Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι ήταν αυτό το βιβλίο που οδήγησε την Κλαρκ να σκοτώσει τον Μπέλαμι; τελείως αψυχολόγητο ακόμα και για αυτην, κακή επιλογή στο σενάριο της σειράς για εμένα
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι ήταν αυτό το βιβλίο που οδήγησε την Κλαρκ να σκοτώσει τον Μπέλαμι; τελείως αψυχολόγητο ακόμα και για αυτην, κακή επιλογή στο σενάριο της σειράς για εμένα
Ειναι το βιβλίο ζωγραφικής της μαντι που ζωγραφίζει εικόνες που θυμάται λόγω της φλόγας. Και ο Μπέλαμι θα το έδινε στον ποιμενα
Δεν είχα πρόβλημα με το επεισόδιο, κύλισε στρωτά και γρήγορα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η σκηνή με την ομολογία της Ρέιβεν σχετικά με τους ανθρώπους που ουσιαστικά σκότωσε στον αντιδραστήρα, ήταν πολύ ειλικρινής και συναισθηματική. Η εμφάνιση του κόκκινου ήλιου ήταν λίγο από το πουθενά, όμως.
Αντίο, Φλόγα. Ελπίζω να έχουμε τελειώσει οριστικά με αυτή την ανοησία.
Τώρα, σοβαρά η Κλαρκ σκότωσε τον Μπέλαμι;;; Και μάλιστα τη στιγμή που εκείνος της λέει ότι πρέπει να τα καταφέρουν καλύτερα αυτή τη φορά. Της κολάσεως θα γίνει όταν το μάθει η Οκτάβια και η psycho η Έκο. Θα έχουμε αργό, βασανιστικό γδάρσιμο αλά Ράμσεϊ Μπόλτον; Να ανοίξω πατατάκια;
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
κακη σεναριακη επιλογη...πολυ κακη...γενικα η ολη ακολουθια με τον Μπελαμι...τα σκατωσαν αρκετα...
αλλα γενικα ενα ακομη επεισοδιο με εξελιξεις..ειμαστε λιγο πριν απο το φιναλε..!! και γενικα ειμστε στα τελευταια... ελπιζω σε οχι αλλα τετοια λαθη...we shall see.!!