-
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
Moderator
03.08-09
Δυστυχώς, νομίζω ότι η σειρά έχει πάρει άλλο δρόμο. Πιο ποδοσφαιρική φέτος, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, νομίζω ότι είναι χειρότερη.
-
TV Maniac
Το καλύτερο κλείσιμο σε μια σειρά που ανακάλυψα φέτος και αγάπησα πολύ. Μακάρι να είχε 1-2 κύκλους ακόμη αλλά την ιστορία της την είπε όπως έπρεπε.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Ιουνίου 2023, 10:14
TV Guru!
Πολύ ωραίο το κλείσιμο της σειράς, μπράβο σε όλους τους συντελεστές, γενικά η σειρά, μού άρεσε αρκετά, είχε κάποιες βαρετές στιγμές, αλλά αν "πάρουμε" την ευρύτερη εικόνα, ήταν μία χαρά!
Αγαπώ το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί, όποτε για εμένα μία τέτοια σειρά ήταν μία πολύ καλή επιλογή.
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα περισσότερο ποδόσφαιρο, αλλά η σειρά είχε ως κεντρικό θέμα την σχέση τού προπονητή με τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας, πολύ ωραίοι χαρακτήρες με ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες, όσες μας έδειξαν και ανέπτυξαν.
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ συγκινητικό, την σειρά την προτείνω σίγουρα, ειδικά αν αγάπατε το ποδόσφαιρο!
Μού άρεσε επίσης και αυτό το πολύ ωραίο τραγούδι για την σειρά, από αυτόν τον όμορφο καλλιτέχνη, πού ακούει στο όνομα Εντ Σίραν!
-
3 Ιουνίου 2023, 01:51
Αρθρογράφος
-
5 Ιουνίου 2023, 22:10
TV Guru!
Ωραία το κλείσιμο της σειράς.
Θα δανειστώ ένα τίτλο για τη σειρά ,που είδα σε ένα άρθρο , "Ted Lasso : Η σειρά που μας έκανε καλύτερους ανθρώπους".
-
-
6 Ιουνίου 2023, 21:43
Αρθρογράφος
-
12 Ιουνίου 2023, 03:54
Moderator
03x06
Ηταν σαν μία μικρή ταινία. ΠΟλυ ωραίο και νομίζω κομβικό σημείο για πολλούς χαρακτήρες.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
-
12 Ιουνίου 2023, 15:37
Moderator
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Hrisa76
03x06
Ηταν σαν μία μικρή ταινία. ΠΟλυ ωραίο και νομίζω κομβικό σημείο για πολλούς χαρακτήρες.
Νομίζω ότι ήταν από τα ωραιότερα επεισόδια.