Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8

Θέμα: Supernatural 15x19 - Inherit the Earth

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    9 Χρήστες
    7,1
    για να ψηφήσετε
    15x19
    Inherit the Earth

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    12/11/2020 - 20:00
    GMT -5
    13/11/2020 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Master Το Avatar του/της NikBG
    Likes / Thanks
    Τι έγινε ρε παιδιά; Πώς μας την έφεραν έτσι; Δεν έχουμε άλλο ένα;

Θα επανέλθω μετά το σοκ.

TV Maniac
    Likes / Thanks
    Ουσιαστικά το τελευταίο είναι αυτό. Το τελευταίο θα είναι μου φαίνεται από το τρέιλερ που θα μιλάνε οι πρωταγωνιστές για τα 15 χρόνια μαλλον

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    OMG. Τι επεισόδιο ήταν αυτό. Δεν περίμενα αυτό το τέλος.

Διαβάζω ότι δεν άρεσε το επεισόδιο στους Αμερικανους. Στους βλαχοαμερικανους που προφανώς δεν κατάλαβαν ότι δεν είναι το κλασικό χαπι εντ.
    Αυτό που έδειξαν έχει πολλά πράγματα. Και το κυρίως είναι ότι η αλαζονεία πληρώνεται. Ακόμα και αν είσαι και ο ίδιος ο Θεος. Νομίζεις ότι τα έχεις υπολογίσει όλα, νομίζεις ότι είσαι παντοδύναμος, νομίζεις ότι μπορείς να έχεις μαριονέτες τους πάντες. Αλλά κάποια στιγμή απο την πολύ σιγουριά και τον αυτοθαυμασμό, θα σου ξεφύγει κάτι. Μία μικρή λεπτομέρεια. Που μπορεί να είναι και το τέλος σου.
    Και κάτι μου λέει ότι υπήρξε και επέμβαση Αμαρα εκ των έσω για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.
    Γιατι δεν τον σκότωσαν? Γιατι η τιμωρία του να είσαι αυτός που κοιτούσες αφ υψηλού, σε αυτή την περίπτωση είναι πιο σκληρή.
    Θα μπορούσε να είναι αλλιώς το τέλος? Να γίνει Ο χαμός και να υπάρχουν νεκροί παντού? Φυσικά. Αλλά αυτό το έχουμε ξαναδει.
    Και η σειρά επέλεξε μία άλλη πορεία για το τέλος. Όχι το κλασικό χαπι εντ. Αλλά τον δρόμο της ελπίδας.
    Απο που κι ως που ελπίδα, ρωτάτε? Καταρχήν, νικήθηκε το κακό. Και ο Τσακ ήταν κακός κι ας ήταν ο Θεος. Νικήθηκε ο Τσακ, από έναν μικρότερο σε ηλικία. Το νέο κάνει πέρα το παλιό, το παρωχημένο, τις παλιές αντιλήψεις. Ακόμα και σαν "πατέρας" των αγγέλων, ο τρόπος που τους συμπεριφεροταν ήταν παλιακός. Παμπάλαιων δεκαετιών. Και ο ίδιος ο Τζακ υπήρξε αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς από τον Λούσι. Αλλά έλαβε αγάπη, βοήθεια και αποδοχή απο τη μητέρα του και τους μη βιολογικούς πατεραδες του και δεν έγινε πικρόχολος και εκδικητικός όπως ο Τσακ. Και αυτό είναι που δίνει ελπίδα.
    Σου λεει ότι δεν χρειαζεται να τον ψάξεις γιατι θα είναι παντού. Είναι κάτι που υποτίθεται ισχύει στην χριστιανική θρησκεία αλλά στη σειρά είδαμε τον Τσακ απόντα σε πάμπολες περιπτώσεις.
    Ο Τσακ συμπεριφεροταν στους ανθρώπους ως μαριονέτες, ως χαρακτήρες βιβλίων.
    Οι χαρακτήρες ήταν προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Για τον θάνατό τους. Αλλά κατάφεραν να βρουν τη μία μικρή λεπτομέρεια και τελικά επέζησαν. Το περιμέναμε αυτό? Όχι. Δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι και γι αυτό τους δείχνει να είναι αμήχανοι, γιατι πια δεν θα είναι μαριονέτες. Δεν θα τους γράφει κάποιος τις λεπτομέρειες του μέλλοντος τους. Τώρα πια είναι ελεύθεροι. Ελεύθεροι να κάνουν ουσιαστικά ότι θέλουν. Ελεύθεροι από τα δεσμά του κυνηγιού. Ελεύθεροι να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήταν ήρωες-χαρακτήρες στο βιβλίο του Τσακ.
    Ο Τζακ πλέον δεν θα είναι ο συγγραφέας. Ο Τζακ θα είναι ο παρατηρητής και οι συγγραφείς θα είναι κάθε άτομο ξεχωριστά για την ζωή του.

Αυτά λοιπόν που δίνει το επεισόδιο αυτό, είναι πιο σημαντικά από το μακελειό που περιμέναμε. Γιατι δίνει λύτρωση και μια νέα αρχή στα δύο αγόρια, ένα σκοπό στον Τζακ και μία νότα αισιοδοξίας σε εμάς τους θεατές.
    Το ταξίδι ήταν μεγάλο και ήταν δύσκολο. Και εκεί που περιμένεις ότι θα σε κατασπαράξουν τα οδυσσεια τερατα, συνειδητοποιείς ότι είσαι πλέον στην Ιθάκη. ΑΥΤΟ ήταν το μήνυμα. Και εγώ το έλαβα ξεκάθαρα.

Το τελικό μοντάζ μου έφερε δάκρυα στα μάτια και γέλιο γιατί θυμήθηκα πολλά. Αλλά τον τελικό απολογισμό στο επόμενο διπλό επεισόδιο.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 14 Νοεμβρίου 2020 στις 15:47

5. Thanks lizardking69, NikBG thanked for this post
    Likes GeorgeCR7 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της constadine
    Likes / Thanks
    Και εγώ βλέποντας το επεισόδιο αναρωτιόμουν ότι αυτό μοιάζει με φινάλε και τι θα είναι το επόμενο.

Μετά τόσα χρόνια ,άρχισαν να τους στερεύουν οι ιδέες και δεν περίμενα κανένα τρομερό φινάλε .
    Περίμενα όμως να εμφανιστούν περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές και έστω κάποια πινελιά που θα μας έμενε από το επεισόδιο.
    Θα το ξαναδώ και θα επανέλθω.

TV Maniac Το Avatar του/της panagiotis1988
    Likes / Thanks
    διαβασα στο νετ οτι αυτο θεωρειται το κλεισιμο της σαιζον και το επομενο το κλεισιμο της σειρας...επομενως θεωρω οτι θα δουμεε πολλους αγαπημενους χαρακτηρες στο επομενο
    ​One day, I shall come back. Yes, I shall come back. Until then, there must be no regrets, no tears, no anxieties.

8. Likes constadine liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Αλήθεια τώρα, τι φάση ρε παίδες; Αυτό εμένα μου φάνηκε ως φινάλε της σειράς και η ερώτηση είναι τι θα δούμε στο επόμενο και επίσημα τελευταίο επεισόδιο, άραγε;

Πολύ ωραίο ήταν πάντως το επεισόδιο, εμένα προσωπικά μου άρεσε, τελικά οι Ντην, Σαμ και Τζακ κατάφεραν με το σχέδιο που κατάστρωσαν να εξοντώσουν τον Τσακ και να τον αφήσουν ως ένα απλό θνητό, ο Τζακ πήρε τις δυνάμεις του και τώρα αυτός είναι ο Θεός, μου άρεσε επίσης και ο μονόλογός του στο τέλος!

Και εγώ πιστεύω ότι στο επόμενο θα δούμε παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, σίγουρα τον Καστιέλ με κάποιο τρόπο αλλά και τους γονείς των αδερφών, δεν νομίζω να λείπουν αυτοί!

Φοβερό ήταν και το κλείσιμο με το μοντάζ όλων αυτών των σκηνών από τις περιπέτειες των Ντην και Σαμ όλα αυτά τα χρόνια!

Βαθμολογία: 9/10.

TV Guru! Το Avatar του/της Jane1
    Likes / Thanks
    Όταν εμφανίστηκε ο Εωσφόρος άρχισε το ενδιαφέρον, πραγματικά πίστεψα ότι θα τριγυρνούσαν μόνοι τους σε όλο το επεισόδιο. Μεγάλη η ανατροπή με τον Τζακ στο τέλος, δεν το περίμενα. Ουσιαστικά αυτό ήταν το φινάλε της σειράς, αρκετά ικανοποιητικό, αναρωτιέμαι τι μας κράτησαν ως επίλογο στο επόμενο και τελευταίο επεισόδιο.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us