Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 63

Θέμα: Survivor: Winners at War (Season 40) - Official Discussion Thread

TV Master
    Likes / Thanks
    δεν εχει θεση η Kim;! Η πιο dominant winner;
    Ολοι εχουν θεση. Θα ηθελα να δω Richard, Earl, Tom αν μπορούσαν να έρθουν αλλά το καστ είναι τέλειο όπως είναι.
    Εν τω μεταξυ ξερω καποιον που ειχε παιξει fanmade survivor με τον Adam (+ Gabon Suzie, Worlds Apart Carolyn, Thailand John) και ελεγε οτι ειναι douche αλλα πολυ καλος παικτης.
    well this is more for IRL survivor
    but before tribal he'd be like "okay everyone, let's go on dates"
    and so everyone pairs off two by two
    and it's a great way to get strategy talk out in the open in a way where the target isn't on you and you can firm up your plan
    but a lot of it is body language
    he's really good at making people perceive him the way he needs them to at any particular vote
    and he always makes sure to build a majority and then really makes everyone within it feel good
    because he's so small, relatively speaking for men, he's also good at appearing non-threatening
    it's hard to describe, but it's about posture
    he sorta shrunk during the merge vote for tribal council, and he looked sorta pathetic and helpless
    when really he was running everything
    I was the mayor of ponderosa as the first person voted out, and so I spent the entire weekend just grilling everyone who got eliminated for info and tips
    I was like, I didn't come here all the way to goddamn Maine to sit around and do nothing, I'm going to use this as Survivor boot camp
    φυσικα ειναι διαφορετικο το επιπεδο εδω αλλα μην τον υποτιματε. Ειναι σιγουρα απο τους πιο διαβασμενους και στα pre-season video interviews ηταν μακραν αυτος που με εξεπληξε περισσοτερο.
    γενικα ειμαι αρκετα hyped

το eoe/token δεν μου αρεσει καθολου στο πως επηρεάζουν το παιχνιδι αλλά δεν μπορω να πω οτι με χαλαει το οτι θα εχουμε περισσοτερο content απ'ολους

υποστηριζα απο πριν Yul, Nick, Natalie. Μετα τη πρεμιερα προσθετω Ethan και Sophie
    What have you brought for my appetite?

TV Maniac Το Avatar του/της Katerinaki_888
    Likes / Thanks
    Ναι ρε φίλε! Όταν άρχισαν να έρχονται οι βάρκες και να κατεβαίνουν οι παίκτες, I've got the chills (που λεν' και στο χωριό μου!. Πραγματικά, ανατρίχιασα και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη!! Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω ποια ομάδα να υποστηρίξω, δεν ξέρω ποιον θέλω να δω να φύγει (καλά, οκ όχι ξέρω, αλλά φοβάμαι τόσο μην φύγουν αρκετοί αγαπημένοι μου, που δεν θέλω να τους βλέπω στο tribal!) Δλδ έχεις από τη μια
    Spoiler
    .

Πάντως, ο Adam εκτός από αγαπημένος (είναι superfan, είναι ένας από εμάς, ξέρει την ιστορία του survivor, απ'έξω και ανακατωτά, είναι στη βάρκα και βλέπει τον Probst και ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ, ενώ ήδη έχει κερδίσει το show ξέρω γω..), είναι και καλός παίκτης. Προφανώς, δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει, αλλά είναι πάντα σε δυσχερή θέση και δεν τα παρατά. Του λέει ο Ben ότι θα ψηφιστεί μαζί με τη Denise, και πείθει τον mafia boss και την queen Parv να
    Spoiler
    Ενώ κατά τα άλλα, τους είναι ψιλό άχρηστος στα challenges, ειδικά από τη μεριά των αντρών, που είναι πιο bulk.Επίσης, για όποιον δεν έχει δει, η συνέντευξη του πριν τη season δείχνει ότι ξέρει τι του γίνεται και έρχεται διαβασμένος. Για κάποιον που παίζει με τέτοια θηρία και θα μπορούσε άνετα να είναι star struck ως γνήσιος superfan, good job Adam!

Για τη queen Parvati, δεν έχω να πω πολλά παρά μόνο:"Are we getting punk'd?" Το χει πολύ με τα confessionals και μετά από 10 χρόνια παραμένει φοβερή! Βέβαια, ο Rob δεν είναι βλάκας, να ξελογιαστεί, όπως ο Russel, οπότε υποθέτω κάποια στιγμή, θα πρέπει να τον πετάξει όταν δεν θα της χρειάζεται και πολύ θα ήθελα να το ξαναδώ, να τον στέλνει σπιτάκι του, το κορίτσι μου!

Επίσης, κάπου εδώ θέλω να πω και για τον Ethan, παραμένει φιλικός και adorable, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια (και μετά από ότι πέρασε, good for him!). Μακάρι, να παραμείνει αρκετά! (Επίσης, φοβερή η ατάκα του στον Boston Rob, "Your wife's here, huh? Good job". ΚΛΑΜΑ, γιατί η Amber είναι πρώην του Ethan!)

Στην κόκκινη ομάδα, ΛΑΤΡΕΥΩ Tony, ο τύπος κρατιέται με το ζόρι να μην πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρει το hii, αλλά κάθεται ήρεμα (ή έστω προσπαθεί), και μπράβο του γιατί είναι απίστευτα διασκεδαστικός και τον θέλω στην οθόνη μου, όσο περισσότερο γίνεται. Tony is on probation, με τον Wendell, να γελάν και τα μουστάκια του.

Ευχάριστη έκπληξη η Sophie, που με το nerd alliance με τον Yul, μου αρέσει αρκετά. Δεν ήμουν και η μεγαλύτερη φαν της στο South Pacific, αλλά μου άρεσε το όλο σκεπτικό της, και η συμμαχία που δημιούργησε.Η Sarah πρέπει να ηρεμήσει, γιατί πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ, η Sandra με την κόντρα της με Amber-Rob με έκανε να την συμπαθήσω παραπάνω (tell Rob it was me αλά Olena Tyrel)και η Kim, το άλλο κορίτσι μου, πρέπει κάπως να βγει από τη θέση που είναι. Δεν σχολιάζω, το ότι δεν είχε θέση σε αυτή τη season, γελάει ο κόσμος, που είναι η πιο dominant winner ever, ξέρω γω, αλλά δύσκολα θα γλιτώσει, αν δεν υπάρξει κάποιο tribe swap. Πρέπει να γνωριστεί με την Parv για να γίνουν αχτύπητο δίδυμο!

Περιμένω με αγωνία το επόμενο επεισόδιο, αν και δεν πρέπει να είναι 1.30ωρο δυστυχώς. Ελπίζω σε καλό edit, όχι σαν το απαράδεκτο Game Changers,και may the best win!

TV Guru! Το Avatar του/της joel_barris
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την nwosu Εμφάνιση Δημοσίευσης
    38 & 39 κι εγώ ξενέρωσα. Λες κι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν κάτι που με τόσο κόπο έχτισαν τόσα χρόνια κρατώντας το Edge στη 40ή σεζόν. Εντάξει το καταλαβαίνω... δε θέλουν να χάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα νωρίς και να μείνουμε στο merge με τα περισσεύματα. Αλλά αν το σκεφτούν διαφορετικά, στην 8η σεζόν αποχώρησαν pre-merge ο Ρίτσαρντ, ο Ήθαν, ο Ρούντι, η Τίνα, ο Κόλμπι, η Τζέρι. Ο Ρομπ ήταν στα περισσεύματα και τώρα δεν τον χορταίνουν.
    Εγώ είπα να το παίξω σκληρός απογοητευμένος φαν αλλά με το που σκάσανε τα πρώτα gifs λύγισα και το έβαλα να ρχεται. Έχω δει 37,5 σεζόν περιμένοντας αυτό, lol.

Για το Eoe τώρα όσο το σκέφτομαι τόσο μου κάνει ότι είναι κάτι που σκέφτηκαν για αυτήν την σεζόν και απλά την τεστάραν στην 38. Με το σκεπτικό ότι το μόνο "κάλο" αυτού του twist είναι ότι έχεις όλο το καστ σε όλα τα επεισόδια και με αυτό το καστ το καταλαβαίνω. It still sucks though, αλλά θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι.

Τώρα χωρίς να έχω δει ακόμα την πρεμιέρα το καστ είναι απλά ονειρώδες. Φυσικά έχει μέσα τους 4 αγαπημένους μου νικητές ever (Tony, Parv, Sandra, Tyson) που μαζί με Rob είναι οι πιο high profile εκεί μέσα όποτε για νίκη τους ΄έχω ψιλοξεγραμμένους. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι είναι ένας και ένας. Οκ δεν θα ήθελα με τίποτα ένα final3 με meh νικητές τύπου Michelle-Ben-Adam, αλλά και αυτοί κάπου κάπως κέρδισαν μια σεζόν, αξίζουν το invite τουλάχιστον

TV Maniac Το Avatar του/της nwosu
    Likes / Thanks
    @greekie thanks για τη διευκρίνηση σχετικά με τον Ρομπ.

Για την Κιμ διαφωνώ... η πιο dominant female winner αλλά το γεγονός ότι έπαιζε με στουρνάρια το έκανε να φαίνεται πανεύκολο. Η Βεσέπια είναι κατά τη γνώμη μου η χειρότερη νικήτρια στην ιστορία του Survivor... απολύτως τίποτα δεν έκανε. Κι αν τη βάζανε στο cast θα τη σέρνανε στο merge όπως τη Τίνα στο BvW ή την Κίμμι στην Καμπότζη. Μ'αυτή τη λογική αφήσαν τη Τίνα έξω απ'το cast, δε τη πήρανε κάν τηλέφωνο. Η Τζένα είχε κάτι προβλήματα με αλκοόλ, ναρκωτικά. Eπίσης αν έμπαινε στο cast, θα έκανε τον Ήθαν μεγαλύτερο target και γενικώς δε θα τον άφηνε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι. Η δε Natalie White που κατά τη γνώμη μου άξιζε μια θέση στο cast, έχει αποκοπεί εντελώς. Έκανε οικογένεια κι έχει βρει τον Θεό. Άσε που αν έμπαινε στο cast θα είχαμε Natalie A και Νatalie W... ή για συντομία Νatalie και Ratalie. Ίσως να έμεινε απ'έξω γι'αυτό το λόγο.

Εκεί που έγινε μεγάλο φάουλ είναι ότι δε φώναξαν τον Ρίτσαρντ, ο οποίος έχει πλέον άδεια να φύγει από Αμερική. Εντάξει... ίσως να μη περνούσε τα ιατρικά, αλλά και πάλι θα έπρεπε να κάνουν τα στραβά μάτια για τον πιο ιστορικό νικητή του franchise.

Likes / Thanks
    2
    Spoiler

TV Master Το Avatar του/της Stinkfist
    Likes / Thanks
    2.

Spoiler
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Stinkfist; 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:24

TV Maniac Το Avatar του/της Katerinaki_888
    Likes / Thanks
    @nwosu για τον Richard ναι μεν,επικοινώνησαν μαζί του, του είπαν ότι λογικά είναι μέσα, γιατί όλοι οι producers τον ήθελαν, αλλά 2 μέρες πριν δώσουν το οκ και φύγουν, δεν επικοινώνησαν καν μαζί του (και μάλιστα είχε παρατήσει και ένα PhD πρόγραμμα, τα αναλύει όλα σε ένα βίντεο που έχει ανεβάσει). Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν τον ήθελαν λόγω του συμβάντος που είχε γίνει στην 8η season
    Spoiler
    και λογικά δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια μετά το σκηνικό που συνέβη στην 39
    Spoiler
    . Κατ' εμέ κρίμα, γιατί είναι πολύ συμπαθητικός και πιστεύω ότι είχε πολλά να δώσει σε μια τέτοια season, όπως και η Tina, που θα έπαιζε πολύ καλύτερα
    Spoiler
    .

Για το 2ο ep, ό,τι και να πω είναι λίγο! Ακόμα, δεν μπορώ να πιστέψω, ότι έχει γίνει μια τέτοια season, πόσο μάλλον ότι έχει ήδη γυριστεί και την βλέπουμε τώρα!!

Πιο συγκεκριμένα:
    Spoiler

TV Master Το Avatar του/της neon50
    Likes / Thanks
    Εγώ απλά θα πω ότι περνάω τέλεια σε αυτή τη σεζόν και τσιρίζω σαν μικρό παιδάκι κάθε πέντε λεπτά από ενθουσιασμό!!
    Scoobies.

9. Likes Katerinaki_888 liked this post
    Likes / Thanks
    3

Spoiler

Likes / Thanks
    4
    Spoiler

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης