Απόλυτα λογικό. Το The Walking Dead θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για την νέα σεζόν πιθανότατα τον Μάιο, κάτι που δε θα γίνει . Η νέα σεζόν του Fear the Walking Dead σταμάτησε τα γυρίσματα και δεν έχει ολοκληρωθεί. Άρα θα υπάρξει κενό το Φθινόπωρο, οπότε λογικά για εκεί προορίζεται.
Κοιτα να δεις που ο πιλοτος αυτου του spin-ff ειναι πολυ πιο ιντριγκαδορικος
Spoiler
για τον μετα-αποκαλυπτικο κοσμο του franchise απ'οτι 10 σεζον των Ζομπιων.Κοιτα να δεις.
Αμα ειχε και καλυτερο καστ και ελειπε το πολυ σε πρωτο πλανο teen αλα CW στοιχειο θα ηταν ακομα καλυτερο,ποσο μαλλον με τις πληροφοριες που δινει για μια μυστικη κυβερνηση με δοκιμες για τη θεραπεια,ακρα μυστικοτητα στο που ειναι και πως εχει ο,τι εχει,ελικοπτερα κτλ.
Σου πεταει κι ενα φιναλε παρε να 'χεις και σκεφτεσαι "Λες να βγει καλο αυτο"?
Υ.Γ.
Spoiler
Το Fear the walking dead το εχω παρατησει απ'τα μεσα της 2ης σεζον αλλα με το φιναλε του 16ου του TWD που βγηκε σημερα και τον πιλοτο αυτου του spin-off σκεφτομαι μηπως θα ενωσουν τα κομματια του παζλ με καποιο τροπο μεχρι του χρονου που ειναι το φιναλε του TWD.
Εχω χάσει λίγο την μπάλα με το timeline του franchise, ειδικά με τις άλλες δύο σειρές, αλλά αυτό λένε τοποθετείται 10 χρόνια μετά το outbreak.
Spoiler
Οκ λίγο σε ιντριγκάρει αυτή η οργάνωση και το φινάλε του πιλότου, αλλά δεν μπορεί κανένας ηθοποιός και χαρακτήρας να σηκώσει στις πλάτες του τη σειρά.
Έλα να ακούω στοιχήματα ποιος από τους τέσσερις χαζούς θα πεθάνει πρώτος.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως θα προβάλουν ταυτόχρονα αυτό με το Fear the Walking Dead. Πάντως ξέρουμε εξαρχής ότι θα έχει δύο σεζόν και τέλος.
Εγώ το βρήκα αρκετά συμπαθητικό και θα το συνεχίσω διστακτικά, αλλά θα το συνεχίσω! Εντάξει, δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο όπως η αρχική σειρά, καμία σχέση, οι χαρακτήρες θέλουν ακόμη δουλίτσα, αν και ξεχώρισα κάποιους!
Η μέχρι τώρα πλοκή δεν τραβά και πολύ τον θεατή αλλά ας της δώσουμε χρόνο να αναπτυχθεί, εξάλλου είναι μία νέα σειρά! Από ότι καταλάβαμε διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά την εισβολή των ζόμπι στο κόσμο των ανθρώπων, τα flashbacks είχαν ενδιαφέρον και η σύνδεση που μας έκαναν με την έγκυο μητέρα του παιδιού, προς το τέλος!
Γενικότερα, οι spin-off σειρές που στηρίζονται στον κόσμο του Walking Dead, δεν έχουν και τόσο επιτυχία, για παράδειγμα το Fear, εγώ προσωπικά είδα 2 επεισόδια και το άφησα, το βρήκα αρκετά κακό!
Αν ήταν άλλα τα δεδομένα και είχαμε πολλές νέες (& παλιές) σειρές από όλα τα Αμερικανικά κανάλια, μάλλον δεν θα την προχωρούσα, αλλά τώρα λόγω της πανδημίας δεν έχουμε και πολλές επιλογές στο τραπέζι, οπότε θεωρώ πως η σειρά αυτή για να "σκοτώνεις" μία ώρα μέσα στην εβδομάδα σου είναι καλή!
Έλα να ακούω στοιχήματα ποιος από τους τέσσερις χαζούς θα πεθάνει πρώτος.
Κύριε κύριε, διά της ατόπου απαγωγής έχουμε και λέμε...
Spoiler
Κάποια από τις 2 αδελφές αποκλείεται διότι είναι οι πρωταγωνίστριες. Ο ψηλός ολίγον μαλακούλης και αυτός βγαίνει στην άκρη διότι κ΄σατι τέτοιους τους κρατάνε για λίγο. Μη κοιτάς, ο Γιουτζίν εξελίχτηκε σε αστέρι πρώτου μεγέθους, οπότε βάζω τα λεφτά μου στον γιο με το κουστουμάκι, αφού προηγηθεί αποκάλυψη για την εγκυο μητέρα του κλπ κλπ