Ενδιαφέρουσα η επιλογή να τελειώσουν με την κεντρική ιστορία στο προηγούμενο και να μας δώσουν το τέλος των δύο αδερφών σαν επίλογο, νομίζω δούλεψε πολύ καλά.
Ομολογώ ότι είχα ένα φόβο για το τι θα βλέπαμε, αλλά τελικά ευτυχώς έπεσα έξω. Εξαιρετικό φινάλε για μια σειρά που με μεγάλωσε. Άξιο πιστεύω της ιστορίας της σειράς. Ένα μεγάλο κεφάλαιο τελειώνει και νομίζω ότι το τέλος για τα δύο αδέρφια ήταν αυτό που έπρεπε.
Παρ' όλο που θα ήθελα κάποια γκεστ παραπάνω τα οποία μάλλον λόγω κόβιντ δεν έγιναν, η συγκίνηση ήταν υπεραρκετή.
Καταρχήν δεν έπρεπε να έχω φάει λίγο πριν δω το επεισόδιο γιατι απο το κλάμα μου έκατσε η πίτα στο στομάχι.
Το τέλος ήταν πολύ ωραίο. Και το προηγούμενο και αυτό που ήταν ο επίλογος.
(Να δω πότε θα κάνω και το τατουάζ)
Αυτή η σειρά είχε τα καλά της και είχε και ανα περιοδους μεγάλες κοιλιές. Αλλά άντεξε 15 χρόνια. Και τελείωσε ωραία.
Μάθαμε πολλούς ηθοποιούς που δεν τους ξέραμε, μάθαμε και πολλές τραγουδάρες που δεν ξέραμε.
Αλλά ήρθε η στιγμή να προχωρήσουν επαγγελματικά. Και καλώς τελείωσε.
Ωστόσο, θα υπάρχουν φορές που θα μου λείπει όπως και κάποιες άλλες σειρές.
ΥΓ. Έχω και πολλά άλλα σχόλια πολύ κακεντρεχή για κριτικές που διάβασα γενικώς αλλά προτιμώ να τις αφήσω ασχολίαστες.
Περίμενα κάτι καλύτερο για κλείσιμο.
Θα προτιμούσα το προηγούμενο επεισόδιο για φινάλε .
Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα καλό αποχαιρετιστήριο επεισόδιο αν εκεί που ο Μπόμπι έλεγε στον Ντιν ποιοι άλλοι ήταν στο παράδεισο ,να τους επισκέπτονταν και να εμφανίζονταν στη σειρά (περίμενα κάτι τέτοιο να γίνει ,όπως πήγαινε το επεισόδιο) .
Θα μπορούσαν να ξεπερνούσαν οποιαδήποτε προβλήματα και να εμφανίζονταν κάποιοι από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς .
Σαν επεισόδιο βαθμός :7
Σαν φινάλε ακόμη χαμηλότερα .
Τελευταία επεξεργασία από τον/την constadine; 21 Νοεμβρίου 2020 στις 09:45
ο γιος του σαμ έγινε κυνηγός αν κατάλαβα από το τατουαζ
. Αλλά έπρεπε να δείξει τον Τζακ και τον μας πιστεύω αλλά οκ. Όχι τίποτα από το τέλος που είδα ο Jared είχε πει μπορε να επιστρέψει για λίγα επεισόδια κάποια στιγμή όπως κάνουν άλλες σειρές. Και πλέον έχουμε την ροβινα στην κόλαση που τους σφίγγει τα λουριά και τον Τζακ στον παραδεισο
Μία σειρά θρύλος για την ιστορία της σύγχρονης τηλεόρασης έφτασε στο τέλος της, μία σειρά όπου κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια θεατές για 15 ολόκληρα χρόνια, δεν είναι και λίγα αν σκεφτείς ότι άλλες δεν αντέχουν ούτε ένα χρόνο!
Σήμερα, λοιπόν μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες το ταξίδι των Ντην και Σαμ έφτασε, δυστυχώς, στο τέλος του!
Θα ξεκινήσω με ένα γενικό σχόλιο για τη σειρά και στη συνέχεια θα πω "δύο λόγια" και για το φινάλε, για άλλη μία φορά θα με υποστείτε!
Τη σειρά εγώ προσωπικά τη ξεκίνησα πριν 3 χρόνια περίπου, καλοκαίρι του 2017, είδα τα πρώτα της επεισόδια και γρήγορα έγινε μία από τις αγαπημένες μου, χωρίς πολλά πολλά, κατάφερα σε μικρό χρονικό διάστημα για τα δικά μου δεδομένα να ολοκληρώσω 13 σεζόν, τις δύο τελευταίες, τη 14 και τη 15 τις έβλεπα εβδομαδιαία, καθώς προβαλλόταν η σειρά και στο Αμέρικα!
Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο μου κέντριζαν το ενδιαφέρον οι αυτοτελείς υποθέσεις που αναλάμβαναν τα αδέρφια και όχι τόσο το κεντρικό στόρι κάθε σεζόν, που και αυτό πολλές φορές ήταν τρομερά ενδιαφέρον, δεν μπορώ να πω, έτσι και αλλιώς για να λέμε την αλήθεια αυτό κράτησε τη σειρά τόσα χρόνια!
Πολλά από τα αυτοτελή επεισόδια, ειδικά των αρχικών σεζόν, ήταν πραγματικά φανταστικά, καλύτερα να έβλεπες ένα επεισόδιο 40 λεπτών Supernatural παρά μία ταινία θρίλερ, ήταν σίγουρα καλύτερο!
Όλα αυτά τα χρόνια μέσω της σειράς γνωρίσαμε πάρα πολλούς ηθοποιούς, κάποιοι είχαν σημαντικούς ρόλους και έμειναν, κάποιοι άλλοι όχι και τόσο, αλλά η σταθερή αξία και χημεία των αδερφών ήταν πάντα εκεί, από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ιδανικό δίδυμο, σίγουρα από τα καλύτερα της τηλεόρασης!
Για το τελευταίο επεισόδιο, δεν έχω να πω και πολλά, μου άρεσε πάρα πολύ, αν και στην αρχή χαλάστηκα υπερβολικά με αυτό που συνέβη στον Ντην, αλλά στο τέλος το έσωσαν, οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν φοβερές και πάρα πολύ συναισθηματικά φορτισμένες, είδαμε και για λίγο τον Μπόμπι, σίγουρα θα ήθελα να δούμε για μία τελευταία φορά και τον Καστιέλ αλλά και τους γονείς των αγοριών αλλά τελικά δεν εισακούστηκε η επιθυμία μου!
Πολύ ωραίο και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των αδερφών, με δύο φράσεις τα είπαν όλα!
Αντίο Supernatural, αντίο και σε όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές που μας πρόσφεραν αυτή την καταπληκτική σειρά, αλλά και σε όσους μας βοήθησαν αφιλοκερδώς πάντα να δούμε όλα αυτά τα επεισόδια, ξέρουν αυτοί!
Σίγουρα θα μου λείψει η σειρά, μπορεί κάποια στιγμή να κάνω ένα μαραθώνιο ξανά!
Αν η σειρά είχε τελειώσει στο προηγούμενο επεισόδιο θα είχε τελειώσει πιο επικά, αλλά αποφάσισαν να την τελειώσουν με μια απλή υπόθεση. Ο Ντιν πέθανε νέος πάνω στο κυνήγι, ενώ ο Σαμ έκανε οικογένεια και πέθανε όταν πια είχε γεράσει, ακριβώς όπως ταίριαζε στους χαρακτήρες τους. Παρόλα αυτά θα προτιμούσα να μην έβαζαν τέλος στους χαρακτήρες και απλώς να άφηναν το υπονοούμενο ότι συνέχισαν αυτό που έκαναν πάντα, να κυνηγούν. Μου άρεσε που μας έδωσαν μια τελευταία σκηνή με τον σωστό Μπόμπι, τον δικό μας Μπόμπι. Ήταν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά και πραγματικά άξιζε αυτά τα λεπτά στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Είδα το επεισόδιο με μεγάλη συγκίνηση, η σειρά με συντρόφευσε για 10 χρόνια και έγινε μια από τις πιο αγαπημένες μου. Δεν θα πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν, ακριβώς όπως και ο Τζένσεν και ο Τζάρεντ.
Χαίρομαι που άρχισα να βλέπω το Supernatural σχεδόν από την αρχή και έζησα όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι.
Το φινάλε με κάλυψε απόλυτα, γιατί ουσιαστικά δεν είχα καμία άλλη απαίτηση από τη σειρά. Τόσα χρόνια μου είχε δώσει ό,τι κι αν είχα ζητήσει.
Carry on, my wayward sons! Thanks for everything
"Everyone dies alone.
But if you meant something to someone,
if you helped someone, or loved someone,
if even a single person remembers you,
then maybe you never really die."
-The Machine