Πολύ ωραίο το επεισόδιο, είμαστε μία ανάσα πριν το τέλος της σειράς και όπως είναι φυσικό είχαμε πολλές και δραματικές εξελίξεις!
Spoiler
Αρχικά μου άρεσε που είδαμε παλιούς "συνεργάτες" των Ντην και Σαμ, όλοι οι Κυνηγοί συγκεντρώθηκαν στο κάλεσμα του Σαμ για βοήθεια, αλλά μάταια αφού όλοι είδαμε ότι εξαφανίσθηκαν με αυτό τον μαγικό τρόπο πριν καλά-καλά βοηθήσουν την όλη κατάσταση!
Πολύ ωραία ήταν και η σκηνή προς το τέλος με τους Ντην και Καστιέλ, ο δεύτερος μάλλον μας "κούνησε μαντήλι" , αφού πρώτα έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Ντην, εμένα κάπως έτσι μου φάνηκε όλο αυτό, πάντως η σκηνή ήταν καλή!
Η σκηνή όμως με τους Ντιν και Κας με ξενέρωσε απίστευτα.
Λέω δεν μπορεί να σκέφτηκαν τέτοιο πράγμα για να χαλάσουν ένα από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.
Για αυτό και περίμενα να δω όταν γράψουν και άλλοι για το επεισόδιο ,μήπως κατάλαβα λάθος.
Έχω δει ξανά και ξανά πολλές φορές παλιές σεζόν της σειράς, το όλο σκηνικό με ξενέρωσε και θα δυσκολευτώ να ξανά δω παλιές σεζόν της σειράς.
Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να βάζετε σποιλερ γιατί είναι θέμα για το συγκεκριμένο επεισόδιο μόνο.
Ψιλοβαρέθηκα και σπάστηκα με τα ομοφοβικά σχόλια που διαβασα για τον μονολογο του Καστιελ. Δεν είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί του, είπε ότι τον αγαπάει. ΓΙατί όλα πρέπει τα παμε σε σεξουαλικό προσανατολισμό δεν το κατάλαβα.
Και εγώ βαριέμαι και σπάζομαι σε κάθε σειρά να βλέπω ομοφυλόφιλους.
Και το θεωρώ πιο έντιμο που το λένε από την αρχή .
Αυτό το να μας "αφήνει" ένας χαρακτήρας και να μας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις , επειδή είναι της μόδας τα ομοφυλοφιλικά, με κάνει να θεωρώ αυτήν την κίνηση "αρπαχτή" και για εντυπωσιασμό.
Πάντως κι εγώ όταν είδα αυτή τη (φοβερή) σκηνή δεν πήγε το μυαλό μου στο ερωτικό.
Περισσότερο κάτι αδελφικό μου έβγαλε. Δεν ξέρω γιατί οι περισσότεροι το έχουν δέσει κόμπο. Αν δε μου το έλεγε η αδερφή μου δε θα το σκεφτόμουν καν.
Περίμενα την επιστροφή του Μπόμπι για το τέλος της σειράς, αλλά ο χαρακτήρας του δεν ήταν ο ίδιος μετά την επιστροφή του στη σειρά μερικές σεζόν νωρίτερα, δεν είχε την ίδια δυναμική. Σίγουρα πιο συγκινητικό το αντίο του Κας και το αποτύπωμα στον ώμο του Ντιν ακριβώς και όπως όταν ξεκίνησε, ανατριχιαστικό. Δηλαδή τώρα ο Τζακ έγινε ο Θάνατος;