- Η 1η μονομαχία χάλια. Όπου πάει το κύμα.
- Γέλασα πολύ με τον Άνταμ που είπε ότι θέλει να είναι ο νέος Μάλκολμ. Όχι ρε φίλε... δεν έχεις μάθει πως αν συμμαχήσεις με γυναίκες άνω των 50, καίγεσαι;
- Επίσης γέλασα με τον Μπεν που τα μαρτύρησε όλα στον Ρομπ χαρτί και καλαμάρι. Φανταστείτε πόσο εύκολο ήταν για τον Ρομπ να κερδίσει τις Τενερέληδες στο RI.
- Πάρβατι και Ρομπ είναι τρελό πώς κατάφεραν να τη σκαπουλάρουν τόσο εύκολα. Θεϊκή η συζήτηση τους πριν το tribal.
- Μ'αρέσει ο Ήθαν. Ακόμα ψάχνεται να συνηθίσει το νέο στυλ παιχνιδιού αλλά φαίνεται πως όλοι τον εμπιστεύονται και θέλουν να δουλέψουν μαζί του. Απ'τους "παλιούς" ο Γιουλ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα.
- Σύμφωνα με τον Τζεφ (σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕΤ Canada) είχανε καλέσει τον Ρομπ πριν τη σεζόν 39 και τον ρώτησαν αν ψηνόταν και η Άμπερ. Τώρα με τη Σάντρα δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Λέει αλήθεια ότι ο Ρομπ δεν της είπε τίποτα; 36 μέρες περάσανε μαζί, είναι δυνατόν; Δε μου κολλάει για ποιο λόγο να ρισκάρει ο Ρομπ τη σχέση του με τη Σάντρα και γενικώς ολόκληρο το παιχνίδι. Θεωρίες συνομωσίας έχω πολλές στο μυαλό μου. Ίσως έχουν κάνει καμιά μυστική συμφωνία να παριστάνουν τους αντιπάλους ώστε να προστατέψουν ο ένας τον άλλον από αντίπαλες συμμαχίες; Ίσως η Άμπερ ήταν στο κόλπο να αποχωρήσει νωρίς και να γυρίσει τα παιδιά της (σίγουρα πήρε κάποια fix αμοιβή για να συμμετέχει), ώστε ο Ρομπ να μην είναι τόσο μεγάλος στόχος (σε καλό βγήκε στους Τάισον, Τζέρβις, Μόνικα που έχασαν νωρίς τους αγαπημένους τους στον BvW). Ίσως η Σάντρα και ο Ρομπ παίζουν και την παραγωγή κι έχουν κάνει κάνα ιδιωτικό συμφωνητικό να μοιράσουν τα χρήματα υπό κάποιες προϋποθέσεις; Ίσως είμαι τρελή... αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δε θα μάθουμε ποτέ.
- Το edge άρχισε ήδη να με εκνευρίζει.
Ευτυχώς που κέρδισαν οι μπλε στη 2η μονομαχία και δε πήρε ο Τζέρεμι το idol γιατί πραγματικά θα έσκιζα τα ρούχα μου! Θα είχαμε δηλαδή 2 παίχτες που έγιναν δέκτες ενός blindside (Νάταλι-Τζέρεμι)... η μία να επιβραβεύεται με δεύτερη ευκαιρία και ο άλλος να αποκτάει το token της συν ένα idol; Πάμε καλά ρε; Επίσης άδικο ότι η Νάταλι που αποχώρησε πρώτη βρήκε 1 token δίχως αντίπαλο, και η Άμπερ δεν έχει κανένα. Δηλαδή ο χειρότερος παίχτης επιβραβεύεται με μεγαλύτερες πιθανότητες επιστροφής; Η δε ανάβαση στο βουνό... πόσο εκνευριστική. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα στους τηλεθεατές "Κοιτάξτε πόσο κουράζονται οι παίχτες εκεί στο edge of extinction για να κερδίσουν το εισητήριο της επιστροφής". Ρε ουστ.