Κατάφερα και είδα και το τελευταίο επεισόδιο.
Καταρχήν, α ρε
Spoiler
Six Feet Under που απο τότε που έκανες αυτό το φινάλε, το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.
Στα τωρινά. Το τέλος το βρήκα μέτριο.
Πολύ εύκολα συγχωρέσεις, πολύ εύκολα ή μάλλον γρήγορα όλα. Πολύ εύκολα μισήσαμε τον Νειτ, πολυ ευκολα και γρήγορα τον ξαναγαπήσαμε και τον συγχωρήσαμε κι εμείς και οι χαρακτήρες. ΕΝτωμεταξύ, δεν το ήξερα, ότι ο ηθοποιός είναι μισός Κύπριος από την μεριά της μάνας του.
Παρόλο που οι σεζόν άρα και τα επεισόδια ήταν λίγα, είδαμε πολύ μεγάλη αλλαγή σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες.
Εκτός απο τον ίδιο τον Τεντ.
Όπως ήταν στην αρχή έτσι ήταν και στο τέλος.
Ενώ πέρυσι με τις κρίσεις πανικού μου τον έκανε πιο συμπαθή αλλά πάλι το γύρισε και μου τον έκανε εντελώς μονόπλευρο, καρικατούρα, ρε παιδί μου. Καμία εξέλιξη.
Θα μου πεις, ναι αλλά επηρέασε τόσο κόσμο. Ναι, αλλά ο ίδιος εμεινε σχεδόν στάσιμος.
Δεν άλλαξε η γνώμη μου για τον ΣΟυντεικις, τον θεωρώ μετριότατο ως ηθοποιό. Ως δημιουργό όμως, καλό.
Η Κειλι εξελίχθηκε και αυτή αλλά συνεχίζει και δεν μου είναι συμπαθής. Ίσως να φταίει και η ηθοποιός γι αυτό.
Ο κοουτς τρελό γέλιο όπως πάντα.
Ο Λέσλι είχε και αυτός μικρή εξέλιξη αλλά δεν με χάλασε ιδιαίτερα γιατι δεν έγιναν και τίποτα κοσμοιστορικές αλλαγες στην ζωή του.
Μεγάλη εξέλιξη ο Ταρτ. Πολύ συμπαθής στο τέλος αλλά επειδή θέλανε να βγάλουν λίγα επεισόδια ήταν πολύ πασαλείμματα τα διαφορα προβλήματα που είχε.
ΨΟΦΗΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με τον Ζαβα. Ξεκάθαρα εμπνευσμένος από τον Ζλάταν.
Ο πιλότος, τι παίδαρος!!!
Οι παίχτες όλοι γλυκύτατοι, ο καθένας με την πετριά του.
Και πάμε στους δύο αγαπημένους μου χαρακτήρες.
Στον λατρεμένο μου Ρόι (γκρρρρρρ) Κεντ που εξελίχθηκε πολύ ωραία, κυρίως λόγω της Κειλι. (Δεν καταλαβα αν καταλήξανε μαζί, ελπίζω ναι) ΛΑτρεύω τον ηθοποιό και θα συνεχίσω να τον ακολουθώ σε ότι κάνω.
Και τέλος η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, η ΘΕΑΡΑ Ρεμπέκα που βρήκε αυτό που ήθελε και άξιζε. Πολύ τον αγάπησα και αυτόν τον χαρακτήρα. Και κυρίως την ηθοποιό που είναι ο τύπος της γυναίκας που θα μπορούσε να με κάνει λεσβία.
Θα ήθελα να είχαμε και άλλη σεζόν. Να πιάσει τα προβλήματα λίγο πιο σοβαρά, λίγο πιο βαθιά ανάλυση. Αλλά ακόμα περισσότερο θα ήθελα συνέχεια χωρίς τον Τεντ. Ναι, η σειρά είναι Τεντ Λάσσο αλλά μπορεί να σταθεί και χωρίς αυτόν. Οπότε θα ήταν ωραίο να συνέχισε ως σπιν οφ, με όλους τους άλλους. Αν και η αλήθεια είναι πως θα ήταν καλύτερα για όλους να εξαργυρώσουν αυτή την επιτυχία με νέους ρόλους.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Ειχα αφησει τα 2 τελευταία επεισόδια και κατάφερα και τα είδα, αφού το ξεκίνησαν τα αγόρια μου και ξαναείδα το μεγαλύτερο μέρος της σειράς.
Καταρχάς, το λάτρεψαν.
Δεύτερον, δεν ξέρω τί με πιάνει μερικές φορές, και γκρινιάζω και ξινίζω με κάποια πράγματα. Τώρα που ξαναείδα τον τελευταίο κύκλο, νομίζω ότι ήταν πολύ καλός.... Τέλος πάντων.
Θεωρώ ότι το τελευταίο επεισόδιο ήταν ένα ήρεμο επεισόδιο
Spoiler
αποχαιρετισμού. Όλη η συγκίνηση, όλες οι αποκαλύψεις, όλη η σκληρή δουλειά που απέδωσε, όλα τα "δύσκολα" πέρασαν και απλά, απολαμβάνουν όλοι τους κόπους των 3 προηγούμενων ετών.
Νομίζω ότι ο Νέιτ δεν συγχωρέθηκε έυκολα και αυτό φαίνεται και από τη θέση που βρίσκεται. Μετανόησε και τού εδωσαν δεύτερη ευκαιρία. Γενικά, τον βαριόμουν όμως.
Πλάνταξα πάλι στο επεισόδιο με την Ρεμπέκα, που μπήκε στο συμβούλιο και τους κοίταζε κι έβλεπε τα μικρά παιδιά που ήταν κάποτε. Συγκινούμαι πάντα με την αγάπη που έχουν οι άντρες γι αυτό το άθλημα και επίσης, όταν βλέπω ταλαντούχους ανθρώπους, σε ό,τι κάνουν και αυτό συμπεριλαμβάνει και το ποδόσφαιρο.
Συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα για τον Σουντέικις, νομίζω ότι είναι αρκετά άχρωμος. Θα τον έβαζα μαζί με τον Jason Bateman και τον Jeremy Renner. Δεν μού προκαλούν απολύτως κανένα συναίσθημα.