- Danny, απαράδεκτη. Μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και να φτάσει merge εύκολα, αλλά έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της. Θέλει πολύ κόπο, να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Προσωπικά, ούτε με ενδιέφερε, τη season της, την είχα βρει βαρετή και good ridance, που λεν' και στο χωριό μου! Ξέρουμε, γιατί έδωσε το fire token της στην Denise;;
- Blue team γενικότερα: όπως ήταν αναμενόμενο, το alliance Rob-Parvati τα έχει βρει σκούρα, με τον Ethan, να υπάρχει σε κάθε κουβέντα που γινόταν για την ψήφο (μακάρι να τα πάει καλά!). Η προηγούμενη ψήφος, ήταν τόσο λάθος για τους Rob-Parv, τώρα όλοι οι new schoolers, θα τους την πέσουν, κι ελπίζω να μην είναι θύμα η Parvati, από όλο αυτό. Μεγάλο φάουλ και της Parvati, που αντί να έχει την Danni από κοντά, την άφησε και την ένιωσε ότι την έκανε πέρα και έκανε τόσο εμφανές ότι είναι too close με Rob-Ethan (χαρακτηριστική η σκηνή που είναι στην παραλία οι 3 τους και η Danny τους κοιτάει από μακρυά, νιώθοντας περιθωριοποιήμενη και την έκανε να πάει να τα ξεράσει όλα περί old schoolers στον Ben κιόλας!
- Jeremy-Michele: Δεν είδαμε πολλά από αυτούς, αλλά νομίζω ότι είναι σε καλό σημείο να μαζέψουν τους Adam-Denise και να πάνε όλοι τους μαζί σε majority alliance. Ο Jeremy, φαίνεται ότι θα τα πάει πολύ καλά, σε όλο το tc δεν πήρε τα μάτια του απ' όλους μετά τη νίλα που έφαγε, και με τη Natalie να του δίνει advantages (βασικά, ακόμα ένα μπορεί να έχει), θα τους πάρει το κεφάλι που τόλμησαν να ψηφίσουν την Νο 1 ally του. Ο τύπος είναι triple threat!
- Adam-Denise: Και οι 2 τους, έχουν κάνει από λάθος σε αυτό το επεισόδιο, αλλά και πάλι θέλω να επαινέσω τον Adam! Αντί να είναι το φοβισμένο αγοράκι ή ο star strucked fan (Ben, κοιτάω εσένα
), σχεδόν "οδηγεί" και πάλι την 2η ψήφο. Good job, you are living the dream! Η Denise βρίσκει το idol, κάνει σύμμαχο τον Ben (όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος βέβαια..), δίνει το μισό idol στον Νο 1 σύμμαχο της και καταφέρνει να το κρύψει πετυχημένα στο συμβούλιο! Αν εξαιρέσουμε, το ατυχές της σχόλιο για το ότι ήθελε να δώσει το μισό idol στην Parv (στη συγκεκριμένη ούτε το 1/4 δεν θα έδινα αν δεν ήταν ally μου), πολύ καλό επεισόδιο για τη Denise. Για τον Adam, θα πω μόνο ότι μπορεί να έχει στοχοποιηθεί που πήγε κόντρα στον αρχιμαφιόζο τόσο ανοιχτά στο συμβούλιο. Δεν ξέρω αν το έκανε για να κερδίσει χρόνο ή για να κοιτούν εκείνο αντί της Denise, αλλά αν είναι έξυπνος θα ξέρει να το γυρίσει, σε φάση, καλά είδατε τι έκανε ο Rob, seriously, who does that? Έχει μεγάλη επιρροή στην tribe, όλοι κάνουν αυτό που μας λέει, κάτω η τυραννία του Rob
- Ben: Δεν καταλαβαίνω τι κάνει. Μάλλον, τα χει λίγο χαμένα, αλλά και πάλι ρε φίλε, ΜΑΖΕΨΟΥ! Πίστευα ότι θα δώσει κατευθείαν την Denise, αλλά ευτυχώς το βούλωσε! Πρέπει να συγκεντρωθεί, και να αρχίσει να έχει από κοντά τους Denise-Adam, μιας και έχει κάνει ήδη την αρχή με το idol search, και αφού κράτησε το στοματάκι του κλειστό.
- Red tribe, ο Tony τα βρίσκει με τη Sarah (πέσαμε από τα σύννεφα
), η Kim δίνει το μισό idol στη Sophie (που για μενα καλά έκανε, σε ποιον να το έδινε στον Tyson; Θα την πουλούσε κατευθείαν για να σώσει το τομάρι του, άσε που λογικά θα πήγαιναν σε split vote, οπότε ούτε κι εκείνον συνέφερε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και ήθελε να δημιουργήσει κάτι καλό in the lond run, γι' αυτό και πήγε στη Sophie που είναι στο majority alliance.
@Stinkfist διαφωνώ κάθετα. Ο Tony δεν είναι τύπος που θα έπρεπε να εμπιστεύεσαι. Είναι τρελό wild card, που κάνει πράγματα που μπορεί να μην συμφέρουν, ούτε καν τον ίδιο. Ενεργεί impulsive, και αν του έβγαινε εκείνη την ώρα να το διαλαλήσει με ντουντούκα στα λάμα, θα ανέβαινε με τη σκάλα του στον πρώτο φοίνικα και θα το ούρλιαζε σε όλα τα Fiji
Για κάποιο λόγο, πιστεύω ότι η Sophie θα το ξανασκεφτεί, και γενικότερα, δεν πιστεύω ότι η επόμενη ψήφος θα είναι Kim ή Tyson. Μου φαίνεται ότι θα κινηθούν στο άλλο τρίο. Θα δείξει!