9X01, "The Magician's Apprentice" και 9Χ02, "Τhe Witch's Familiar". Άσος και στα δύο και πολύ τους ήταν (στο δεύτερο ήθελα να βάλω κάτω από 0). Οι υπόλοιποι έδωσαν 10άρια. Μυθολογικά. Προφανώς και πρέπει να τα δεις. (Αλλά νομίζω ότι τα έχεις ήδη δει, πέτυχα κάτι σχόλιά σου στο 9Χ02.)
9Χ05, "The Girl Who Died". Αυτό μου άρεσε, αν και οι περισσότεροι το βρήκαν μετριοκακό. Εισαγάγει έναν χαρακτήρα που θα παίξει κάποιο ρόλο στη συνέχεια. Το δεύτερο μέρος, 9Χ06, "The Woman Who Lived", δεν ήταν το ίδιο καλό.
9Χ07, "The Zygon Invasion" και 9Χ08, "The Zygon Inversion". Το πρώτο ήταν άθλιο (κι άλλος άσος), το δεύτερο οριακά καλύτερο, με έναν ωραίο μονόλογο του Ντόκτορ και ίσως κάποια στοιχεία για την τύχη της Κλάρα.
9Χ10, "Face the Raven". Απαραίτητη η θέαση, γιατί συμβαίνει κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι καλό επεισόδιο; Μμμμμ... Οι μισοί το λάτρεψαν, οι υπόλοιποι το μίσησαν. Εγώ τοποθετούμαι κάπου στη μέση.
9Χ11, "Heaven Sent" και 9Χ12, "Hell Bent". Διπλό μυθολογικό φινάλε σεζόν. Το πρώτο επεισόδιο είναι, για μένα, "ίσως ό,τι καλύτερο έχει γεννήσει ο νους του Μόφατ για τη σειρά" (σίγουρα με κάμποσα λάθη, βέβαια). Σχεδόν με ενθουσίασε. Το δεύτερο ήταν η απόλυτη καταστροφή. Δεν άντεξα ούτε καν να το βαθμολογήσω.
9Χ99, "The Husbands of River Song". Χριστουγεννιάτικο. Κι ένας ακόμα άσος. Αλλά, ξέρεις, μόνο εγώ έβαλα άσο.