-
4 Φεβρουαρίου 2020, 03:51
Moderator
Bridgerton - Official Discussion Thread
Bridgerton
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά εποχής η οποία θα διανεμηθεί από το Netflix.
Είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Julia Quinn και την τηλεοπτική μεταφορά έχουν αναλάβει οι Shonda Rhimes, Chris Van Dusen.
Πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains,
Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Ben Miller, Martins Imhangbe,
Luke Newton, Rege-Jean Page, Golda Rosheuvel, Ruby Stokes, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker.
Επίσης έχει ανακοινωθεί ότι η Julie Andrews θα αφηγείται κάποια κομμάτια.
Διαδραματίζεται στη σέξι, λουσάτη και ανταγωνιστική υψηλή κοινωνία της λονδρέζικης αντιβασιλείας.
Σελίδες:
IMDB | WIKI
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:30
-
15 Οκτωβρίου 2020, 19:28
Αρθρογράφος
Στις 25 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα.
ΠΗΓΗ
-
2 Νοεμβρίου 2020, 19:37
Αρθρογράφος
-
14 Δεκεμβρίου 2020, 21:34
Αρχισυντάκτης
-
30 Δεκεμβρίου 2020, 22:55
Moderator
Η πρώτη σειρά της Shonda για το Netflix, μετά την υπογραφή της συνεργασίας μεταξύ τους.
Το έκλεισα στο δεκάλεπτο.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
31 Δεκεμβρίου 2020, 02:02
Moderator
Ημουν ετοιμη να μην δω το δευτερο επεισοδιο. Συνεχισα λογω του πρωταγωνιστη.
Χαλια σειρα αλλα μια χαρα για πασατεμπος οταν δεν εχεις τιποτε αλλο.
-
1 Ιανουαρίου 2021, 16:35
TV Guru!
Το σταμάτησα στα 30 λεπτά. To Netflix έχει πάθει color blind από την πολιτική ορθότητα και κάνει τη μια βλακεία μετά την άλλη. Εντάξει ξέρουμε ότι έχετε χοντρό πρόβλημα ρατσισμού στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι δυνατόν να πρέπει να φάει όλος ο κόσμος τις βλακείες σας επειδή εσείς έχετε πρόβλημα. Η σειρά για όσους αγαπούν τις ιστορικές σειρές απλά δεν βλέπετε.
-
3 Ιανουαρίου 2021, 02:15
Αρχισυντάκτης
Shonda Rhimes doing her shit..το Νετφλιξ ειναι απλα πλατφορμα..!! φταιει μονο που δινει τα συμβολαια για να δινουν τετοιες σειρες.!!
-
5 Ιανουαρίου 2021, 00:21
Αρθρογράφος
-
5 Ιανουαρίου 2021, 16:20
TV Guru!
Καταρχήν δεν είναι ιστορική σειρά , είναι σειρά εποχής και έχει διαφορά δεν βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα ! Εμένα η σειρά μου άρεσε αρκετά την βρήκα βασικά εξαιρετική για το είδος της ! εάν εξαιρέσεις το πρώτο επεισόδιο που το πρώτο του μισό όντως ήταν για να το σταματήσεις όπως διάβασα ότι έκαναν αρκετοί από πάνω μετά ήταν υπέροχο ! Δυνατό love story ωραία κουστούμια σκηνικά . Ωραίο καστ με μια πρωταγωνίστρια πολύ καλή όπως επίσης και τον πρωταγωνιστή που μαζί έδεσαν παρά ππλυ ωραία, το μυστήριο με το ποια είναι η εκδότρια συγγραφέας.. Ήταν έκπληξη για μένα λοιπόν η σειρά πραγματικά που συστήνω σε όσους το έκοψαν στο πρώτο επεισόδιο να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία ! Μου έχει μείνει το τελευταίο επεισόδιο μόνο να δω ! Σίγουρα θέλω 2 σεζόν !
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes