Survivor: Winners at War (Season 40) - Official Discussion Thread
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Κατά την διάρκεια του φινάλε του Island of the Idols ανακοινώθηκε πως στο Winners at War θα συμμετέχουν 20 νικητές προηγούμενων σεζόν του σόου στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων του Survivor και το έπαθλο θα είναι 2 εκατομμύρια δολάρια. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 12 Φεβρουαρίου του 2020.
Trailer:
Τελευταία επεξεργασία από τον/την blackys88b; 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 03:10
τρελό καστ αλλα πολυ φοβαμαι οτι το edge of extinction θα καταστρεψει και αυτη τη σεζον
Oh No!!!
Προσωπικά σταμάτησα στην ένωση του Edge of Extinction όταν έγινε σαφές τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο twist. Και όταν έγινε στο τέλος αυτό που ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν με αυτό το concept απλά δεν είδα πότε τη σεζόν. Ξενέρωσα τόσο που δεν είδα ούτε την επόμενη σεζόν κι ας μην έχει extinction. Αλλά ψήθηκα πάλι για τη σεζόν που περίμεναν οι πάντες απ όταν πρωτομπήκε στο show το concept των returning players/all stars.
Και το καστ είναι μαγικό. Αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου ότι έφεραν πίσω όλους αυτούς για να MHN παίξουν survivor. Όταν μπορείς να αράζει σε μια παράλια για 30 μέρες χωρίς challenge, χωρίς τίποτα, και να έχεις ακόμα shot για τελικό όλες οι στρατηγικές και τα tribal council απλά δεν έχουν σημασία. Όταν τα 3-4 πρώτα boots που δεν έχουν καμιά εκ των έσω γνώση του παιχνιδιού post-merge έχουν ψήφο στο τέλος, η ίδια η τελική ψήφος απλά δεν έχει σημασία.
Τη σεζόν 38 ειλικρινά δεν ψήνομαι να τη τελειώσω ποτέ, ειδικά πλέον που έχω ξεχάσει και τι γινόταν μέχρι εκεί που έχω δει.
Τη σεζόν 39 σίγουρα θα τη δω κάποια στιγμή μιας και απ ότι ξέρω δεν έχει extinction αρά είναι "κανονική" σεζόν survivor. Δεν έχω και ιδέα τι γίνεται πέρα από το ότι έχει Sandra-Rob συμβουλάτορες και apparently έπαιξε κάποιου είδους παρενόχληση μεταξύ παικτών.
Τη 40 τώρα ψήνομαι να είναι η τελευταία σεζόν που θα δω ever και μάλλον θα τη δω μαζεμένη αφού τελειώσει. Δεν διατηρώ ιδιαίτερες ελπίδες ότι θα νικήσει όντως κάποιος που θα είναι μέσα στο παιχνίδι 39 μέρες, δεν έχει και τρελή σημασία κιόλας πλέον.
Κρίμα πολύ κρίμα πάντως. Τόσα χρόνια περιμέναμε να δούμε Boston Rob και Parvati και Kim και Tyson και όλους αυτούς σε μια ultimate σεζόν και θα τους δούμε με αυτό τον τρόπο. Φαντάσου τις Black Widow να χάνουν από τον Ozzy που άραζε σε μια παραλία, τη Sandra να χάνει από κάποιο pre-merge boot το HeroesvVillains και όποια άλλη iconic στιγμή του παιχνιδιού δεν θα συνέβαινε πότε με αυτό το concept. Απλά αυτό δεν είναι το show που έβλεπα τόσα χρόνια.
Σε ένα βαθμό ψιλο-θέλω να το πάρει η Μισέλ αφού έχει ψηφιστεί εκτός την πρώτη μέρα, με πολλά κοντινά στην μούρη του Probst.
Eίδα το Survivor.S40E00.Survivor.at.40.Greatest.Moments.an d.Players! Μέχρι και τη Ciera βάλανε που ψήφισε τη μάνα της... ό,τι να'ναι.
@joel_barris τη Δευτέρα ξεκίνησε το All-Stars των Αυστραλών. Γουστάρω μέχρι στιγμής! Αν δεν έχετε δει τις προηγούμενες σεζόν (3 ως 6) θα μπερδευτείτε πολύ με τους παίχτες, ποιοι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, ποιοι ήταν αντίπαλοι κλπ.
38 & 39 κι εγώ ξενέρωσα. Λες κι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν κάτι που με τόσο κόπο έχτισαν τόσα χρόνια κρατώντας το Edge στη 40ή σεζόν. Εντάξει το καταλαβαίνω... δε θέλουν να χάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα νωρίς και να μείνουμε στο merge με τα περισσεύματα. Αλλά αν το σκεφτούν διαφορετικά, στην 8η σεζόν αποχώρησαν pre-merge ο Ρίτσαρντ, ο Ήθαν, ο Ρούντι, η Τίνα, ο Κόλμπι, η Τζέρι. Ο Ρομπ ήταν στα περισσεύματα και τώρα δεν τον χορταίνουν.
αναμεικτα συναισθηματα στην πρεμιερα..στο ξεκινημα που βλεπεις ολο το καστ λες εδω ειμαστε θα γινει σφαγη και μετα το tribal council που συνειδητοποιεις οτι πολυ φασαρια για το τιποτα αφου θα πανε στο extinction
- Η 1η μονομαχία χάλια. Όπου πάει το κύμα.
- Γέλασα πολύ με τον Άνταμ που είπε ότι θέλει να είναι ο νέος Μάλκολμ. Όχι ρε φίλε... δεν έχεις μάθει πως αν συμμαχήσεις με γυναίκες άνω των 50, καίγεσαι;
- Επίσης γέλασα με τον Μπεν που τα μαρτύρησε όλα στον Ρομπ χαρτί και καλαμάρι. Φανταστείτε πόσο εύκολο ήταν για τον Ρομπ να κερδίσει τις Τενερέληδες στο RI.
- Πάρβατι και Ρομπ είναι τρελό πώς κατάφεραν να τη σκαπουλάρουν τόσο εύκολα. Θεϊκή η συζήτηση τους πριν το tribal.
- Μ'αρέσει ο Ήθαν. Ακόμα ψάχνεται να συνηθίσει το νέο στυλ παιχνιδιού αλλά φαίνεται πως όλοι τον εμπιστεύονται και θέλουν να δουλέψουν μαζί του. Απ'τους "παλιούς" ο Γιουλ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα.
- Σύμφωνα με τον Τζεφ (σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕΤ Canada) είχανε καλέσει τον Ρομπ πριν τη σεζόν 39 και τον ρώτησαν αν ψηνόταν και η Άμπερ. Τώρα με τη Σάντρα δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Λέει αλήθεια ότι ο Ρομπ δεν της είπε τίποτα; 36 μέρες περάσανε μαζί, είναι δυνατόν; Δε μου κολλάει για ποιο λόγο να ρισκάρει ο Ρομπ τη σχέση του με τη Σάντρα και γενικώς ολόκληρο το παιχνίδι. Θεωρίες συνομωσίας έχω πολλές στο μυαλό μου. Ίσως έχουν κάνει καμιά μυστική συμφωνία να παριστάνουν τους αντιπάλους ώστε να προστατέψουν ο ένας τον άλλον από αντίπαλες συμμαχίες; Ίσως η Άμπερ ήταν στο κόλπο να αποχωρήσει νωρίς και να γυρίσει τα παιδιά της (σίγουρα πήρε κάποια fix αμοιβή για να συμμετέχει), ώστε ο Ρομπ να μην είναι τόσο μεγάλος στόχος (σε καλό βγήκε στους Τάισον, Τζέρβις, Μόνικα που έχασαν νωρίς τους αγαπημένους τους στον BvW). Ίσως η Σάντρα και ο Ρομπ παίζουν και την παραγωγή κι έχουν κάνει κάνα ιδιωτικό συμφωνητικό να μοιράσουν τα χρήματα υπό κάποιες προϋποθέσεις; Ίσως είμαι τρελή... αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δε θα μάθουμε ποτέ.
- Το edge άρχισε ήδη να με εκνευρίζει. Ευτυχώς που κέρδισαν οι μπλε στη 2η μονομαχία και δε πήρε ο Τζέρεμι το idol γιατί πραγματικά θα έσκιζα τα ρούχα μου! Θα είχαμε δηλαδή 2 παίχτες που έγιναν δέκτες ενός blindside (Νάταλι-Τζέρεμι)... η μία να επιβραβεύεται με δεύτερη ευκαιρία και ο άλλος να αποκτάει το token της συν ένα idol; Πάμε καλά ρε; Επίσης άδικο ότι η Νάταλι που αποχώρησε πρώτη βρήκε 1 token δίχως αντίπαλο, και η Άμπερ δεν έχει κανένα. Δηλαδή ο χειρότερος παίχτης επιβραβεύεται με μεγαλύτερες πιθανότητες επιστροφής; Η δε ανάβαση στο βουνό... πόσο εκνευριστική. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα στους τηλεθεατές "Κοιτάξτε πόσο κουράζονται οι παίχτες εκεί στο edge of extinction για να κερδίσουν το εισητήριο της επιστροφής". Ρε ουστ.
- Σύμφωνα με τον Τζεφ (σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕΤ Canada) είχανε καλέσει τον Ρομπ πριν τη σεζόν 39 και τον ρώτησαν αν ψηνόταν και η Άμπερ. Τώρα με τη Σάντρα δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Λέει αλήθεια ότι ο Ρομπ δεν της είπε τίποτα; 36 μέρες περάσανε μαζί, είναι δυνατόν; Δε μου κολλάει για ποιο λόγο να ρισκάρει ο Ρομπ τη σχέση του με τη Σάντρα και γενικώς ολόκληρο το παιχνίδι. Θεωρίες συνομωσίας έχω πολλές στο μυαλό μου. Ίσως έχουν κάνει καμιά μυστική συμφωνία να παριστάνουν τους αντιπάλους ώστε να προστατέψουν ο ένας τον άλλον από αντίπαλες συμμαχίες; Ίσως η Άμπερ ήταν στο κόλπο να αποχωρήσει νωρίς και να γυρίσει τα παιδιά της (σίγουρα πήρε κάποια fix αμοιβή για να συμμετέχει), ώστε ο Ρομπ να μην είναι τόσο μεγάλος στόχος (σε καλό βγήκε στους Τάισον, Τζέρβις, Μόνικα που έχασαν νωρίς τους αγαπημένους τους στον BvW). Ίσως η Σάντρα και ο Ρομπ παίζουν και την παραγωγή κι έχουν κάνει κάνα ιδιωτικό συμφωνητικό να μοιράσουν τα χρήματα υπό κάποιες προϋποθέσεις; Ίσως είμαι τρελή... αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δε θα μάθουμε ποτέ.
Το ομολόγησε και ο ίδιος
Spoiler
TVLINE | How about pre-game alliances and friendships? Are close friends on the chopping block?
Absolutely everyone is on the chopping block! I’ve never made a deal before I got to the island. Ever. Obviously, my wife and I have an alliance, but other than that, I don’t play the pre-season game or pre-existing alliances. I was on Season 39 and had 10 days before I left for 40. I was on 39 with Sandra and we never once discussed it. I didn’t discuss it with Tyson, Jeremy, Kimβ¦ I just have too much respect for the game. I also know that the best laid plans are often laid to waste when you get there and find out the tribes are divided a certain way. I just didn’t want that extra baggage, so I always approach the game as a blank slate.
Επίσης η Άμπερ και να φύγει από το ΕοΕ δεν πρόκειται να επιστρέψει στα παιδιά της γιατί γύρισαν όλοι μαζί από το νησί μετά το τέλος του παιχνιδιού προς αποφυγή των σπόιλερς.
Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα το επεισόδιο και δεν βλέπω να τους χαλάει το ΕοΕ, είναι όλοι όπως τους περίμενα.
Οι Αντάμ και Κιμ δεν είχαν καμία θέση σ’ αυτό το καστ. Θα τους άλλαζα με κάποιους εκ των Vecepia, Jenna, Mike, βFabioβ.