει αξιοπρεπώς, σίγουρα θα δούμε την Φελίσιτυ με κάποιο τρόπο!
Ούτε εμένα μου άρεσε εδώ η τοποθέτηση του επεισοδίου για να διαφημίσει την νέα σειρά που σίγουρα δεν θα ακολουθήσω! Άσε που οι τόσες αλλαγές στο μέλλον από την κρίση και στα σύμπαντα άρχισε κάπου να με χαλάει.μου θυμίζει κάποιος τι απέγινε η Φελίσιτη ; Που την πήγε ο Μονητορ ;
Ούτε εμένα μου άρεσε εδώ η τοποθέτηση του επεισοδίου για να διαφημίσει την νέα σειρά που σίγουρα δεν θα ακολουθήσω! Άσε που οι τόσες αλλαγές στο μέλλον από την κρίση και στα σύμπαντα άρχισε κάπου να με χαλάει.μου θυμίζει κάποιος τι απέγινε η Φελίσιτη ; Που την πήγε ο Μονητορ ;
η φελισιτι πηγε στο συμπαν που ειναι ο ολιβερ πιθανων. αλλα αυτο πριν γινει η μειξη συμπαντων. τωρα πουθενα γιατι ο μονιτορ δεν ζει μαλλον και το μελλον αλλαξε. οποτε πουθενα
α τα μαθατε για το downloading στην ελλαδα ε; και κατα 2ον προσπαθω να βρω ονλαιν τα κομικς της cw του arrow και τα ειδικα τευχη του crisis γιατι ειπαν οτι επειδη θελαν να βαλουν και αλλα και δεν χωρουσαν τα εκαναν comics.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ 10/10. Εννοείται πως θα προτιμήσω να δω κάτι που να αφορά το μέλλον και τα ήδη γνώριμα παιδιά των ηρώων παρά το χιλιοειπωμένο Klark & Lois kicks butts again n again . Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση όμως ήταν γιατί κάπως σαν να τονίστηκε το she αλλά δεν έδωσαν κανένα άλλο στοιχείο για το ποιός ή ποιά θα μπορούσε να είναι ο/η badass κακός της όλης ιστορίας.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια, θέλουν απλά μια διαρκή επιβεβαίωση πως αυτό που πιστεύουν είναι η αλήθεια.
Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .