-
16 Νοεμβρίου 2021, 01:54
TV Guru!
-
30 Νοεμβρίου 2021, 04:00
TV Guru!
2.10
Μετριο το φιναλε για διαφορους λογους.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 30 Νοεμβρίου 2021 στις 04:09
-
1 Δεκεμβρίου 2021, 17:22
TV Guru!
Στην αρχή μπορεί να το κράζαμε αλλά η δεύτερη σεζόν στάθηκε αξιοπρεπέστατα και μετά από το <<ήμουνα νιος και γέρασα>> το σύμπαν του TWD ασχολήθηκε με τον ιό και την θεραπεία του!
Brotha κάπως έτσι θα ήταν το φινάλε απ΄την στιγμή που αυτή ήταν η τελευταία σεζόν.
Εάν ήταν στο δικό μου χέρι, και θα επαναλάβω την ιδέα μου, θα έβαζα την σκοπιδιάρισα να πετάξει μά τάκα του στυλ <<έχουμε και τον Ρικ στο Πόρτλαντ>> και έτσι, έστω και με μια τριλογία (αφού θέλουν να βγάλουν χρήμα) θα έκλεινα την ιστορία του TWD!
Ας τελειώσει όπως θέλει η μαμά, ας τελιώσει όπως θέλει επίσης το FTWD η σεζόν του οποίου με απογοητεύει τα μάλα, τουλάχιστον θα βούλωνα στόματα όσων κράζουν (μαζί κι εγώ)
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
8 Δεκεμβρίου 2021, 20:46
Moderator
Είδα ότι έγινε ένα μικρό buzz με την post credit scene του φινάλε και είπα να τη δω.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
27 Ιανουαρίου 2023, 17:35
Αρχισυντάκτης
ειδα τα πρωτα δύο επεισοδια...ακομη δεν εχω ενθουσιαστει..περισσοτερο με τρομαζει το γεγονος οτι αυτη ειναι αισιως η 20η σεζον που βλεπω με ζομπια...damn.!!
-
13 Φεβρουαρίου 2023, 00:29
Αρχισυντάκτης
το τελειωσα...ναι μεν η υποθεση θεραπειας και οι εξελιξεις των ζομπι ειχαν ενδιαφερον αλλα οι χαρακτηρες δεν με κερδισαν καθολου...το τελος αφηνει ενδιαφερον για τα σικουελς που δεν ξερω αν θα τα δω...αλλα οκ..εχω μπει στο χορο εδω και καιρο...