-
5 Φεβρουαρίου 2020, 01:28
Moderator
Ginny & Georgia - Official Discussion Thread
Ginny & Georgia
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά η οποία θα διανεμηθεί από το Netflix.
Είναι μία δημιουργία των Sarah Lampert, Debra J. Fisher, Anya Adams,
Jeff Tahler, Jenny Daly, Holly Hines, Daniel March.
Πρωταγωνιστούν οι Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson,
Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack.
Ύστερα από χρόνια αστάθειας, η έφηβη Ginny κι η μητέρα της, η Georgia, θέλουν να κατασταλάξουν.
Όμως, το μυστικό παρελθόν της Τζόρτζια θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 12 Ιουλίου 2021 στις 22:44
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Αρθρογράφος
-
TV Guru!
Εξαιρετικό ! Μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά , η Τζόρτζια απλά υπέροχη σε όλη την σειρά. Τα παιδιά όλα πολύ καλα στους ρόλους τους ο πιτσιρικά φοβερός. Κρίμα που είχε μόνο 10 επεισόδια και αν ανανεωθεί που το εύχομαι θα πρέπει να περιμένουμε κάνα χρόνο και βάλε για την συνέχεια. Ωραία ιστορία ωραία φλασμπακ που ακόμα έχουν να μας δείξουν πολλά για το παρελθόν της πρωταθλήτριας.Το τέλος μας αφήνει με πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν συμφωνώ με την
-
19 Απριλίου 2021, 20:09
Αρθρογράφος
Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
29 Ιανουαρίου 2022, 00:01
Αρχισυντάκτης
-
1 Δεκεμβρίου 2022, 21:26
Αρθρογράφος
-
13 Ιανουαρίου 2023, 19:36
TV Guru!
Ωραία κ η δεύτερη σεζόν , βέβαια έκανε 2 χρόνια να βγει και προσπαθούσα να θυμηθώ κάποια κομμάτια. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να τελείωνε η σειρά με το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν με τον γιατί πάλι θα περιμένουμε δύο χρόνια αν ανανεωθεί φυσικά. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν συνέχεια πάντως η σειρά αν δεν είχε την τελευταία στιγμή θα είχαμε ένα ωραίο ζήσανε αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα!
-
-
7 Φεβρουαρίου 2023, 22:50
Αρθρογράφος
-
-
25 Φεβρουαρίου 2023, 11:24
TV Guru!
Ολοκλήρωσα σήμερα την δεύτερη σεζόν της σειράς, ωραία ήταν, αν και ξεκίνησε λιγάκι αργά, τα τελευταία τρία επεισόδια ήταν πολύ καλά και προχώρησαν πολλά θέματα πού είχε ανοίξει η σειρά.
Το μόνο αρνητικό πού έχω να πω για την σειρά, όπως και στην πρώτη σεζόν, είναι για εμένα η αχρείαστα μεγάλη διάρκεια των επεισοδίων, θεωρώ πως μπορούν να τα μικρύνουν κόβοντας αρκετές σκηνές και διαλόγους.
Οι χαρακτήρες είναι πολύ ωραίοι, όπως και οι ηθοποίοι πού έχει το καστ της σειράς, λογικά θα έχουμε και τρίτη σεζόν, με αυτό πού έγινε στο τέλος, μακάρι να μην περιμένουμε πάλι τόσο καιρό...