Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Αποτελέσματα 11 έως 15 από 15

Θέμα: Ginny & Georgia - Official Discussion Thread

TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Έχει πάρει σβαρνα τις ανανεώσεις το νετφλιξ σε σειρές που προφανώς έχουν μικρό μπάτζετ παραγωγής μπας κ γλυκάνει λίγο τους συνδρομητές του μετά απο τόσα κοψίματα πιο δαπανηρών σειρών προφανώς. Ευχάριστα νέα για την σειρά αν κ πιστεύω ότι είναι πολύ δύο ακόμα σεζόν για την συγκεκριμένη ιστορία αλλά οκ ας ελπίσουμε να της δώσουν ένα καλό τέλος
    spiros#27

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Ξεκίνησα τη σειρά ως κάτι χαλαρό, τελικά εξελίχθηκε σε ψιλο-κόλλημα.

Ευθύς εξαρχής ας γίνει ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ πρόκειται για σειρά τύπου Gilmore Girls, παρότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο κι εδώ είναι μια νεαρή, καπάτσα μητέρα και η πανέξυπνη έφηβη κόρη της. Σε τούτο εδώ το GG τα σαπουνοπερικά στοιχεία είναι σαφώς εντονότερα, όπως και η εξερεύνηση θεμάτων ταυτότητας, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού και ψυχικής υγείας, όχι χωρίς, ενίοτε, μπόλικη υπερβολή και δράμα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά δε θα με ενοχλούσαν ιδιαίτερα, αν δεν είχα σοβαρές, σοβαρότατες ενστάσεις με τον χαρακτήρα της Τζόρτζια. Για μένα είναι εμφανές ότι η Τζόρτζια είναι ουσιαστικά μια αντι-ηρωίδα, κάτι σαν τον Γουόλτερ Γουάιτ του Breaking Bad. Είναι ένας άνθρωπος που έχει, αντικειμενικά,
    Spoiler

Για την επόμενη σεζόν ευελπιστώ σε *μηδενικά* μουσικά διαλείμματα (μέχρι τώρα ήταν όλα χάλια ή/και παντελώς άχρηστα, ατάκτως εριμμένα στο σενάριο) και επίσης μηδενικές σκηνές εφηβικού σεξ. Ετεροντρέπομαι, απλά.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την spiross27 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν συνέχεια πάντως η σειρά αν δεν είχε την τελευταία στιγμή θα είχαμε ένα ωραίο ζήσανε αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα!
    Δεν της αξίζει της Τζόρτζια ευτυχισμένο τέλος. Όχι ακόμα, τουλάχιστον. Όχι πριν καταλάβει τι έχει κάνει και πόσους ανθρώπους έχει καταστρέψει και πριν μετανιώσει και πληρώσει για τις πράξεις της. Είναι βασικό θέμα δικαιοσύνης.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

3. Thanks spiross27 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Δεν χρειάζεται σε όλες τις σειρές οι ωραίες γυναίκες πρωταγωνίστριες να έχουν κακό τιμωρητικό τέλος (the 100) !
    Άσχετα τι θέλει ο καθένας να δει για φινάλε σειράς!
    Μπορεί να τελειώσει μια σειρά και αυτόν που θεωρούμε κακό στο σήριαλ να μην τιμωρηθεί και να δούμε κάτι διαφορετικό!
    Εγώ θα ήθελα να τελειώσει έτσι κ για έναν ακόμα λόγο και αυτός είναι να μην δούμε πολύ σαπούνι στο ξεχυλωμα της ιστορίας της σειράς.
    spiros#27

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την spiross27 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν χρειάζεται σε όλες τις σειρές οι ωραίες γυναίκες πρωταγωνίστριες να έχουν κακό τιμωρητικό τέλος (the 100) !
    Σίγουρα δε χρειάζεται (βλέπε Castle -- άλλο αν το τέλος εκεί ήταν τραγικό από σεναριακής άποψης). Όταν, όμως, η όμορφη πρωταγωνίστρια είναι villain... ε, ναι, κάποια τιμωρία χρειάζεται. Είναι θέμα ηθικής τάξης (και λογικής!). Αρκετή ασχήμια και αδικία βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή, δε χρειάζεται να κερδίζει η παρανομία και η ψυχασθένεια και στη μυθοπλασία, ιδίως όταν την πλασάρουν ως κάτι θετικό. (Από την τελευταία πρόταση εξαιρείται το Joker, αλλά για εντελώς άλλους λόγους. Επίσης, το Joker είναι τέχνη!)
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

6. Thanks spiross27 thanked for this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία