Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 678
Αποτελέσματα 71 έως 78 από 78

Θέμα: Επεισόδιο 2x20

Newbie Το Avatar του/της Z3RatuL
    Likes / Thanks
    Spoiler

Newbie
    Likes / Thanks
    "Το sex εκτος γάμου φέρνει το θάνατο!" - Alv. Hanso
    Έκανε η Shannon τις ...τρέλλες της και το πλήρωσε.

Spoiler

...και μην κάνετε πως δεν ξέρετε τι έκαναν οι Μπουν και Λοκ όταν
    και καλά πηγαινάν για ...κυνήγι.

TV Guru! Το Avatar του/της sheik
    Likes / Thanks
    Χαχαχααχαχαχααχαχαχαχα!!!!
    Κορυφαιος jeune!!!

TV Guru! Το Avatar του/της MCAK
    Likes / Thanks

Για την Αννα-Λουσία δε με νοιάζει,αλλα την Λίμπυ την συμπαθώ κ
    Spoiler
    Reshop, Heda.

Newbie Το Avatar του/της Keity
    Likes / Thanks
    Re το εκανε η Ανα-Λουσια με τον Σογιερ???Πεθαινω απευθειας...πιστευω τουλαχιστον να τα εχουν η Κειτ με τον Τζακ!Δυστυχως εχω δει μεχρι το 12ο επεισοδιο 2η σεζον!

Προσοχή στα spoiler
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την AgiOsAll; 11 Μαΐου 2006 στις 14:19

TV Master Το Avatar του/της doc_79
    Likes / Thanks
    λιγο καθυστερημενη απαντηση,αλλα jeune εδωσες ρεσταααααααα.............

Banned Το Avatar του/της Gonzo
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την MCAK

Για την Αννα-Λουσία δε με νοιάζει,αλλα την Λίμπυ την συμπαθώ κ
    Spoiler
    ΝΑΙ όντως από το 22 με τα αλλεπάλληλα πίσω μπρος κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί
    Spoiler

Άσχετο - σχετικό εντάξει μας δίνουν στο φλου πως ο Henry την σκαπούλαρε αλλά πού πήγε ακριβώς ;;;

Ακόμα 1 απορία που έχω από το 22 στην αρχή δείχνει πως είχαν σκοπό να δώσουν οι others την Alex ( ακόμα και κανένα κόλπο να είχαν σκεφτεί κάτι τέτοιο όμως θα ήταν παντελώς άστοχο αφού η Alex τους είναι τελείως άσχετη άρα ποιός ο λόγος να ενδιαφερθούν οι υπόλοιποι για 1 άγνωστη που έχει επιζήσει από το αεροπορικό ατύχημα ;;; ) .

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Ωωωωωωωωω! Ωωωωωωω, λέμε! Έμεινα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό με την τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Πόσο να τον τρομοκράτησαν τον Μάικλ σχετικά με την τύχη του Γουόλτ, για να τον πείσουν να γυρίσει στην καταπακτή ως φυτευτός τους κατάσκοπος, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να σκοτώσει την Άννα Λουσία (και ίσως κι άλλους); Τι μπορεί να κάνει ένας γονιός για το παιδί του...

Μας άφησε χρόνους και η Λίμπι; Δικό της φλασμπάκ δε θα έχουμε, δηλαδή; Και πώς θα εξηγηθεί πώς, διόλου τυχαία, βρέθηκε στο Νησί μαζί με τον Χέρλι;

Το Νησί δεν εγκρίνει τις σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου, αν και, περιέργως πώς, μέχρι στιγμής μόνο οι γυναίκες την πληρώνουν... Γενικά, η έννοια της ηθικής είναι εξαιρετικά διαστρεβλωμένη εκεί πέρα: για τον Χένρι, "κακοί" είναι όσοι υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους από αγνώστους που τους άρπαζαν μες στη νύχτα. Η φράση του στην Άννα Λουσία "[σκότωσες] good people who were leaving you alone" είναι εντελώς παράλογη, γιατί το μόνο που δεν έκαναν αυτοί οι "good people" ήταν να αφήσουν τους επιζώντες ήσυχους. Αντίθετα, θεωρεί τον Λοκ έναν "από τους καλούς". Γιατί; Τι ακριβώς έχει κάνει ο Λοκ που να του αξίζει αυτός ο τίτλος; Είναι επειδή προασπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στο Νησί γενικά, κρατώντας μυστικές σημαντικές πληροφορίες από τους υπόλοιπους; Είναι επειδή δεν αμφισβητεί την ανάγκη να πατηθεί το κουμπί; Τι το σημαντικό έχει ο Λοκ για τους Άλλους;

Εξακολουθώ, επίσης, να αναρωτιέμαι γιατί ο Χένρι δεν το έσκασε όταν έγινε το λοκντάουν.

Δε μου άρεσε το γεγονός ότι ο Τζακ παραδέχτηκε ότι κακώς ήθελε να εμποδίσει τον Λοκ και τον Σαϊντ να σαπίσουν στο ξύλο τον Χένρι όταν τον πρωτοέπιασαν. Μπορεί τελικά να αποδείχτηκε ότι όντως ήταν "εχθρός", αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή όλα ήταν ακόμα υπό διερεύνηση, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν εντελώς αθώος. Ο Σαϊντ είναι αγαπημένος μου, το έχω πει πολλές φορές, αλλά η αντίδρασή του ήταν συναισθηματική και ζωώδης. Σ' εκείνη τη φάση, ο Τζακ αντιπροσώπευε τον πολιτισμό, την ανθρωπιά, τη λογική και τη μη βία. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη γι' αυτό.

Όμως, το Νησί (και οι συνθήκες της απομόνωσης, προφανώς) διαβρώνουν ακόμα και τους ηθικούς. Αν έκανα μια λίστα με όλους τους χαρακτήρες της σειράς και έσβηνα όποιον γινόταν (ή αποδεικνυόταν πως ήταν ήδη) δολοφόνος, έχω την αίσθηση ότι, στο φινάλε, ο μόνος που θα έμενε θα ήταν το μωρό Άαρον.

Παίρνω το παγωτό από την κατάψυξη και φεύγω φυσέκι για το επόμενο.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

9. Thanks johny f thanked for this post
    Likes ATHENA1971 liked this post
Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 678

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία