-
11 Φεβρουαρίου 2020, 02:08
Moderator
Shadow and Bone - Official Discussion Thread
Shadow and Bone
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Σειρά φαντασίας η οποία θα διανεμηθεί από το Netflix.
Είναι βασισμένη στις σειρές βιβλίων The Grisha Trilogy και Six of Crows Duology της Leigh Bardugo.
Την τηλεοπτική μεταφορά έχουν αναλάβει οι Eric Heisserer, Shawn Levy, Pouya Shahbazian, Leigh Bardugo, Dan Levine, Dan Cohen, Josh Barry.
Πρωταγωνιστούν οι Jessie Mei Li, Ben Barnes, Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman, Kit Young.
Μοχθηρές δυνάμεις πολεμούν μια νεαρή πολεμίστρια όταν αποκαλύπτει μια μαγική δύναμη που ίσως ενώσει τον κόσμο της.
Σελίδες:
IMDB | WIKI
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 16 Μαρτίου 2023 στις 13:04
-
17 Δεκεμβρίου 2020, 21:06
Αρχισυντάκτης
Απρίλη του 2021 η πρεμιέρα
-
28 Ιανουαρίου 2021, 02:56
Αρχισυντάκτης
23 Απριλίου του 2021 η πρεμιέρα
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Αρχισυντάκτης
-
30 Μαρτίου 2021, 20:50
Αρχισυντάκτης
-
13 Απριλίου 2021, 22:51
Αρχισυντάκτης
-
26 Απριλίου 2021, 00:24
Moderator
Ας πει γνώμη και κάποιος άλλος τη γνώμη του, γιατί εγώ μπορεί να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με το Netflix. Ούτε αυτό μου άρεσε...
-
30 Απριλίου 2021, 13:45
TV Master
Εγώ το τελείωσα χθες! Δεν ήταν κάτι καταπληκτικό, αλλά βλεπόταν άνετα!
Ωραίοι χαρακτήρες, αλλά και η ιστορία με τον τρόπο που ξεδιπλώθηκε. Ίσως θα ήθελε λίγα περισσότερα επεισόδια, γιατί μου φάνηκε ότι προς το τέλος έγιναν όλα πιο βιαστικά. Αλλά οκ!
Θα ήθελα κάποια στιγμή να διαβάσω και τα βιβλία πάντως.
-
TV Guru!
Όταν, πριν ακόμη βγουν σειρές στον αέρα, κυκλοφορούν άρθρα του τύπου <<Σαν το Lost>> ή <<Το νέο Game Of Thrones>> τότε η σειρά έχει καεί πριν ακόμη ξεκινήσει!
Δηλαδή, επειδή είναι φαντασίας και επειδή είναι βασιμένη σε βιβλία, πρέπει να συγκριθεί?
Απάντηση: όχι βέβαια.
Στο δια ταύτα.
Ενδιαφέρον στόρυ που χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία δεν μπόρεσε να ξεδιπλωθεί όπως ακριβώς θα έπρεπε, αλλά από την άλλη, η πίεση του χρόνου, το μπάτζετ κλπ κλπ.
Οι ηθοποιοί δεν μου έκανε ουδείς κλικ, δεν ταυτίστηκα με κανένα, τίμια όμως προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τους ρόλους τους. Τα δε εφέ, οκ θα μπορούσαν να είναι που πολύ περισσότερο ουάου, αλλά...
Παρόλα αυτά αξίζει κανείς να την δει τη σειρά και φυσικά υπάρχει και συνέχεια, αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να μπούμε να δούμε χάρτες, που βρίσκεται η κάθε περιοχή κλπ κλπ, όπως βέβαια κάναμε και με το GOT,αλλά εκεί ο φίλος μας ο Blacky είχε γράψει πολύ νωρίτερα ένα σεντόνι εξηγώντας τα πάντα
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
TV Guru!
Τίμια σειρά που την παρακολούθησα ευχάριστα. Το πρόβλημα μου είναι ότι περισσότερο συμπάθησα το κακό της υπόθεσης κ τις ιστορίες με τους δευτερεύοντες χαρακτήρες παρά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι......ειδικά ο Μαλ δεν το είχε με τίποτα. Ελπίζω σε όποιες διορθώσεις στη δεύτερη σαιζόν.