Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ (απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά 10 επεισοδίων, η οποία θα διανεμηθεί από το Netflix.
Είναι μία δημιουργία των Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate.
Πρωταγωνιστουν οι Adina Porter, Charles Esten, Cullen Moss, Madison Bailey,
Madelyn Cline, Jonathan Daviss, Caroline Arapoglou.
Μια δεμένη παρέα εφήβων ανακαλύπτει ένα καλά θαμμένο μυστικό,
προκαλώντας μια σειρά παράνομων περιστατικών που τους οδηγούν σε μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 12 Ιουλίου 2021 στις 23:55
Επεισόδια 1 έως 5 πολύ καλά ! ωραία σειρά ωραία τα παιδιά που παίζουν βέβαια για 16 χρόνων δεν πείθουν με την καμία αφού όλοι μοιάζουν με 22-24. Είμαι περίεργος με τον θησαυρό αν υπάρχει αν θα τον βρουν ελπίζω να ολοκληρωθεί το στορι στην μια σεζόν
Επεισόδια 6-10 , από την μέση και μετά λοιπόν κάπως για μένα χάλασε η σειρά , οι αποφάσεις των παιδιών άρχισαν να είναι χαζές και παράλογες , άρχισαν όλα να γίνονται υπερβολικά και κάπου χάθηκε η λογική σε ότι βλέπαμε, δεν κατάφερε να ξεφύγει από χαζές ευκολίες και τα κλισέ το στορι . Αν υπάρξει δεύτερη σεζόν θα την δω αν και πιστεύω ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί στην μια σεζόν
Πάει και αυτή η σειρά, καλή ήταν, περνούσε εύκολα σχετικά η ώρα βλέποντας την, μέχρι εκεί όμως, δεν είχε να προσφέρει το κάτι διαφορετικό και σπουδαίο, αλλά από την άλλη να μου πεις τι περίμενες! Κλισέ το στόρι αρκετά, το έχουμε δει και αλλού, ενώ ξεκίνησε με προοπτικές, στη πορεία κάπου το έχασε!
Η κεντρική παρέα των παιδιών που έψαχναν για τον θησαυρό ήταν συμπαθητική, ο πρωταγωνιστής, ο Τζον Μπι, δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου, αρκετά κρύος και κατά την άποψη μου με ελάχιστες υποκριτικές ικανότητες, οι υπόλοιποι ήταν σαφώς καλύτεροι και κάπως έτσι γλίτωναν λιγάκι την όλη φάση!
Η σειρά θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και με λιγότερα επεισόδια ή έστω η διάρκεια τους να μην ήταν κοντά στη μία ώρα, το πιο σωστό θα ήταν να μην είναι καν σειρά αλλά μία ωραιότατη δίωρη ταινία, γιατί υπήρχαν μέσα πολλές άκυρες και αχρείαστες σκηνές και διάλογοι που θα μπορούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη, απλά να πεταχτούν!
Για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, βέβαια η σειρά μία εβδομάδα έχει κυκλοφορήσει, οπότε δύσκολο να ανακοινωθεί από τώρα κάτι τέτοιο, από το τέλος όμως κατάλαβα ότι μπορεί να έχουμε και συνέχεια, θα την δω αλλά με μεγάλη επιφύλαξη!
Πρόταση μου, μία συμπαθητική σειρά για να "σκοτώσετε" κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι, αλλά καλύτερα δείτε την το καλοκαίρι και όχι τώρα, ταιριάζει νομίζω περισσότερο, αυτά!