Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7

Θέμα: The Flash 6x19 - Success is Assured

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    7 Χρήστες
    7,1
    για να ψηφήσετε
    6x19
    Success is Assured

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    12/05/2020 - 19:00
    GMT -5
    13/05/2020 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Πολύ καλά έκλεισε η σεζόν, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια, επειδή έγιναν όλα τόσο βιαστικά λόγω των συνθηκών, αλλά είχαν υπολογίσει τα κανάλια και άλλα τους ήρθαν! Η Άιρις βρίσκεται ακόμη εγκλωβισμένη στον κατοπτρικό κόσμο, η Εύα γύρισε ξανά πίσω στη ζωή της και ο Κάρβερ είναι πλέον νεκρός! Μου άρεσε η επιστροφή του Τζο, όπως και η εμφάνιση της Σου, να δούμε τι θα γίνει με τον φόνο τώρα που κατηγορείται! Η Κέιτλιν μας αποχαιρέτησε, είπε όμως ότι θα επιστρέψει, μακάρι να την δούμε ξανά!

Ένα γενικό σχόλιο για τη σεζόν που έφυγε, καλή ήταν, όχι όμως από τις καλύτερες της σειράς, κάποιον κεντρικό κακό δεν είχαμε έτσι ώστε να κρατά το ενδιαφέρον με τα κόλπα του και όλα αυτά τα συναφή! Η σειρά εδώ και καιρό έχει ανανεωθεί και για έβδομη χρονιά, άποψη μου, ας το κάνει όπως το Arrow, δηλαδή μία μικρότερη σεζόν με 10-12 επεισόδια και να κλείσει εκεί, θεωρώ πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει πλέον, όλα αυτά τα χρόνια είδαμε δεκάδες καλούς-κακούς, τώρα όλο τα "ζυμώνουν" από την αρχή και δώστου να'χει, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ενδιαφέρον! Αυτά, από εμένα, μακάρι να δούμε τη νέα σεζόν από Οκτώβρη, αν και το βλέπω χλωμό!

Βαθμολογία: 8/10.

3. Likes constadine liked this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την GeorgeCR7 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Πολύ καλά έκλεισε η σεζόν, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια, επειδή έγιναν όλα τόσο βιαστικά λόγω των συνθηκών, αλλά είχαν υπολογίσει τα κανάλια και άλλα τους ήρθαν! Η Άιρις βρίσκεται ακόμη εγκλωβισμένη στον κατοπτρικό κόσμο, η Εύα γύρισε ξανά πίσω στη ζωή της και ο Κάρβερ είναι πλέον νεκρός! Μου άρεσε η επιστροφή του Τζο, όπως και η εμφάνιση της Σου, να δούμε τι θα γίνει με τον φόνο τώρα που κατηγορείται! Η Κέιτλιν μας αποχαιρέτησε, είπε όμως ότι θα επιστρέψει, μακάρι να την δούμε ξανά!

Ένα γενικό σχόλιο για τη σεζόν που έφυγε, καλή ήταν, όχι όμως από τις καλύτερες της σειράς, κάποιον κεντρικό κακό δεν είχαμε έτσι ώστε να κρατά το ενδιαφέρον με τα κόλπα του και όλα αυτά τα συναφή! Η σειρά εδώ και καιρό έχει ανανεωθεί και για έβδομη χρονιά, άποψη μου, ας το κάνει όπως το Arrow, δηλαδή μία μικρότερη σεζόν με 10-12 επεισόδια και να κλείσει εκεί, θεωρώ πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει πλέον, όλα αυτά τα χρόνια είδαμε δεκάδες καλούς-κακούς, τώρα όλο τα "ζυμώνουν" από την αρχή και δώστου να'χει, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ενδιαφέρον! Αυτά, από εμένα, μακάρι να δούμε τη νέα σεζόν από Οκτώβρη, αν και το βλέπω χλωμό!

Βαθμολογία: 8/10.
    Μαλλον την ανακοινωση του καναλιου δεν την ειδες. Ολες τον ιανουαριο. Ποτε να προλαβουν

5. Thanks GeorgeCR7 thanked for this post
    Likes patrickdrd liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Ολοκληρώθηκε πρόωρα μια αρκετά μέτρια σεζόν. Καλό σχετικά το επεισόδιο , αλλά θα συμφωνήσω και εγώ ότι αν δεν έχει κάτι άλλο να δώσει καλό είναι να ολοκληρωθεί , αν θέλουν να την συνεχίσουν μα σκεφτούν πολύ καλύτερο στορι για την νέα σεζόν. Δεν μου αρέσουν οι νέοι χαρακτήρες και περισσότερο από όλους με ενοχλεί η Αλέγκρα πολύ κακή ηθοποιός όλο έχει ένα μαγκικο θυμωμένο στιλ χωρίς λόγο . Ούτε ο Ιντιάνα Τζοόυνς Γουέλς μου άρεσε. Η Κειτλην λείπει από την σειρά καιρό καιρό Για μένα άσχετα αν τώρα έφυγε και επίσημα λόγο εγκυμοσύνης
    spiros#27

7. Likes patrickdrd liked this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την spiros stamatelatos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ολοκληρώθηκε πρόωρα μια αρκετά μέτρια σεζόν. Καλό σχετικά το επεισόδιο , αλλά θα συμφωνήσω και εγώ ότι αν δεν έχει κάτι άλλο να δώσει καλό είναι να ολοκληρωθεί , αν θέλουν να την συνεχίσουν μα σκεφτούν πολύ καλύτερο στορι για την νέα σεζόν. Δεν μου αρέσουν οι νέοι χαρακτήρες και περισσότερο από όλους με ενοχλεί η Αλέγκρα πολύ κακή ηθοποιός όλο έχει ένα μαγκικο θυμωμένο στιλ χωρίς λόγο . Ούτε ο Ιντιάνα Τζοόυνς Γουέλς μου άρεσε. Η Κειτλην λείπει από την σειρά καιρό καιρό Για μένα άσχετα αν τώρα έφυγε και επίσημα λόγο εγκυμοσύνης
    Οφειλω να πω οτι συμφωνα με αυτα που βγαλανε για την νεα σαιζον επισημα πως θα κινηθει
    Spoiler

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Πολύ καλό το επεισόδιο. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη που η Έιβα παγίδεψε την Σου για το φόνο του Κάρβερ. Τα πάνδεινα έχει τραβήξει η Άϊρις στο κατοπτρικό σύμπαν.

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    αρκετα καλο το πρόωρο κλείσιμο της σεζον...γενικα θα συμφωνησω οτι ειδαμε καλυτερες σεζον αλλά δεν μπορω ν πω οτι με χαλασε.!!! υπαρχουν ακομη πολλες ιστοριες που μπορουν να πουν με τους χαρακτηρες.!!! αλλά ίσως αν τολμουσαν να μας εδινα team up σειρες να ηταν πιο ενδιαφερουσα η συνεχεια.!! οπως και να έχει..εκτος του Arrow ανανεωθηκαν ολες οι σειρες και εμεις περιμενουμε να δουμε τι αλλο θα φερουν.!!!

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us