Δεν ήταν και τόσο κακό το επεισόδιο τελικά! Τώρα είδα ότι το επόμενο επεισόδιο είναι για 9 Σεπτεμβρίου δλδ έλεος πάλι κενό? 3 επεισόδια έδειξαν απο το προηγούμενο κενό που έκαναν την ψυχή μας έβγαλαν τελειώστε το επιτέλους
Μεταβατικό θα το έλεγα το επεισόδιο, μιας κι έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για να μαζευτούν όλοι στον ίδιο πλανήτη και να ξεκινήσει οσονούπω το μεγάλο μακελειό. Με το που θα μάθει ο Ποιμένας πού είναι η Φλόγα, προφανώς θα συμμαχήσει με Κλαρκ και σία εναντίον του Σεϊχέντα και δύσκολα τους βλέπω να χάνουν, μιας και τεχνολογικά είναι αιώνες μπροστά.
Αυτό που βίωσε ο Μπέλαμι στο βουνό φαίνεται να ήταν αληθινό. Όμως, εμείς ήδη ξέρουμε ότι ο Ποιμένας Μπιλ δεν είναι τίποτα άλλο από ένας μεγαλομανής δικτατορίσκος, που καμία σχέση δεν έχει με Υπερβάσεις και πλάσματα του Φωτός. Θέλω να πω, ίσως βίωσε κι αυτός κάποιο παρόμοιο όραμα, αλλά μάλλον διάβασε λάθος τα σημάδια, εξού κι αυτό το κόλλημα με τον "τελευταίο πόλεμο". Κάτι άλλο σημαίνουν αυτά τα πλάσματα του Φωτός κι ελπίζω στο τέλος να μάθουμε τι.
Βασικά, Τζον Μέρφι και Εμόρι να σωθούν και για τους υπόλοιπους ψιλοσκορδοκαϊλα.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
aακομη ενα καλο επεισοδιο..αφου δεν ασχοληθηκαμε και τοσο με την ιστορια εδω στο Σανκτουμ και ειδαμε τι γινεται με τους υπολοιπους..τελικα καλυτερα να ελειπε γενικα ο Μπελαμι..ηρθε πισω και τα εκανε σκατα...