Καλή πρεμιέρα αν και θα ήθελα να δω το άμεσο aftermath μετά το πέρασμα της Τζουλιάνας. Αν κι από ο,τι φαίνεται έχει δουλέψει το πέρασμα όποτε λογικά θα επανέλθει σύντομα στα καθ' ημάς.
Λογικά λόγω της τελευταίας σεζόν έπρεπε να επιταχυνθούν τα πράγματα για να φτάσουμε στο φινάλε. Χάσαμε και τον Ταγκόμι, μεγάλη απώλεια για την σειρά αν και ευελπιστώ να τον δούμε σε κάποιο flashback.
Θεωρώ ότι η καταστροφή του Ράιχ θα είναι εκκωφαντική.
πολυ καλο το πρωτο επεισοδιο...ψαχνουμαι το δολοφονο του Ταγκαμι λοιπον ενω ειδαμε και τους Black Communist Rebellion...η μαχη στο Ντενβερ ηταν γεματη...ενω το ταξιδι της Τζουλιανα συνεχιζει παραξενα.!!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο της greekie για τα άμεσα aftermaths, τόσο της δολοφονίας του Χίμλερ (καμία αναφορά, είναι δυνατόν; ), όσο και του περάσματος της Τζουλιάνας. Στη μία σκηνή είναι μισοπεθαμένη στο δρόμο, την επόμενη έχει χτίσει ολόκληρη ζωή, με δουλειά, προσωπικές σχέσεις και σενσεϊλίκι... Αυτά τα απότομα άλματα στην αφήγηση με πετάνε εκτός κλίματος ολίγον τι.
Εξίσου απότομη και η επιλογή της δολοφονίας του Ταγκόμι. Υπήρχε σεναριακός λόγος ή απλά ο ηθοποιός ήθελε να αποχωρήσει από τη σειρά; Φυσικά, αυτή η κίνηση (που προφανώς και έγινε από το Ράιχ, λέω εγώ) θα έχει επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας.
Τρίτη αποκάλυψη από το πουθενά: η ύπαρξη του γιου του Κίντο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η σημασία της παρολίγον κατάρρευσής του μπροστά στο θέαμα της αστυνομικής βίας.
Ωραίες προσθήκες οι μαύροι επαναστάτες και η τσαμπουκαλού Γιαπωνέζα πριγκίπισσα, όπως και ο κουνιάδος του Τζον Σμιθ, που πάει γυρεύοντας να το φάει το κεφάλι του, έτσι που του χώνεται.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης