-
6 Δεκεμβρίου 2020, 00:26
Αρχισυντάκτης
Η Gabriela Flores έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
8 Δεκεμβρίου 2020, 21:18
Αρχισυντάκτης
Ο Matt Barr έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
14 Δεκεμβρίου 2020, 21:33
Αρχισυντάκτης
-
8 Ιανουαρίου 2021, 00:41
Αρχισυντάκτης
Η Rebekah Graf έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
22 Ιανουαρίου 2021, 21:22
Moderator
Δεν εντυπωσιάστηκα. Αλλά θα το συνεχίσω λόγω καστ.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
24 Ιανουαρίου 2021, 01:12
Moderator
1.01
Πάνω κάτω ότι περίμενα είδα και μόνο θετικό δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Λογικά θα πάνε προς procedural ύφος και δεν με ψήνει ιδιαίτερα. Θα δω πόσο θα αντέξω.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2021, 07:51
TV Guru!
Είδα και εγώ τη πρεμιέρα του Γουόκερ, ούτε και εγώ εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα, συμπαθητική ήταν, αλλά σίγουρα θα το συνεχίσω λίγο ακόμη και όσο τραβήξει, μπορεί η συνέχεια να είναι διαφορετική.
Για δύο βασικούς λόγους το ξεκίνησα, ο πρώτος είναι φυσικά ο Τζάρεντ Πανταλέκι, αγαπημένος ηθοποιός από το SN και ο δεύτερος μου αρέσει το ύφος τέτοιων σειρών, μικρή πόλη, σερίφης και όλη αυτή η γουέστερν/country ατμόσφαιρα, κάτι βέβαια που έχουμε φάει στη μάπα πολλές φορές, αλλά είναι μία συνταγή που δεν αποτυγχάνει μέχρι τώρα!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2021, 13:22
TV Guru!
Μια από τα ίδια κι από εμένα. Πολύ κλισέ και γεμάτο στερεότυπα. Δύσκολα θα συνεχίσω εκτός και αν ανέβει σεναριακά. Το ποιο ανησυχητικό για μένα είναι ότι στον πιλότο δεν παρουσίασαν τίποτα πρωτότυπο. Όταν γίνεται αυτό στο επεισόδιο που οφείλεις να εντυπωσιάσεις με κάθε τρόπο τότε τι να περιμένεις στην συνέχεια; Προφανώς έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον δημοφιλή πρωταγωνιστή αλλά αυτό α κρατήσει το κοινό για 3 - 4 επεισόδια το πολύ.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 4 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2021, 21:43
TV Guru!
Το είδα το πρώτο ,λόγω του αγαπημένου Padalecki κατά πρώτον λόγο ,και του Pileggi.
Υπήρχαν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί ,που πέτυχα σε σειρές τα τελευταία χρόνια και είχα πολύ καλή διάθεση για τη σειρά.
Ξενέρωσα όμως με τα κλισέ και τις ευκολίες , αν δεν έπαιζαν γνωστοί ηθοποιοί , θα την παρατούσα από το πρώτο.
-
30 Ιανουαρίου 2021, 22:31
Αρθρογράφος