-
7 Ιουλίου 2021, 10:37
Αρχισυντάκτης
Η Alli Chung έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
11 Μαρτίου 2022, 16:00
Αρχισυντάκτης
-
16 Απριλίου 2022, 12:26
Ξεκινησε η 2η σεζον λεω αντε να την δουμε
πρωτο επεισοδιο θελω να σπασω την τηλεοραση!
τι μουτρα ειναι αυτα που εχει κανει ο Frank Hardy !!!!!! πως εχει γινει ετσι ! σαν να ειναι 60χρονων! τι αντιπαθητική φατσα ειναι αυτή, καθε φορα ηθελα να του δωσω μπουνια! δεν μπορω να το συνεχισω με τετοια ενταση!
-
12 Οκτωβρίου 2022, 21:04
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη και τελευταία σεζόν. Η Bailee Madison (Pretty Little Liars: Original Sin) έκλεισε για ρόλο.
ΠΗΓΗ
-
27 Δεκεμβρίου 2022, 00:15
TV Guru!
Συνεχίζω με την δεύτερη σεζόν έχω δει τα 3 πρώτα εμένα μου αρέσει συνεχίζει ωραία , θα συμφωνήσω με το πιο πάνω σχόλιο κ εμένα μ έκανε εντύπωση η φάτσα του Frank Hardy όντως μου φάνηκε κάπως αλλαγμένος περίεργα. Διάβασα θα συνεχίσει με τρίτη σεζόν κ θα ολοκληρωθεί οπότε μια χαρά νέα !
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
3 Ιανουαρίου 2023, 01:20
TV Guru!
Πολύ καλή κ η 2 σεζόν , δυνατό στορι με αρκετό μυστήριο. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές ανατροπές βέβαια περίμενα αυτό που γίνεται πλέον σε όλες τις σειρές έχει καταντήσει κλισέ . Σίγουρα περιμένω κ την τελευταία σεζόν που θα ολοκληρώσει την σειρά. Τα παιδιά για ακόμα μια φορά πολύ καλά στους ρόλους τους . Το 80s κομμάτι μια χαρά με εξαίρεση την άνεση που παρουσιάζουν τις σχέσεις μεταξύ ίδιου φύλου δεν νομίζω να ήταν τόσο άνετα τότε σε μια μικρή κωμόπολη στην Αμερική
-
-
TV Guru!
Τέλος και η 2η σεζόν από εμένα, μού άρεσε αρκετά, είχε ωραία υπόθεση και το τελευταίο επεισόδιο είχε μπόλικη δράση, εξελίξεις και αγωνία, σίγουρα θα συνεχίσω με την τρίτη σεζόν, εξαιρετική η ατμόσφαιρα τού '80!
-