Mου ανέβηκε η πίεση σήμερα. Κυριολεκτικά! Ακόμα έχω ένα κόμπο στο λαιμό, μιλάμε για πολύ αγωνία!
- Όταν ο Τζεφ είπε ότι δε θα έχουμε reunion έστω και με παράθυρα είπα "Ωχ, κερδίζει η Νάταλι και θέλουν να κάνουν γρήγορο wrap-up να μη φάνε κράξιμο".
- Return immunity challege: Δε φτάνει που η Νάταλι είχε 3 πλεονεκτήματα, μιλάμε για τεράστια πλεονεκτήματα. Ειδικά αυτό που προσπέρασε το σκάψιμο. Δηλαδή αν είχε και 4ο πλεονέκτημα τι θα γινόταν; Θα της έλεγαν να βάλει μόνο 1 μπάλα στο πάζλ; Έλεος! Εξελίχθηκε η σεζόν όπως εξελίχθηκε, αλλά σ'αυτό το σημείο θα μπορούσε η παραγωγή να της δώσει κάτι λιγότερο. Θα μπορούσε με το 1 advantage πχ να διαλέξει ένα παίχτη να ξεκινήσει τη μονομαχία 10 δευτερόλεπτα αργότερα. Κάτι τέλοσπάντων που να μην επηρρέαζε τόσο πολύ την έκβαση.
- Κατ'ευθείαν με το που μπήκε να καταστρέψει το παιχνίδι του Τόνυ! Πάει λέω... ήρθε η αρχή του τέλους!
- Τι ξεροκεφαλιά ήταν αυτή της Σάρα και του Μπεν! Ένα σωρό advantages είχε η Νάταλι, πού είναι το απίθανο να έχει και idol; Πόσο μάλλον όταν στη προηγούμενη σεζόν και ο Ντέβινς και ο Κρις μπήκαν στο παιχνίδι με idols! Εκτός κι αν φοβόντουσαν το ενδεχόμενο να συμμαχήσει η Ντενίς με Νάταλι και Μισέλ. Σ'αυτή τη περίπτωση το split vote θα ήταν επίφοβο.
- Απόδειξη ότι η Νάταλι και η Μισέλ δε σκαμπάζουν από στρατηγική, είναι ότι δεν έκαναν minority split. Έπρεπε να ρίξουν μία ψήφο στον Τόνυ και μία στον Μπεν ή τη Σάρα. Δε μάθατε τίποτα απ'τον Νικ ρε κορίτσια; Όλο λέμε ότι παιχνίδι εξελίσεται... αλλά υπάρχουν στιγμές που όταν κάποιοι παίχτες δε κάνουν το αυτονόητο, με πιάνουν τα νεύρα μου.
- Όταν ξεκίνησε ο Τόνυ το idol hunting... τα confessionals μου έδωσαν την αίσθηση ότι το βρήκε. Μόλις ξύπνησαν όλοι και πάλι ήμουν σίγουρη ότι θα τους προλάβει στο νήμα. Μόλις το βρήκε η Νάταλι έμεινα με το στόμα ανοιχτό!
Στο δευτερόλεπτο πέρασε απ'το μυαλό μου το καταστροφικό σενάριο να κερδίσει η Νάταλι ή η Μισέλ την F5 μονομαχία και ο Τόνυ θα ήταν τελειωμένος!
- F5 μονομαχία... άλλο εγκεφαλικό εκεί! Τι γκελ ήταν αυτό που έκανε το πουγκί του Μπεν; Λες και το έριξε κάτω ο Θεός για να κερδίσει ο Τόνυ. Κι εκεί που νόμιζα ότι επιτέλους θα μπούνε όλα ξανά σε μια σειρά και θα πάρει πόδι η Μισέλ... υπολόγιζα χωρίς τον Μπεν!
- Τον Μπεν τον είχα για goat στο F3, αλλά αυτό που έγινε δεν το περίμενα με τί-πο-τα!!! Κατάλαβε ότι παίζει για 3η θέση ανεξαρτήτως με ποιον θα πάει τελικό κι έφυγε με τους δικούς του όρους.
- Mόλις το story της Σάρα άρχισε να παίρνει τα πάνω του, και πάλι νόμιζα ότι ο Τόνυ είναι τελειωμένος. Όχι ρε γαμώτο να πάει χαμένη η προσπάθεια του στη τελική ευθεία!
- F4 μονομαχία δεν έδινα ελπίδες στον Τόνυ.. χρειάζεται τρομερά αντανακλαστικά.
- Όταν κέρδισε η Νάταλι, πίστεψα ότι θα προκαλέσει τον Τόνυ σε fire challenge. Noμίζω έχω ξανακάνει αναφορά στη συγκεκριμένη συζήτηση απ'το Poker Game
αναφορικά με το Ghost Island και την απόφαση του Ντομ να μη πάει σε fire challenge ενάντια στον Γουέντελ. (
πηγαίνετε στο 15:30) Όταν ξέρεις ότι έχεις τον Ρομπ στο jury και θέλεις την ψήφο του, τότε πρέπει να πάρεις το ρίσκο! Γιατί η Νάταλι επέλεξε να μη το ρισκάρει όπως ο Κρις; Μήπως ήξερε ότι ακόμα κι αν κέρδιζε τον Τόνυ, θα έχανε απ'τη Σάρα; Σ'αυτή τη περίπτωση παίζει τεράστιο ρόλο και το χρηματικό ποσό των runner-ups. H 2η θέση πληρώνει 100 χιλιάρικα ενώ η 4η θέση 25 χιλιάρικα νομίζω.
- Στο fire challenge όταν η Σάρα έβαλε όλο το νήμα της καρύδας στη φωτιά κι άρχισε να καίγεται το σχοινί είχα την ίδια αντίδραση με τον Νικ! Δεν είναι δυνατόν να κερδίσει μ'αυτό το τρόπο, σωστά; Δεν είναι δυνατόν!!!!!
Ξαφνικά ήρθε στο μυαλό μου η σχεδία του Richard Hatch στο Survivor All-Stars (ότι να'ναι το ξέρω!
) ... που πήρε όλα τα μπαμπού όπως τους τα έδωσε η παραγωγή, τα έδεσε μεταξύ τους και πήγαινε σφαίρα... ενώ ο Ρούπερτ πάλευε πόσες ώρες να φτιάξει σχεδία τύπου καταμαράν και δεν προχωρούσε με τίποτα.
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Πίσω στο fire challenge... παρακαλούσα να φυσήξει αέρας να πάει τουλάχιστον πλάγια η φλόγα της Σάρα και να μη καεί το σχοινί, αλλά ο αέρας φυσούσε πλάγια μόνο στον Τόνυ. Ήμουν έτοιμη να τρελαθώ!
Μόλις ξεψύχησε η φλόγα της Σάρα, πήρα βαθιά ανάσα!
- Φοβερή η στιγμή μετά το fire challenge. Μέχρι κι εγώ δάκρυσα! Ποια εγώ... που δε δακρύζω ούτε στις καλύτερες δραματικές και ρομαντικές ταινίες. Αχ ρε Survivor τι μου έκανες!
- Στο FTC αναρωτιέμαι αν στο editing έκοψαν πολλά κομμάτια που μαρτυρούσαν ότι ο Τόνυ θα ήταν ξεκάθαρος νικητής ή αν λόγω βροχής ήταν το πιο σύντομο FTC στην ιστορία του survivor.
- Mέχρι και τη τελευταία στιγμή νόμιζα ότι η Νάταλι θα έκλεβε τη νίκη έστω και για 1 ψήφο. Όταν μας έδειξαν τη ψήφο του Ρομπ στον Τόνυ, νόμιζα πως είναι η ψήφος της παρηγοριάς. Σαν να μας λέγανε δηλαδή ότι ο Τόνυ έχασε αλλά ο legend του παιχνιδιού αναγνώρισε το μεγαλείο του παιχνιδιού του.
- Τέλος καλό, όλα καλά! Ακόμα δεν το πιστεύω ότι ο Τόνυ είναι για 2η φορά sole survivor! Αnd the King stays King!
Πραγματικός King όμως! Όχι σαν τον King της Σαμόα που όσες φορές κι αν παίξει Survivor, δε πρόκειται να δει τη 1η θέση ούτε με κυάλια.
- Στην αρχή της σεζόν που κάναμε προβλέψεις ποιος κερδίζει... το σκεπτικό μου ήταν να βρω πρώτα ποιος δεν κερδίζει. Τόνυ, Ρομπ, Πάρβατι, Σάντρα, Τάισον τους είχα ξεγραμμένους. Αυτό που κατάφερε ο Τόνυ ήταν άθλος!
Πάω να δω interviews και να ακούσω podcasts. Όλη τη σεζόν έμεινα spoiler free και το καταευχαριστήθηκα.