Πολύ ωραίο το φινάλε της σεζόν, θεωρώ πως η αναμονή των 6 μηνών είχε τελικά κάτι να μας δώσει! Είδαμε πολλά ζόμπια, Ψιθυριστές και πολλές ωραίες στιγμές μάχης και αγωνίας καθώς η ομάδα προσπαθούσε να περάσει μέσα από αυτήν την τεράστια ορδή, αποστάσεις παιδιά, αποστάσεις!
Μου άρεσε πάρα πολύ η επιστροφή της Μάγκι, αν και την είδαμε ελάχιστα, ελπίζω όμως να είναι βασική από εδώ και στο εξής, όποτε έχουμε επόμενη σεζόν δηλαδή! Απορία έχω ποιος ήταν αυτός/αυτή μαζί της, που φορούσε συνεχώς μία μάσκα, μπορεί να λυθεί και αυτό το ερώτημα στην επόμενη σεζόν!
Μου άρεσε επίσης πολύ
Spoiler
και η σκηνή που η Κάρολ και η άλλη κοπέλα οδήγησαν τα ζόμπια στο γκρεμό και αυτά έπεφταν ένα προς ένα σε αυτόν, ήταν πολύ ωραία γυρισμένη!
Στο τέλος
Spoiler
τι ήταν αυτοί που εμφανίστηκαν μπροστά στον Γιουτζίν και τους άλλους, μου θύμισαν κάτι από Star Wars!
Η αναμονη δεν αξιζε προφανως. Το ειχαν προμοταρει ως ενα επικο επεισοδιο και πολεμο. Τιποτα απο τα δυο δεν ηταν, απλα ενα μετριο επεισοδιο.
Η μονη σκηνη που αξιζε ηταν στο φιναλε, οπου ελπιζω με το γεγονος οτι η σειρα πλεον εχει ημερομηνια ληξης, τοτε να δουμε κατι πιο ενδιαφερον.
Δεν καταννοω τη λογικη να γινει extend η σεζον με εξι επεισοδια. Λογικα καποιο θεμα με τα contracts θα ειναι, αλλιως θα μπορουσαν να πλασαρουν νεα σεζον απο το 2021.
ποια ειναι η ξινη? εχω ξεχασει απο την μεγαλη αποχη.!! καλο ηταν το φιναλε..εβγαλε καποιες ωραιες σκηνες.!!! για να δουμε το κροσοβερ με Πολεμο των Αστρων τι παιζει..