Ο Angus Macfadyen πήρε το ρόλο του Jor-El.
ΠΗΓΗ
superheronews.gr
1x02 Promo
superheronews.gr
1.01
Κοίτα να δεις που πήραμε τον καλύτερο πιλότο του Arrowverse και ίσως και του καναλιού γενικότερα.
Μου έκανε τεράστια εντύπωση πόσο καλοστημένο ήταν το εναρκτήριο επεισόδιο. Μεγάλωσα με Smallville και ο Superman είναι από τους αγαπημένους μου σουπερήρωες (ακόμα περιμένω το Man of Steel 2), είχα όμως πολλές επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη σειρά. Όταν μας συστήθηκε ο Tyler Hoechlin ως Superman στο Supergril δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η Lois για μένα ήταν ένα miscast. Με αυτή την πρεμιέρα ο Tyler κερδίζει πόντους, η Lois όμως παραμένει αστερίσκος.
Πολύ σωστή ατμόσφαιρα και αρκετά σκοτεινό και ενήλικο ύφος για σειρά του CW. Θα έλεγα έως και κινηματογρσφικό το vibe. Ελπίζω η συνέχεια να μας δικαιώσει.
Spoiler
Παρατηρώ ότι έχει πάρει πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:44
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πιλότος...δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ αλλά τα έκανε ολα εξαιρετικα.!!Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:42 Αιτία: Spoiler tags
^ Έβαλα spoiler tags επειδή μάλλον μπερδεύτηκες. Δεν είναι episode review το thread.
Ήμουν σίγουρος ότι θα είναι πάρα πολύ καλό !
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02
spiros#27
Ήμουν σίγουρος ότι θα είναι πάρα πολύ καλό ! Ο ηθοποιός που κάνει τον Σούπερμαν είναι πολύ καλός από την αρχή μου άρεσε στη σειρά σουπεργκιρλ όταν τον πρωτοείδαμε και ήθελα να τον δω σε δικιά του σειρά! Και από ότι διαβάζω παντού σε ελληνικά και ξένα σάιτ άρεσε πολύ το πρώτο επεισόδιο και λένε ότι τα πήγε και παρα πολύ καλά σε τηλεθέαση! Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι η σειρά γιατί το CW από ένα σημείο και μετά κάτι κάνει και τις χαλάει τις σειρές . Και επιτέλους βλέπουμε και κάτι που δεν έχουμε δει σε σειρά - ταινία του σούπερμαν δλδ να είναι παντρεμένος με την Λόις και να έχουν και παιδιά ! Στις παλιές ταινίες δεν φτάσαμε ποτέ στον γάμο , στην σειρά Λόις και κλαρκ οι νέες περιπέτειες του σούπερμαν κόπηκε όταν απέκτησαν ένα μωρό,στο smallville φτάσαμε στον γάμο τους και τελείωσε εκεί , στην ταινία σούπερμαν η επιστροφή που ας πούμε συνέχισε το στορι των παλιών ταινιών πάλι δεν ήταν καν ζευγάρι ο Κλαρκ με την Λόις και φτάνουμε στο man of steel που το ξανά πιάνουμε πααααλι από την αρχή και τελικά δεύτερη ταινία δεν θα δούμε οπότε με την νέα σειρά επιτέλους θα πιάσουμε ας πούμε την συνέχεια της ιστορίας το τι έγινε και πως ήταν παντρεμένοι οι ήρωες μας και αυτό εμένα με ενθουσιάζει περισσότερο από όλα
spiros#27
|