-
7 Νοεμβρίου 2021, 18:51
Ειδα και το 6ο, δεν ξερω τι λετε απλα φανταστική η σειρα για μένα! Δεν εχουμε καταλαβει και πολλα αλλα παρολο που παει τοσο αργα δεν βαριεσαι καθολου ομως, το επεισοδιο τελειωνει και ειναι οντως στο φερτε μου και αλλο! πολλεσ παράληλες ιστορίες χωρις να κουραζει. Φοβερα σκηνοθετημένη.
Ελπίζω να μην τα κανουν μαντάρα.
-
13 Νοεμβρίου 2021, 13:51
TV Guru!
1X6
Ψιλοαπογοητεύτηκα!
Κατ΄αρχή να πω ότι δεν περίμενα μία από τα ίδια.
Το θέμα των εξωγήινων παίχτηκε πολλές φορές. Το να μας δείξουν ΠΑΛΙ κάτι ΄΄γνωστό΄΄ δεν μου αρέσει!
Τι περίμενα? Κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό.
Σκοτεινό επεισόδιο και επικεντρωμένο σε ένα πρόσωπο.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
great thanked for this post
-
13 Νοεμβρίου 2021, 17:46
TV Guru!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
1X6
Ψιλοαπογοητεύτηκα!
Το θέμα των εξωγήινων παίχτηκε πολλές φορές. Το να μας δείξουν ΠΑΛΙ κάτι ΄΄γνωστό΄΄ δεν μου αρέσει!
Τι περίμενα? Κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό.
Σκοτεινό επεισόδιο και επικεντρωμένο σε ένα πρόσωπο.
Βασικο εδω με το κλειστοφοβικο και horror στυλ της υποθεσης και κυριως με το ειδος του εξωγηινου οντος που εμφανιστηκε μου ηρθε καπως στο νου το Falling Skies που εχω δει μεχρι την 3η σεζον και μετα το σταματησα.Αυτα...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
13 Νοεμβρίου 2021, 18:55
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
1X6
Ψιλοαπογοητεύτηκα!
κάτσε ρε συ δηλαδη δεν ειχες καταλαβει οτι θα εχει εξωγηινους ? τι νομιζαμε οτι ειναι ολο αυτο, απο την κλιματική αλλαγή ???
το θεμα εδψ ειναι οτι ειμαστε στο 6ο και ακομα δεν εχουμε καταλαβει τιποτα τι συμβαινει. Δεν θα δουμε πρασινα ανθρωπακια ουτε οπως το falling skies (το είχα ξεχασει τελειώς αυτό!!). Ποιο πολυ για το παλιο "invasion" σαν body snatchers μου κάνει.
Αλλα και παλι εχει ξεφυγει ήδη η σειρα απο την κλασικη συνταγή, σκοτεινή, βαριά, φανταστική ατμόσφαιρα και καλο γυρισμένη. Νομίζω το διαφορετικό το έχει δείξει ήδη η σειρά
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
13 Νοεμβρίου 2021, 20:03
TV Guru!
κάτσε ρε συ δηλαδη δεν ειχες καταλαβει οτι θα εχει εξωγηινους ?
Όταν λέω <<μία από τα ίδια>> εννοώ πως πάλι βλέπω πλάσματα που βγάζουν στόματα, γλώσσες κλπ κλπ. Εξωγήινοι ζωάκια δηλαδή!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
22 Νοεμβρίου 2021, 00:47
Moderator
1.01-1.07
Αδιανόητος ο λόγος που έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία. Τελευταία έχω δει πολλές σειρές με υψηλότερη βαθμολογία και δεν είχαν ούτε το ελάχιστο ενδιαφέρον σε σχέση με το Invasion.
Είδα απανωτά όλα τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει και έχω καθηλωθεί. Ξεδιπλώνεται αργά με το μυστήριο να κρατάει την αγωνία, ενώ έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τα τελευταία επεισόδια έγιναν και πιο σκοτεινά με μία αύρα από Alien.
Μόλις άκουσα το intro, σκέφτομαι The Leftovers. Μετά κοιτάω το όνομα Mac Richter, και λέω εδώ είμαστε.
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και να προχωρήσει περαιτέρω. Καιρό έχω να δω τόσο καλή σειρά με εξωγήινους.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 2 Likes
-
27 Νοεμβρίου 2021, 04:30
TV Guru!
1.08
Καπως πιο ενδιαφερον απ'τα προηγουμενα,
-
29 Νοεμβρίου 2021, 11:29
TV Guru!
Στο 7 ψιλονύσταξα, στο 8 ξύπνησα τελείως!
Όπως προαναφέρατε ΄΄το καλό΄΄ το άφησαν για το τέλος. Δηλαδή το ΄΄μυστήριο΄΄ άρχισε να ξετυλίγεται και τα πράγματα να μπαίνουν σε μία σειρά.
Έχω κάποιες επιφυλάξεις αλλά καλύτερα να ολοκληρωθεί η σεζόν, να δούμε τι θέλουν να μας πουν οι δημιουργοί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
4 Δεκεμβρίου 2021, 02:18
Moderator
1.09
Στην τσιτα ολο το επεισοδιο και μαλιστα σε τρια μετωπα.
Ισως κυκλοφορουν πιο ποιοτικες σειρες εκει εξω αυτη τη στιγμη, το Invasion ομως ειναι η σειρα που θα ηθελα να δω στο καπακι και το επομενο επεισοδιο. Απο τις λιγες περιπτωσεις που τα 10 επεισοδιο μου φαινονται λιγα για μια σεζον.
Επισης διαβαζω οτι ανεπισημα εχει ανανεωθει για δευτερη σεζον.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
4 Δεκεμβρίου 2021, 21:14
το 8 ποσο τέλειο, απλό χωρίς τίποτα! καταπληκτικα γυρισμένο καταπλητικη σειρά!
φαντάζομαι εχει ανανεωθει για αλλες 3 σεζόν εεεε?